PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

Mileni 31.05.2014. 16:20

Ajmo Perisicu, jos malo pokazi ovima koji sumnjaju u tebe :D

nino 31.05.2014. 16:21

Dammir. :D

begi 31.05.2014. 16:23

Gledao sam sinoć BiH. Prije bih rekao da su ovi Afrikanci loši, nego da su naši dobri. Za sad čestitke na 1:0 za HR.

Mileni 31.05.2014. 16:28

Citiraj:

Autor begi (Post 2604555)
Gledao sam sinoć BiH. Prije bih rekao da su ovi Afrikanci loši, nego da su naši dobri. Za sad čestitke na 1:0 za HR.

Gledao i ja. Unatoc tome sto je Obala igrala sa drugom ekipom, ipak im je obrana presmijesna. Jao si ga njima ukoliko tako budu igrali na SP.

1v@n 31.05.2014. 16:40

Nadam se da se naši samo boje mogućih ozljeda jer ovo izgleda jadno. Dođu do centra i ne znaju što napraviti osim izgubiti loptu

spawn 31.05.2014. 16:55

Ja se ne bih trosio ,vise bih isprobavao taktike i pozicije igraca,imao uvid u igrace kao izbornik,i eventualno vidio greske u igri. I da se izgubi nije bitno,bitnije su mogucnosti igraca.
Od svih mi se najmanje sviđa Perišić. On u toj poziciji mora biti u top formi,sto fizički što igrački a on to nije. Bez obzira na gol. Vidjet ćemo što će biti,ali strah me da će fulati bar 70% šansi a to se kažnjava na svjetskom. Ako griješim,napit ću se od sreće :D :D

QuidZz 31.05.2014. 16:58

1v@n - nema potrebe da idemo u punoj brzini, treninzi u Austriji su bili jako teski. Osim toga ovo je prijateljska utakmica, Niko Kovac je rekao igracima da sto manje ulaze u duele da nebi doslo do ozljede.
Sammir me pozitivno iznenadio.
Ovaj Corluka trcat nemoze, samo se seta po terenu...

panda505 31.05.2014. 16:59

Bit će to već standardno ispadanje u skupini :kafa:

Mileni 31.05.2014. 17:17

Meni je Perisic trenutanco najbolji. Grijesi, istina. No jedini se otkriva, probija i igra. Mozda jos i Srna uz njega.

Dammir je pak po obicaju uzasan. Osim oduzete lopte kod gola, lika uglavnom iz prve proigrava. No samo unazad. Sve prema naprijed - uzasno. Uz to po svom dobrom obicaju samo hoda po terenu.

1v@n 31.05.2014. 17:43

Jadni mi kad je Perišić najbolji igrač u prijateljskoj utakmici s Malijem čiji igrači kao da su s Marsa pali na teren.

Prva lopta prema golu, i opa.

Mileni 31.05.2014. 18:12

Perisic je igracina. Kad nije ozljedjen. A trenutacno nije.
Steta primljenog gola, imao sam hendikep na kladionici :(

No racunajuci da su jos uvijek u toku priprema, djelovali su cisto ok. Gol nes(p)retno primljen, i to neregularno. Ruka je bila u pitanju, no ajde, prijateljska je pa i nije nekakav problem.

Definitivno nam nedostaje pravi defanzivni vezni. Ogi to na zalost nije postao. Olic ne moze, ali ne moze igrati krilo. Mandzu necu ni spominjati, jer tada me ekipa uvijek popljuje, kako offline, tako i ovdje online :D

partwish 31.05.2014. 18:18

Kako su kilavo odigrali, pa ja ne vjerujem.

QuidZz 31.05.2014. 18:33

Ovo je bio laksi trening, zasto bi igrali 100% i riskirali da se netko ozljedi?

Btw konacni popis za Brazil:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva).

Obrana: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Genoa), Domagoj Vida (Dinamo Kijev).

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Mateo Kovačić (Inter), Marcelo Brozović (Dinamo), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Sammir (Getafe), Ivan Močinić (Rijeka).

Napad: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Nikica Jelavić (Hull City), Eduardo da Silva (Šahtar), Ante Rebić (Fiorentina), Ivan Perišić (Wolfsburg).

spawn 31.05.2014. 19:48

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2604614)
Perisic je igracina. Kad nije ozljedjen. A trenutacno nije.

Perišić je bio igračina,ali po meni više nije. Previše grešaka,previše neiskorištenih šansi. Svaka ćast na trudu ,trčanju ali po meni nije za repku. To što nema baš igrača da ga zamijene je druga priča :)

emilblomsky 31.05.2014. 21:35

Meni samo nije jasno kako u momcadi za Brazil nema Lovrena,jer ako je najbolji obrambeni u Engleskoj ligi a nema mjesta u našoj repki,onda smo mi ili super jaki ili je izbornik pod utjecajem viših sila kao i prethodni!
A ovo danas ,katastrofa ,bez obzira na umor i taktiziranje,jer ovakav Mali bi ozbiljna ekipa napunila do boli!

Brko 31.05.2014. 21:42

Objasnio je Kovač:

Citiraj:

Mi smo danas imali samo mogućnost šest zamjena. Dejan je igrao protiv Švicarske a danas sam htio više vremena dati igračima iz veznog reda i napada. Zato mi nije bilo logično da mijenjam stopera, a htio sam dati Schifi priliku jer je čekao tri utakmice. No, Dejan je apsolutno dio ove reprezentacije i on je vrlo bitan kao i svi ostali.

estugarda 31.05.2014. 21:57

Kilavo. Najelegantnije se sad tjesiti čuvanjem, umorom i skrivanjem taktike...
Činjenica je da je ovo danas bilo baš kilavo...

freddie 01.06.2014. 00:16

Citiraj:

Autor estugarda (Post 2604706)
Kilavo. Najelegantnije se sad tjesiti čuvanjem, umorom i skrivanjem taktike...
Činjenica je da je ovo danas bilo baš kilavo...

a kak bi trebalo bit par dana prije prvenstva. Normalno je da se svi čuvaju i igraju ajmo reć sa ručnom.

Omerta 01.06.2014. 00:19

Najbolje da su se danas izubijali i pokazali taktike :D
Dajte ljudi, shvatite da su ovakve utakmice malo jaci treninzi otvoreni za javnost :D

ExtremePower 01.06.2014. 08:47

Ma šta bi bilo kilavo. Malo jači trening. Najbolje da se još i netko ozlijedio.
Gledao Italiju-Irsku jučer, igrao samo Bonucci od Juvea iza... i završilo 0-0
Ozlijedio se Montolivo, i to teže izgleda :(
Inače Prandelli će igrati 4-4-2, iza četvorici iz Juvea dodaje Abate-a iz Milana.

estugarda 01.06.2014. 11:27

Ne znam. Mene igra previše podsjeća na zadnju Bilićevu i cijelu Štimčevu eru. Ne kažem da je isto, nego da nije dovoljno različito za proći grupu.

emilblomsky 01.06.2014. 11:57

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2604694)
Objasnio je Kovač:

Nadam se,jer cijeli tjedan u sportskima citam sastav za Brazil bez njega!

Brko 01.06.2014. 12:15

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2604837)
Nadam se,jer cijeli tjedan u sportskima citam sastav za Brazil bez njega!

Bitno da je "preporođeni", "uozbiljeni", "trijezni" Sammir tu. Istina, da su Badelj i Kranjčar zdravi, vjerojatno nebi išao, al što je tu je. Bude se nadao da se Kovačić ozlijedi.

emilblomsky 01.06.2014. 14:23

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2604857)
Bitno da je "preporođeni", "uozbiljeni", "trijezni" Sammir tu. Istina, da su Badelj i Kranjčar zdravi, vjerojatno nebi išao, al što je tu je. Bude se nadao da se Kovačić ozlijedi.

ja osobno nemam nista protiv covjeka,ali ono jucer je katastrofa od njega,a daj me ispravi ,zar nam on nije jucer igrao desetku? Jednostavno mi djeluje presporo,a mozda se nakupilo treninga,nadam se!
u jedno sam siguran,on je nama u prvih 11,ajde zamjena Kovi!
realno ne moze uci u peti sastav Brazila,a i to sam optimisticno rekao,i sada se govori o nasoj snazi. Realno ,tesko budemo prosli skupinu.
Realan je poraz od Brazila i Meksika,a Kamerun mozemo mozda dobiti.
Pa majke ti,Meksiko je u zadnjih 5 tekmi 3 puta maznuo Brazil,a zna se sto je Brazil.
Ipak ,ajmo nasi!

Guls 01.06.2014. 14:33

Ja sam rekao, slavit ću svaki bod.
Perišić me iznenadio.

esc 01.06.2014. 14:52

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2604857)

pa sammir je bolji od kovačića
neznam tko je glavni u reprezentaciji od igrača,takav nam treba,vođa
sve će zavisit o tome hoće li igrat kao za klubove ili će se štedit jer nikad nismo imali bolje igrače

Brko 01.06.2014. 15:00

De ne pričaj gluposti...

