![]() |
Je, fali Dwight. Onaj zgoljo mu nije ni u malom prstu.
Jedini minus britanske verzije je sto je prekratko prikazivana. |
Tko se žalio da sad nema serija za gledati ? Evo, baš gledam
nove epizode Eureke i Warehouse 13. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja danas imam za pogledati Craig Ferguson - gost Katie Couric David Letterman - gost Ray Romano Jay Leno - gost Russell Brand serija Chase, Eureka, Warehouse 13 ... Mislim da je dosta za danas .) |
Jel zna netko kako se zove serija,nedavno je bila pocela (ratna tematika) na HBO (cini mi se) i bilo je oko 10tak epizode 1. sezone (ako se ne varam).
|
Ja preporučam Freaks and geeks, stara serija, nažalost ima samo jedna sezona.
Imate i neki info na wikipediji, uglavnom meni predobra serija.. |
Citiraj:
The Pacific??? |
Je, w0lfram_ hvala!
:chears: |
Citiraj:
|
....
|
Baš pogledao novu epizodu Big Bang-a i vec na prvoj sceni sam se odvalio od smjeha!
"what is the best number???" |
Upravo gledam 3. sezonu sinova anarhije
|
Moram reci, ovi Misfitsi ce mi izgleda postati jedna od most epic serija ikad.
Kad bi ih usporedio sa Heroes, mislim da bi samim postupkom blatio Misfitse. Citiraj:
|
Misfits :care::care::care:
Robert Sheehan (Nathan) nece vise glumiti u seriji nakon druge sezone :( |
Nisam ni skužio da je Walking Dead već završio sa prvom sezonom nakon samo 6 epizoda, od čega u zadnjoj epizodi se apsolutno ništa nije dogodilo.
Prvih 5 odličnih epizoda i sad već gotova sezona... Nadam se da će druga sezona ubrzo. |
Citiraj:
|
Gledam Las Vegas, nemam pojma kak ja to nisam prije pogledao :(
|
Pogledao prve dvije epizode Lone Star serije i skužio da je odmah otkazana, šteta. Svidila mi se serija. Komentari na IMDBu su pozitivni također. Navodni razlog zašto su je ukinuli je mala gledanost.
Jel može neka preporuka što gledat? House je na bolovanju mjesec dana sad, Sons of Anarchy nema do sljedeće jeseni, jedino mi ostaje HIMYM sad preko zime. Može neka preporuka(al pomognućnosti da nije daleko odmakla, 5 i više sezona) tako neke kriminalističke/drama i to. Pogledao The Event prvu epizodu i svidila mi se sve do zadnje scene kad avion nestane, nešto ga "usisa". Ne volim Sci-fi. @Pupo- yep, LV je dobar za razbibrigu Također bi preporučio Hustle. 6 epizoda po sezoni samo a izvrsna serija(britanska). |
- Father Ted -
odlicno ^2. britanski humor, sto drugo reci...... zanimljivo je da je svaka sezona (nazalost ima ih samo tri) bolja od prosle, uglavnom ogromna preporuka :goood:. |
Citiraj:
|
Hustle !!!! je serija koju ne propustam.Ne propustam.Znam epizode gledat vise puta iste nakon nekog vremena kad nemam vise kaj.
Nazalost , ovu sestu sezonu relativno je tesko kupiti u HD kvaliteti , pa mi zna potrajati dok ne nabavim i jednu epizodu te sezone.Alstvarno su genijalni. nisam cuo za taj Leverage . iako po samom nazivu se nazire sto rade , kad se sjetim kolko puta su to objasnjavali u Hustle :) |
Citiraj:
Ekipa je od 5 članova, slično kao i u Hustle, vođa, glumica koja mami žrtvu, lopov, haker i razbijač. Al radnja je dosta slabija nego u Hustle, sa dosta više rupa u scenariju i onako, dosta razvodnjena, pošto u pola epizoda ovaj razbijač (Christian Kane) mlati sve okolo, pa u prvi plan ne iskače vrhunska prevara, nego Čak Noris sranja:D Uglavnom sam primjetio, da ko prvo pogleda Leverage da mu Hustle nakon šta nejga pogleda bude vrh, a ko prvo pogleda Hustle, pa onda Leverage da se malko i razočara, šta je i normalno jer lakše je s magarca na konja, nego obrnuto:D. Al ako voliš Hustle i tu tematiku, isto baci oko, epizodu, dvije, pa ako ti se svidi, svidi, ako ne... |
Meni Leverage pada u kategoriju u kojoj mi se nalazi još recimo Eureka, Warehouse 13...
Prava TV zabava. Ništa više, ništa manje. Njih obično znam čuvati za praznike etc. kada je pauza kod većine serija. Nisu loše serije, nisu bogme ni dobre. Totalno easygoing :P Citiraj:
Citiraj:
Definitivno. http://www.youtube.com/watch?v=ZySS8vJsyRE Šteta kaj je glumac umro tako rano :( |
Citiraj:
A i zanima me kako će se riješiti lika koji ima superpower pomoću kojeg se ga najteže mogu riješiti... |
Stargate universe je otkazan. Mada će preostalih 10 epki bit prikazano normalno na proljeće. Al treće sezone ne bude.
|
nista cudno, bila je losa! samo su pokvarili ono sto stargate simbolizira..
|
Predobra sinočnja epizoda Big Bang Theorya :D
Sheldon: "Amy Farrah Fowler doesnt believe in wearing costumes, she isnt the free spirit I am" :D :D |
Pregledao SoA. Odavno nisam bolju seriju pogledao.
|
Citiraj:
Na kraju krajeva, da su brojke gledateljstva bile velike, ne bi ju otkazali. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Žena će mi izludit čekajući mjesec dana na iduću epizodu Vampirskih dnevnika. Ovo je tek početak, mislim da bu gore od PMS-a. :D
|
Zapoceo sam sa tim famoznim "Dexter"-om. Iskreno, meni je ovo dosadno. Eh, da mi je jos par epizoda SoA...
|
Citiraj:
Čisto sumnjam da je imala baš tak mal broj gledatelja uzevši u obzir da trenutno nema ni slične serije (tematikom) a i ima gro drugih, lošijih koji se snimaju i snimaju i dalje. A i još je cijela sezona pred nama, imaju se vremena popraviti ili pogoršati... |
Citiraj:
|
Serija Fringe se je pokazala kao odlična zamjena za X-files.Moderan svijet(2010 godina),odlična radnja,odlična gluma te njihovi slučajevi.Serija odiše svježinom kakva je već dugo falila nekoj SF seriji.
Serija The walking dead,masakriranje zombija(da,serija,nije neki novi zombie film).prva sezona ima samo 6 epizoda.očekuje se snimanje druge sezone koja će,vjerujem biti još i bolja. |
Izašla je nova epizoda Pionner One-a :)
|
Christmas special od Misfitsa je bio jedan od najboljih takvih speciala ikad :) Pogotovo predzadnja scena :D odlično :)
Tko će čekati treću sezonu :( |
Housea nikad nisam nešto posebno doživljavao, tu i tamo bi pogledao koju epizodu ako ju ulovim na telki.
Prije 2-3 tjedna sam u nedostatku ostalih serija odlučio nabaviti i sve od Housea i malo krenuti gledati. Navukao sam se brzo, sad gledam u prosjeku 3 epizode dnevno. Trenutno na polovici treče sezone. Obožavam tog lika :care: |
od te tematike jači mi je tim roth u lie to me.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |