![]() |
evo moje iskustvo sa live chatom, nakon sat čekanja da mi daju key...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
^^ Hahhahaha, EA.Kakvi debili...to ti je hvala, Neo. ;)
|
Jesi ti dobio?
|
Citiraj:
Ako upadnem, vidjet ćemo što će meni reći.Ali, postaviti ću još nekoliko pitanja. Npr. da li će key trebati i sutra, s obzirom da sutra počinje OPEN BETA, itd. EDIT: Citiraj:
EDIT2: Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mansky
Da ne čitam sad sve one preporuke, gdje je najbolje uzet LE ali da mogu od sutra igrat? Zapravo ne znam kako to točno ide ako nije preko Origina |
Citiraj:
Code:
http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-battlefield-3-limited-edition_322 Kupio sam kod njih već 6 keyeva, samo sam jednom imao problem i to mi je njihov live support sredio preko teamviewera. BF3 LE smo tu naručili Striko, ja i još nas par sa TS-a.Preporuka. |
http://www.cjs-cdkeys.com/products/B...etCurrencyId=3
ovdje je malo jeftinije, tu sam kupio nekoliko keyeva tu je jos fora da ako imas refer na frenda 10% manje platis, do 5 frendova i imas igru za 50% manje... tako da ako tu netko kupio molio bih da ga mi se javi, hvala. |
Ja bi je mozda kupio, ali nakon sto isprobam betu. :)
|
@thesekiman, beo i deadman
Hvala na opseznom opisu igre i problematike. :) Bas me zanima hoce li finalna verzija ispravljati te silne nedostatke a mozda jos popravlja zahtjevnost komfiguracije tipa graficke. |
Citiraj:
|
Razllika je poprilicna a bit ce jos i veca kad izade igra je izgleda da Ultra nije nabrijana kako ce bit, ponajvise teksture..
Tu se fino vidi.. HBAO i sjene cine svoje a teksture ce bit jos bolje. |
Na diabolicu sam žicao key, nadam se da ću ga i dobiti još danas :D
Može mi netko poslati info za TS? Izgubio sam info -.- Unaprijed hvala. |
Citiraj:
|
Kad bi se uopce mogla ocekivat beta. Mislio sam da je sutra ali vidim da se keyevi zicaju posvuda pa me malo sad to zainteresiralo..I u koliko sati bi to mogli bit?
|
Citiraj:
:dobar: |
Šta sam ti ja sad skrivio?
|
to ni oni neznaju vidiš da su kreteni žešči taj EA umjesto da se primpreme podijele svima keyeve koji dan prije i bok a ne ovak zajebavat ekipu koja je platitla preorder da nemrem igrat dok neki koliko sam vidio na forumima nemaju veze s battlefield ili moh-om su dobili!Očito EA nezna kome šalje!Nesposobni su žešće!
|
Citiraj:
Znači, trebalo bi skinuti i pokrenuti, još chatam pa ću apdejtat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radite bezveze paniku oko tih kljuceva. Vec sam poceo mislit de se nasto promijenilo za sutra. Nebi nista rekao da izlazi za tjedan dana ali dva dana ili jos bolje manje od jedan dan je nista i zbog toga sad pizdit nema smisla. Ak ste dali toliko previse love samo zbog tog dva dana ranijeg igranja, onda ne znam. Ja nebi.
Hvala na odgovoru, PointDexter |
Otvorilo se nekih novih servera za Caspian Border, pass je "sexyelevator", igrao sam par rundi na jednom i moram reći da je sada to već puno bolje i liči na pravi Battlefield. Iako i dalje mislim da je nastavak BC2 više nego BF2.
Uglavnom, Caspian Border je rasturačina, server je bio krcat, laga je bilo nešto malo ali svako toliko, s tim da sam poslije skužio da mi i buraz igra pa vjerovatno zbog toga, inače nebi ni bilo. Isto moram napomenuti da imam 10mbit vezu. Atmosfera je odlična, mapa je ogromna, lete avioni, helikopteri, jednog sam uspio skinuti tenkom čim sam ušao u njega, sreća. Eksplozije na sve strane, rakete lete, tenkovi rokaju, odlično. Ono što sam primjetio je da kad pucam iz tenka ili puške općenito na toj mapi, projektili i meci izgledaju čudno, kao neke bijele velike kuglice, možda je neki glitch samo meni, ali ne izgleda baš lijepo. I još uvijek nisam skužio bulletdrop na sniperu, čini mi se kao da je svaki put drukčiji, a nekad ne dobivam "X" kad nekog pogodim, pa ne kužim jel ga pogađam ili ne. Treba se naviknuti malo. |
Citiraj:
|
Odigrao par mečeva,igra dobra iako bugovita,a mapa sranje,hebo ih Metro -.-
|
|
Jel ima netko da igra sa konfom kakvu ja imam? Kolko fps?
|
Krenem da ću refundat igru, i odaberem tamo billing-refund, i čekam na live chatu pola sata (namjerno sam htio live chat da im mogu štošta reći), dođem na red i prije nego zatražim refund, kažem idem vidjet jesu slučajno dobili key pa da više zaigram danas tu j***** igru (caspian mi je napet :( ).
Ovo je odgovor, sad ne znam koliko mu je za vjerovat: Citiraj:
|
kako te ne dropa dok cekas ?
|
Gledam ove gameplayove... i kod recona se UVIJEK vidi lense flare kad aimaš :stoopid:
Ok, trebalo bi spriječiti kempanje ali taj flare je gori nego da te spotaju jer se vidi i u sjeni i u zatvorenom i neovisno o tome gdje ti spoji sunce ili izvor svjetlosti |
Ja sam bio na live supportu, čekao sam oko pola sata.Poslije me lik proslijedio levelu 2, nekom više rangiranom agentu koji mi je sredio Battlefield 2 Complete Edition za Origin i rekao da ću sigurno dobiti key za BF3 Betu danas.
Ima chat na prošloj stranici, zadnji post. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesam li ja ovo dobro ubra na ovom streamu da likovi vec imaju 25-26- lvl ???
Nadam se da je to samo za betu. |
Citiraj:
A stalno forsira night vision :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lik je već level 42 u Beti. :lol2:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |