![]() |
Citiraj:
|
skinuo sam to !
al neznam kak se instaliraju ? di da ih stavim da instaliram, nema nikakva run ikonica ! :hitthewal: |
Citiraj:
|
aha, al je sad jos jedan problem, nece mi ga otvorit, kad nisu instalirani driveri
|
Citiraj:
Dakle postupak je da se baterija napuni do kraja , makne sim kartica , instalira xs , mobitel spoji i pokrene , pokaze se gdje su mu flash driveri i nakon toga pristupi normalno xs-u i odradi kaj se treba . |
jel mi se mozda nece otvorit zato kaj baterija nije puna dokraja ??
jel je trenutno na crvenom ! |
Bez pune baterije nije pametno uopce ici ista raditi sto ima veze sa flashom , tako da nikad nisam ni probao ista bez pune baterije tako da ne znam jer zato .
|
aha, sad cu ju napunit pa cu probat, ak neradi javim se jos !
e, instalirao sam flash drivere, i opet mi ga nece pronac u xs++ programu !! ZASTO ?? |
Neki dio iz tutoriala radis krivo , jer ga palis na C ? sto tocno napise xs kad ga probas spojiti?
|
palim ga na C !
Jel mora mobitel biti upaljen ili ugasen kad radim to ? jel ocu instalirat drivere za zvuk ! pise ovo: Error: Cannot open phone communication port |
Ugasen naravno , i maknut sim .
|
ja kad ga normalo ustekam bez xs++ programa onda se cuje tutu-(tak nes), onda se spoji na komp normalno !
a kad ga ustekam i ocu u xs++ programu radit onda se cuje ko neka greska i nespoji uopce mob na komp !! |
2 pitanja:
1.)Jel moguće to sve napraviti na z550i i z310i ericssonima? 2.)Jel moguće spajanjem moba na PC preko Bluetootha? |
1.sta to sve?
2.ne |
Citiraj:
2. Za flash Bt ne dolazi u obzir , samo preko kabela . |
Dakle, jedini način za otključati/dekodirati vip vodafone sim, ako nemam kabel, je da saznam nck i ncsk kodove ili da odnesem dekoderu?
p.s. pm is your friend I još nešto: -dal netko zna što dobijem ako napravim onaj glavni reset u settingsima od mobitela? |
Reset vraca sve sve postavke na tvornicke , dakle sve ono sto si mozda promijenio da bi personalizirao aparat se vraca na nulu , odnosno na pocetne postavke .
|
Citiraj:
|
Ne . Za rjesavanje kodiranja jedino rjesenje je unlock .
|
Citiraj:
|
pozdrav svima... imam samo kratko pitanje, tj trebam ovo :
CID49 firmware w800_r1bc002_main_eu_emea cid49 w800_r1bc002_fs_emea2 cid49 s onih linkova na prvoj stranici ne mogu skinut :( a onda mogu dalje po uputama isprobat.. bio bih zahvalan ako netko ima da mi da linkove. ty |
jel se može staviti neka flash tema na k770 bez flashanja moba? star je mjesec dana pa nebi da izgubim garanciju
|
Citiraj:
|
a kak da te menije promjenim?
|
imam samo jedno pitanje dal se moze stavit flash menu na w800i sa cid 49
|
postoji li neki driver kamere za k750i koji može raditi bez onog poklopca. mislim meni se ona kvačica izgubila i kad idem u kameru piše: otvorite poklopac objektiva, ja otvorim, a ono i dalje isto, pa sam shvatio da je kvačica ispala, pa pitam znate li neki driver za kameru k750i da radi bez tog poklopca ?
|
e, ljudi po cemu se razlikuje sonny ericsson W800 i D750 ??
|
Citiraj:
Razlika je u kucistu i softveru , jer w800 ima glazbeni soft . A d750 se lako pretvori u w800 . |
hvala...
ljudovi jel mozda neko zna otprilike kolko bi me dosao popravak ekrana na se k750 ?? |
alo, ljudi, a meni malo pomoći, barem dajte linkove za driver, dajte pls help
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |