![]() |
Inace iFunBox programcic ce te sPasiti ostalih muka. Win Explorer like browsanje sa unaprijed definiranim znacajnim folderima kao instalious, cydia, sistemski itd
|
Pazite se, Stevo vas prati :D
http://www.guardian.co.uk/technology...-privacy-fears |
Imama problem,znaci maknute su sve aplikacije,maknuo JB(jer sam mislio da zbog toga zeze) i dalje mi na mobu zazuzeto 3.5gb:stavim novi sw 4.3.2,napravim JB i dalje ista situacija,nemoguce da je toliko zazauzeto a na mobu samo cydia
Ovako tocno capacity:6.8gb Available:3.9gb na njemu samo cydia,sve slike izbrisane.takvo je stanje sa i bez JB |
Citiraj:
|
Imam pitanje. Kak na iPhoneu platiti parking u Zgu :D
Tj. kak upisati broj 101, 102 ili 103, jer mi jedinicu uvijek stavlja u zagradu, valjda je to neki shortcut ili kaj već. Bi isprobao, ali ne želim bez veze pare zgubit :) |
Tak da pošalješ registraciju na neki od brojeva(ovisno o zoni).:D
Zagrada nema veze. |
Znam kak se inače plaća, al sam ostao zbunjola sa ovom zagradom. :))
Danke ;) |
Citiraj:
http://itunes.apple.com/hr/app/ipark...410022244?mt=8 |
Pogledaj komentare na dnu - baš nisu pozitivni.
|
Jel itko nasao funkcionalan BT da se ponasa kao normalan BT prema svim ostalim mobitelima?
Probao sam dugo ocekivani Celeste, ali ne radi mi :( instalira se i integrira u OS ali nista ne mogu poslati na drugi IP (stoji connecting) Kad otvorim SBsettings u rubrici "Storage" pise: Storage 35MB on / 6000MB on /var Pamtim da mi je ovaj 35MB prije nekoliko dana bio znacajno veci iako nisam nista novo instalirao, je da sam probao hrpu appova, ali nista nije ostalo instalirano. Pretpostavljam da neke deinstalacije nisu odradjene kako treba pa me zanima kako povratiti taj izgubljeni prostor? |
Citiraj:
http://itunes.apple.com/hr/app/parki...423542255?mt=8 |
Meni iParking radi super.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ni kod mene Celeste nije radio odmah,tek nakon što je izašo update mi je proradio. |
@ Salko
Znaci postoji i update :/ EDIT: Proradio mi je uz semu rename-anja fajlova celeste i gremlin. :::::::::::::::::::::::::::::: Jel itko radio tweakove na iOS-u ? Mislim na brisanje nepotrebnih deamona, nepotrebnih language fajlova i ostalih gutaca resursa? http://www.funkyspacemonkey.com/howt...unch-daemons-2 http://www.funkyspacemonkey.com/howt...sary-languages Koliki su stvarni dobici u resursima i performansama? |
Viber . Najkorisnija app za ajfon. Izmedju ajfonova dzabe sms i pozivi preko 3g/edge... itd.Stvarno me iznenadila aplikacija.
|
Imam problem koje me tlace u zadnje vrijeme.
I zena i ja koristimo iPhone i javlja mi se problem kod sinhronizacije imenika. Oboje koristimo isti iTunes na istom kompu pa se iz nekog razloga moje stavke imenika nadju kod nje i obratno, njene kod mene! ITunes kao da ne uvidja da je rijec o razlicitim aparatima. Kako podesiti iTunes da dobijem 2 odvojena racuna? Drugi problem sam uocio jutros kod dodavanja ringtonova preko iTunes-a u iPhone. Koliko god ringtonova dodao u mobu vidim samo 1 unutar stavki mobitela :/ pod vlastito U cemu je problem? |
Anti theft za iPhone
Postoji li i gdje se moze nabavit. skinut kupit...:chears:
|
Definiraj 'Anti Theft'. Nema li Apple neku sličnu aplikaciju u iTunesu? Mobile Me ili tako nekako.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odeš na Postavke>Mail>Dodavanje računa>odaberi MobileMe>upiši svoj Apple ID i lozinku (to su podaci kojima se prijavljuješ na AppStore). Odeš na mobileme i tražiš iPhone :-) (ili na drugi iPhone/iPod Touch/iPad instaliraš aplikaciju find my iphone) Lokacijske usluge i Obavijesti (Push notifications) neka ti budu uključene i koristi Zaključavanje zaporkom (da ti netko ne pogasi sve to čim ga ukrade). |
Citiraj:
2. Nemozes vise od 1 ringtone staviti u ajfon.Znaci jedan koji hoces i kad ti dopizdi , spojis na itunes i stavis drugi |
Da, mobile me. Mozes izbrisati sve sa mobitela, moze ti dojaviti tocnu lokaciju ukradenog moba i mozes poslati poruku na taj "ukradeni" mob
|
ok hvala puno ljudi:chears:
|
|
Iskustva sa 4.3.3 softom? Stabilnost, brzina, trajanje baterije?
Navodno se cak JBom dobije na trajnosti baterije. |
Definitivno brzi u animacijama izbornika nego 4.3.1, a i trajanje baterije se vidljivo povecalo
|
Citiraj:
Glede ringtona ... nasao sam solidno rijesenje za ovaj problem; iTunes po defaultu custom ringtonove sprema u: /var/mobile/media/iTunec_Control/Ringtones i tu je vidljiv samo 1 ringtone koliko god ih stavio. Rijesenje je prebaciti custom ringonove sa app-om poput iFile u iOS default folder sa tvornickim rintonovima gdje ce biti svi vidljivi: /var/stash/Ringtones/ Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ziiky thx for ringtones ;)
Dali itko od vas koristi Winterboard i teme i dali mu to usporava mob( konkretno ajfon 4 i sotf 4.3.x) ? |
Citiraj:
Radim tak da prebacim sve tonove u itunes u ringtones i oznacim sve i onda syncym i imam sve tonove, a ne samo jedan. Mislim da je kod syncanja bitno da su ti svi tonovi stiklirani i da se svi nalaze u ringtones u itunesu, jer ak nisu syncat ce ti samo one koji su stiklirani |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda je do iOS-a 4.2.1 |
Skinuti iFunbox programcic i ima ikona Ringtones i samo drag n drop tonove tamo. Ali moraju biti u m4r formatu. Sad nisam siguran jer radi sa ne JB telefonom, ali neka netko isproba. Tonovi se jednostavno u sekundi konvertiraju sa FormatFactory
|
@imaticx
Koristim ga dosta dugo, ali nije mi palo na pamet da probam s njime ;) ----- Mene najvise ubija ova njegova baterija, ne moze mi moze proci dan da bar ne nadopunim bateriju. Originalna je 1100 ili 1200mAh ako se nevaram?! Malo sam gledao na eBayu sta se nudi od zamjenskih jacih baterija pa vidim da se moze naci od 1600mAh. Sad ... da li bi to bio dobar potez i koliko je znacajno to povecanje kapaciteta od 400mAh? Ili mozda ici na one baterije za nadopunu kojih ima od cak 2100mAh? |
Ima netko iskustva sa bluetooth handsfree na 3gs. Prije negdje pola godina sam upario ericssonov set i radio je. Sada više ne mogu upariti. Slušalice rade jer ih koristim na nokiji, a bluetooth isto radi na IP jer mi beepne u njima kada pokušavam upariti al se ništa ne desi.
|
evo jedan tip za tonove :
"odrezem pjesmu kak ocu prebacim ju u itunse, kliknem desnu tipku>convert to AAC nadjem di je pjesma i promijenim extenziju iz *.m4a u *.m4r i onda prebacim u ringtones u libraryu i syncam sa iphonom." najbrze i bez zajebancije s programima . |
http://audiko.net/
najbolja stvar za kreirat ringtone, napraviš na sajtu, skineš, uploudaš na iphone. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |