![]() |
Citiraj:
Dave Clarke b2b Joseph Capriati @ Awakenings Eindhoven 26/01/2013 Jak B2B set :) EDIT: Službeno obožavam Moleona :care: David Moleon @ Techno-Flash 2013 (Aranda de Duero/ES) |
Ajme, koji Black Hole release.
Solarstone feat. Lemon - Lovers [Black Hole Recordings] 1. Original Mix 2. Pure Mix 3. Giuseppe Ottaviani Remix 4. Alucard Remix 5. Pure Mix Instrumental 6. Radio Edit |
Da bar ima i dub verzija, inače GO Remix... :goood:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace Ben "HEADFUCK" Nicky je izbacio preview od nove vocalne stvari... Čovik stvarno rastura. AJME 2 REMIXA! Full on / goa |
C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix)
Ava Mea - In The End (Original Mix) Da nije sve novo... #realTRANCEfamily :cool: Ava Mea-In the End(Hydroid & Santiago Nino Mix) EDIT: Sta vise slusan, to mi je drazi. Brutalan remix. Simon Patterson - Brush Strokes (John Askew Remix) John Askew - Shine (Original Mix) |
Postoji jedan jedini kralj, Bog kako god želite elektronske glazbe a to je Carl Cox koji je na neki nacin i zacetnik te vrste glazbe, kapa do poda majstoru. Cekamo te i ove godine na UMFu, uvijek vjeran obozavatelj :O
https://www.youtube.com/watch?v=XosMTQsqx8w |
Citiraj:
Bolestan set. Odskace jako odklasicnih psy/prog setova i stvarno ga obozavan! |
Slazem se za Coxa, meni je odlican i u laganijim setovima kao npr.:
https://www.youtube.com/watch?v=vy-k0FopsmY Dozivljaj kvari jedino ovaj plavi kit :D |
Za sve ljubitelje OZORA festivala, prije 10-ak dana je izasao official video od zadnjeg, pa eto uzivajte tko jos nije vidio :)
|
|
DiTech kakav set evo ga u bookmarksima a sto se tice plavog kita ma pusti to vidi kitova do :D
|
Menno de Jong & Leon Bolier - Last Light Tonight
S vrimena na vrime se posjetin kako je ovaj seronja bio dobar... :cool: |
Kad hoces malo low freq... |
|
|
ako nije već bilo... malo oldskula :D
|
Citiraj:
A ne ovo sysovo ćesme :D. Citiraj:
Malo da se digne prašina. |
ma koje smeće... draguljarnica :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
baja molim te ovo sam okačio kao netko tko okačuje stvari prije jedno 15ak godina... ti stavljaš svjesno stvari kao odrastao čovjek na jutub temu 15 godina kasnije koje zvuče kao šala bez soli :D
|
|
Ovaj kevin yost ubija, syss pušta ćesme:D
|
stratosfera
|
Citiraj:
Bas uzivam u prvom mixu, obozavan ovaj deep house :goood: |
Old school ha dobro ovo je novi milenij ali je vec toliko proslo da mi djeluje kao old school :D
|
Malo slusan Prydu (Eric Pryz) i uvik san mislio da je teski mainstream, ali ima strasnih house stvari.
:eek: |
Citiraj:
Evo, da nebude samo sys nenormalan. Moš ga h., al meni je stvar dobra. A ovo je staro, ali ima pravo biti ovdje :amen: . |
Mrzin youtube, i kad pored svih videa mi glupa sranja tura. Slucajno naletio na soundcloudu...
Infected Mushroom - Becoming Insane Koja brutalna stvar, vocal je prebolestan :eek: :eek: :eek: :eek: |
Josh Silver - Set In Motion (Renato Dinis Remix) [EV Music]
https://soundcloud.com/renatodinis/s...n-renato-dinis :goood: |
Malo klasike, obozavan ovaj dream od Milesa...
) Odlican remix od Kearnya... ) Askew rastura, i uvik je rastura. Zivuca legenda. :care: Here's Johnnyyyyyyyyyyyyyy Odlican A&Z Remix za Quite Storm... Mamu zaraznu :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |