![]() |
Citiraj:
Nisam si htio priuštiti probleme s prebacivanjem, radije sam uzeo novi broj, ali izgleda da je kd gregora i ovo problem napraviti. |
Citiraj:
Ali mogu odgoditi 10 radnih dana zbog ugovorne obveze. |
Citiraj:
bar kod prebacivanja broja... 10 (radnih) dana ti racunaju od datuma koji pise na zahtjevu za prebacivanje broja...(a to moze biti i vise od 3 + 10 dana,kao u mom slucaju, jer su mi predvidjeli prebacivanje za 5 radnih dana, sto je meni bilo ok, da bi se to na kraju razvuklo na tri tjedna (ali sve u skladu a zakonom ;)...5+10, uletila jos dva praznika ;)... Ali ja sam imao ugovirnu obvezu pa su mogli odgoditi za tih 10dana.../kao sto je Juice napisao |
Citiraj:
Ja bi se ravnao da sam tog i tog dana zatrazio raskid ugovora...moras imati nesto napismeno...nesto cvrsto za sta se mozes uhvatiti... tad bi prestao koristiti tu karticu ubacio drugu i prst u uvo... ako dodje racun,pises prigovir da si tog i tog dana podnio zahtjev za raskidom ugivira i da si suglasan da ces platiti racun do tog datuma i nista vise ...kao dokaz nek pogledaju kad si zadnji put koristio njihovu uslugu.... (Osim ako u zakonu ne pise nesto drugo...prelistaj malo...uglavnom,ako nisi pod ugovirom ne vidim kao bi te mogli zafrkavati) |
Da, baš istražujem i dosad sam našao ovo u Općim uvjetima:
http://www.tele2.hr/upload/pdf/Opci_...le2_d.o.o..pdf Code:
16.1. Pretplatnički odnos može raskinuti Pretplatnik slanjem obavijesti o raskidu Tele2 telefaksom ili na drugi primjeren način pisanim putem. |
Jel ima još netko da mu ne radi automatsko poštelavanje sata na mobitelu putem mreže HT-a? Ja sam od danas na HT-u, a sat se ne namjesti automatski :(.
Inače tu i tamo soft resetiram mobitel, a kad to napravim od svih postavki se samo sat resetira, a do sad na Tele2 se on sam namjestio unutar par sekundi paljenja. |
Ovo su mi poslali na potpis:
24mj bez uređaja popust na naknadu Opcija flat 50% popusta na opciju flat 24mj 24 mj off MRC Može li mi netko rastumačiti je li to "super mega tarifa" ili me žele oženiti? |
Citiraj:
Koliko ja znam, ako govorimo o istoj tarifi, moraš imati 100% popusta na flat i 50% na tarifu. Pitanjce za ostale: Napokon sam našao gdje se vidi na mojtelekom da je flat popust aktiviran :) treba ići na opcije s lijeve strane i onda prebirati po padajućim izbornicima dok se ne nađe pod "razgovori i poruke" da je flat aktiviran, stvarno neergonomično. BTW, jel bi se flat trebao vidjeti na ovom popisu, i dalje mi odbrojava minute? http://www.pohrani.com/t/w/Qu/4EfUUZ...2014071101.jpg |
Citiraj:
pise minute 200/200 poruke 200/200 mozda ti je naknadno aktivirana opcija pa su ti to otprije odborjane minute ili, ako se ne varam, ti si rekao da ce ti taj paket (flat) biti aktiviran tek od slijedeceg mjeseca ? Citiraj:
meni ovo nema smisla, jer je jos uvijek aktivna ponuda od 100% na flat i ugovor na 24mjeseca cak uz uzimanje mobitela... a tebi pise popust od 50% na flat, znaci placao bi ga 20kn mjesecnao...umjesto 0kn... ne znam sta znaci MRC ? zovni ih i pitaj koliko bi te onda izlazila ta tarifa mjesecno, s PDVom i koliko ukupno s radijskom frekvencijom i novim nametom... supermegatarfifa bi trebal biti 82.50 (osnovna tarifa s popustima) + 10 + 5 = 97.50kn ovako kao tebi pise, meni je sumnjivo, ja bi se raspitao prije potpisa (ali ja nisam expert :D ) |
Citiraj:
|
Ekipa
dali vam dodje sms poruka da ste dobili 50% popusta na tarifu ? ja sam dobio dvije poruke ; - aktiviran plan za surfanje - aktiviran popust 100% na flat - naknada 0kn 24mj sad ne znam dali da cekam jos tu trecu poruku, ili da ih zovem i provjerim sta je s tim... (zvao sam ih u utorak, receno je da je zahtjev zaprimljen (popust od 50% na tarifu) ali da su malo u guzvi pa da radi tog jos nije odobren, ali da ce biti...) |
@Hamanu - i meni je sumnjivo ovo tvoje, zovi tajnu službu
@yoke & segregator Meni su naknadno uključili flat, novu pretplatu i zahtjev za PZSL dao sam 28.06., tada su mi rekli da će biti od 01.07, ali da se strpim par dana s telefoniranjem jer da možda flat zbog gužve neće biti odmah. Kako je ugovor došao na potpis u 7.mj., zvao sam i dobio info: opcije se uključuju idućči mjesec od mjeseca u kojem oni dobivaju potpis, znači 01.08. Taj put mi je i potvrđeno da su opcije koje sam napisao gore točno ta kombinacija za ukupno 97.5 kn. Par dana nakon toga dolazi SMS za uključenje flata :) E jebiga sad bi morao opet zvati tajnu službu da to pojasne. SMS za opciju 50% nisam niti dobio. Čini mi se da mi se stanje zamrzlo na 166/200, ali ne ažuriraju to svaki dan, osim toga zar ne bi bilo logičnije da prikažu xx/4000 ili nekako drugačije. Kako uopće provjeriti na webu koliko je utrošeno od onih 1k odnosno 4k minuta? |
Nakon upita poslali novi ugovor sa 100% flat i ona XLR šifra za 50% na tarifu. Aleluja. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ova simpina prejaka mala opcija je zakon. za 70ak kuna mjesecno (4x15kn + 10ak kn za uspostavu poziva koliko potrosim) sam lijepo pokriven, 4gb, neogranicene poruke, 4000min
|
Plus naknada za uspostavu poziva.
|
Ala bokte...
Pa dovoljno je imati free poruke i da druga strana ima Bez granica L tarifu ili nešto jednako dobro poput one Plan za surfanje L sa besplatnom FLAT opcijom. Meni je ipak najbolje imati dual SIM mobajl s Revolucijom na bonove (1lp/1s) @ SIM2 i Samba tarifom s aktiviranom NOĆNOM OPCIJOM @ SIM1 i imaš sve fenomenalno tuto kompleto. Ova MOĆNA NOĆNA OPCIJA JE INAČE NEŠTO NAJBOLJE IKAD i plakat ću kao Neymar kad i ako je ukinu. Jučer sam imao preko 2MB/s download via mobile hotspot kojeg je glumio moj vjerni Galaxy Express LTE u kojem se nalazi SIM sa Samba tarifom. Sve skupa me košta 135 kuna + još 25 kuna za MultiSIM i bilo gdje u Hrvatskoj imam neograničen net uz sulude brzine između 00:01 i 07:59, tako da slobodno Sambicu probajte na mjesec dana i shvatit ćete ubrzo koliko su nam ove standarde "od svega miješano" tarife mrtvi štakor od ponude. Dobra net tarifa je danas must have za smartfon. Za pričanje si radije uzmite maleni dumbfon s izdržljivom baterijom (ako nemate dual SIM) i pjevajte borbene iz sveg glasa. Uglavnom, htjedoh ćire da uz brezplačno sporočilo uspostava poziva nije njesra ni loma kao kaj neki ođe povedaju. |
Citiraj:
dok recimo mom ocu koji obavlja i po 10-20 poziva dnevno ta naknada za uspostavu poziva prilicno smeta i bonbon mu je najbolja opcija. |
Danas me zvala ekipa iz Vip-a. Raskinuo sam ugovor i prešao na bonove, na zakon tarifu. Prije sam trošio oko 210 kn, sada na Zakon tarifi oko 130-140, a oni mi nude za 120 kn sve neograničeno, uključujući i radijsku i uspostavu poziva. Nakon godinu dana mogao bi raskinuti taj ugovor. Ima li tko iskustva sa tom, nekom poboljšanom Savršenom koja nije navodno javna ,već se nudi samo onima koji su raskinuli ugovor..I da, može li se u toj tarifi ušićariti neki dumb phone? Ostalih "pametnih" imam i viška :)
|
Pitanje za one koji imaju uključenu promotivnu tarifu t-coma (50% + 100%):
Možete li aktivirati 4g preko moj t-com portala? Meni stalno javlja da se dogodila greška prilikom aktivacije opcije. |
4G se extra plaća. Osobno baš i ne vidim neke potrebe za time jer mi je i 3G dovoljno brz, ali ako tebe 4G veseli i spreman si to extra platiti...
|
nije samo 4G, dobijes u toj prici jos 2gb interneta.
|
Da, riječ je o ekstra 2gb, a ne brzini. Ne mogu aktivirati opciju.
|
ma taj portal im je u banani.. i meni se to dešavao.. morat ces se njima javiti da ti to rješe.
|
Riješeno. Problem je bio tehničke prirode. :)
Konačno gotov prelaz na t-com... flat + 3gb neta za 112kn prvih 12 mjeseci, a onda 127kn. Zadovoljan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ludim, svaki mjesec zaboravim nadoplatiti račun da bi mi se Tomatova tarifa(zicer - 29kn) mogla nastaviti, i ktome mi cijena uspostave poziva ubija koncept cijeli jer imam puno kratkih poziva..
Dali postoji nešto gdje se nenaplaćuje ta uspustava poziva a da je do 50-60-70 kn mjesečno?netreba niti previše MB prometa internet, samo da mi se usrd tarife ne desi da nemam za poziv a "toliko" minuta "besplatnih". :) |
Citiraj:
|
Po opisanom, u svakom slučaju.
|
Citiraj:
Nakon 4 mjeseca Vip nonstop+ tarife i još sam zadovoljan. Što se tiće uspostave poziva, na neko vrijeme navikneš. |
Trenutno se nedam sa bonbona radi interneta. Aktivirao sam već drugi paket od 5 gb ovaj mjesec. 45+90 kn
|
Citiraj:
eSeMeS je nužno zlo, a u kratkom razgovoru možeš dogovoriti više toga nego sa 10 poruka, pa ti tipkaj ak te volja :p :D |
Ne znam jel ih natipkam 50 mjesečno :) uzeo sam ovaj najmanji paket u bonbonu za 10 kn i od 150 mi ostane više od pol svaki mjesec :D
|
Citiraj:
Kako misliš kratki razgovor na koliko sekunda, minuta? |
I onda pitanje "jel jedno od 100 il dve po 50?" :D
Gle, svatko si odabire ono što mu paše. Netko natipka miljon poruka mjesečno, netko zove. Osobno, zovem. Sms samo u nuždi :) |
najmanje 5 min preko sms-a dogovarati ili jedan poziv od max 20 sec? :fiju:
|
SMS za parking, Božić, novu godinu, Uskrs i u nekim (rijetkim) situacijama kad je bolji od poziva (npr. bolja polovica se sjeti da treba kupiti "još nekoliko" stvari).
|
@Domis
:) Pogledaj druga Listerstorma. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:20. |