Omerta 01.06.2014. 15:00

Sammir bolji od Kovacica? :D :D
Sammir mi je uvijek bio ok igrac, i kad se pljuvalo po njemu bio mi je ok.. Ali nije on bolji tehnicar od Kovacica a pored toga, cini mi se puno lijeniji..
No, jucer je bio bas dobar..

spawn 01.06.2014. 15:06

Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)

Nikad nismo imali bolje igrace, kazes. Rakitić,Modrić,Mandžukić.i ajde Srna. To je to. Ostali su prosjek ili ispod prosjeka. Procitaj igrace Spanjolske pa vidi sta znaci nikad bolji.
Ali ipak nista to ne znaci,pogledaj Nizozemce vec godinama nista a sva imena zvucna. Kod nas je problem obrana i 2 golgetera kao Dudu u najboljim danima jer u napadu gubimo lopte i sanse za gol. Ipak Mandzo nije svemocan. I da naravno svako odradi posao koji mu je namijenjen.
Realno,ne prolazimo skupinu,ali nogomet iznenadjuje,pa naravno treba navijat iz sveg glasa.

esc 01.06.2014. 15:15

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 2604948)
Nikad nismo imali bolje igrace, kazes. Rakitić,Modrić,Mandžukić.i ajde Srna. To je to. Ostali su prosjek ili ispod prosjeka. .

jedino šta nam fali je samo jedan dobar napadač

1v@n 01.06.2014. 15:20

Imamo Rebića i Benka. Jedan ide i vjerojatno neće dobiti puno vremena,a drugi je iz nepoznatih razloga otpao odmah u početku.

esc 01.06.2014. 15:33

ako bi igrali 4-4-2 onda bi uz mandžukića mogao sammir u napadu,tj. više kao neki slobodnjak

Guls 01.06.2014. 16:28

Kovačić je fizički preslab, kad se njega u sekundi otrese svaki malo jači defenzivac. A duela će biti puno, pogotovo ako ćemo igrati ko babuške.

esc 01.06.2014. 16:39

Citiraj:

Autor Guls (Post 2605001)
Kovačić je fizički preslab, kad se njega u sekundi otrese svaki malo jači defenzivac. A duela će biti puno, pogotovo ako ćemo igrati ko babuške.

sad sam gledao statistiku,u 32 utakmice za inter nije dao ni jedan gol,znači igrač koji nezna dat gol,uglavnom bolje sammir nego kovačić

spawn 01.06.2014. 17:32

Znas koliko je Luka Modrić zabio golova u 34 utakmice Primere? 1. Ili u ukupno 48 utakmica=2 gola.
Vezni igrači nisu tu da zabijaju. Ok ako zabiju,ok ako ne zabiju. Bitnije je razigravanje igrača,akcije,povezivanje igrača,zato se i zovu vezni. Kovačić je vezni. Meni se kao igrač ne sviđa jer nema konstantu. KAd bljesne onda bljesne,ali nije konstantan. Ako mu bude dan protiv Brazila,bit će odličan.
Po meni u napadu mogu odlicno igrati Rebić i Mandžo. Ako veza bude radila kako treba,njima treba malo šansi da zabiju. I ja ne kužim zašto Benko nije u sastavu. Treba ići na sve ili ništa, ionako su svima šanse jednake da prođu prvi krug.
Eduardo je isto u nelošoj formi,mogao bi i on napravit nešto. :D
BTW,Sammir je vezni koliko ja znam.

robert7 01.06.2014. 21:17

Neznam da li netko gleda Njemačka - Kamerun, al nas će ovaj Kamerun svjetski namučiti, kako igraju majko mila...

esc 01.06.2014. 21:22

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 2605025)
Znas koliko je Luka Modrić zabio golova u 34 utakmice Primere? 1. Ili u ukupno 48 utakmica=2 gola.
Vezni igrači nisu tu da zabijaju. Ok ako zabiju,ok ako ne zabiju. Bitnije je razigravanje igrača,akcije,povezivanje igrača,zato se i zovu vezni. Kovačić je vezni. Meni se kao igrač ne sviđa jer nema konstantu. KAd bljesne onda bljesne,ali nije konstantan. Ako mu bude dan protiv Brazila,bit će odličan.
Po meni u napadu mogu odlicno igrati Rebić i Mandžo. Ako veza bude radila kako treba,njima treba malo šansi da zabiju. I ja ne kužim zašto Benko nije u sastavu. Treba ići na sve ili ništa, ionako su svima šanse jednake da prođu prvi krug.
Eduardo je isto u nelošoj formi,mogao bi i on napravit nešto. :D
BTW,Sammir je vezni koliko ja znam.

ah modrić,uspoređuješ real i inter,dvije sezone je u interu,nije gola dao
kovačić je 1994.,sammir 1987.,sad je došao u ozbiljnu ligu i klub

ExtremePower 01.06.2014. 22:09

Deutschland-Kamerun 2-2
dobra utakmica :)

Omerta 01.06.2014. 22:39

Odlična tekma.. Kamerunci stvarno fino barataju loptom i imaju ono nešto.. Namučit ćemo se mi..

1v@n 01.06.2014. 22:54

Bitno da se ovi iz žuje sprdaju s kamerunom i brazilom u reklamama :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04.