![]() |
Citiraj:
|
aaaaa kako slatko
koja hrpa nesposobnjakovića nisu uspjeli srediti traffic-shaping pa sada ukidaju paket isati kako su loši. sve u svemu...zbogom optimo :D edit: ili da možda ostanem jedan mjesec na 15gb paketu pa ako neće to raditi da ih još malo flejmam :zdero2: |
da je barem veci paket, negdje oko 25 GB! a nista, skinut cu u ovom mjesecu sve kaj se da...
|
15GB? A nek se je..., štać s tim? Sad mi stvarno ide na jetru to mi nitko osim t-coma i ovog nije dostupan pa ne mogu promijeniti operatera. grrrrr
EDIT: Ako su oni u Optimi normalni, ja sam pop. Prvo mi ne dođe račun za 3. mjesec (ispravljeni, jer su prvo poslali za flat-max, a korisnik sam flat-min paketa), onda kada nazovem službu za korisnike mi kažu da ja uopće ne postojim kao njihov korisnik (a zamisli čuda, svaki dan se spajam preko njih) i onda za 4. mjesec dobijem račun na 249,97 kn!!! Kao prekoračio sam oko 18GB svoj paket!!! E sad, da nemam ograničeno skidanje u torrent klijentu da skida i šalje samo u vremenu kad imam flat, i da nisam pogledao na kraju mjeseca i vidio da sam prekoračio 6 GB, možda se i ne bih bunio. Shvaćam da je ono na netu neprecizno, ali da fula 12 GB prometa? Hehe, oni su prolupali totalno, vidim. |
Works fine for me :) ... nadam se da nece biti zakrcenje mreze vise ... stvar je u tome sto su rijesili traffic shaping, ali je toliki "udar" na mrezu poslije 22h bio, da je sama mreza pucala pod pritiskom, a ne traffic shaping ... Nije jednostavno dovoljan link zakupljen prema t-comu. Preko dana je link bio i vise nego dovoljan, ali preko noci je dolazilo do velikog izboja i pucanja veze. Od 1.6 bi trebala biti ravnomjernija raspodjela prometa i to korisnicima flatmaxa odgovara.
|
Odlična vijest. Meni sasvim dovoljno.
|
da su nesposobni...jesu
da su stavili 20-25GB bilo bi bolje...ali ruku na srce opet bolje 15GB na optimi nego 5GB na T-u za iste pare ako će sve delat kako treba |
Khm :D nije loše :smoke: Valjda će mi sad po noći sve šljakati :stoopid:
|
omg, 15gb 70kn
a ja plaćam 10gb 90kn ak voljatel ne odgovori sa sniženjem cijena, prebacujem se do kraja mjeseca :D |
nemogu vjerovat, došo mi račun od optime za 4. mj i na njemu 149kn i nekej gore piše dug od prošlog mjeseca: -199kn
BMK! , nemoguče je kolko su nesposobni. Zval sam ih zbog prošlog računa i reko da mi aktiviraju je**ni flatmin i rekli su da če mi poslat račun novi za 3.mj. i da če mi doć ono sr**e za je**ni paket da mi promjene i ni ništ došlo. Opet me BK! Za 4 mj ču im platit i nek se..... P.S. sorry na psuvanju al trenutno sam jako žiFčan. Sva sreća da imam starce koji mi skaču po glavi odkad dođu s posla pa dokad ne odu spavat... |
i kaj da ja sad radim s tih usranih 15gb, to potrošim u tjedan dana:stoopid:??!?!??!?!?!? tekom jedini dostupan
|
voljatel uzmes i bok :D duplo sporije ali radi :)
|
ma neču sad još ništ, starce ni nisam pital za Metronet a sporija brzina od ovog ne dolazi u obzir, ionak odma čim škola završi pičim na more i nema me skroz dok ne počne škola... a onda če situacija s metronetom več bit izgleđena a možda i t-com smanji cijene do onda... dotat, čamim na tekomu
|
Citiraj:
|
e ljudi
ja sam mislio di god je dostupan t-com da su dostupni ovi reselleri (znaci Optima Traffic, Voljatel, Iskon, Amis i VM Mreže) u cem je fora? zas su negdje dostupni svi, a negdje nisu? |
Stoka Optimi-stička...ali neće biti tako optimistični kad se korisnici pokupe na druge providere..
|
Citiraj:
pa uzmeš onu brzinu 512 down 162 up (ako se ne varam) i to placas 79kn tcomu i 100 voljatelu :) znaci 179 mjesecno ovako placas 79+70=149 znaci za 50kn sacuvas zivce i skidas do mile volje :) naravno i to sve bez ugovora :) |
mislim da su korisnici flatmaxa (tu sam :)) ovdje samo profitirali.
150kn paket flatmaxa i meni paše...od 1.6 zakon...ma i sad sve radi kolko tolko okej...osim prek noci a ***e mi se.tak i tak je komp upaljen cijelo vrijeme... |
ovo je krajnje neprofesionalno i bezobrazno, te nema nikakve isprike za ovaj postupak! prije nešto manje od pola godine su vidjeli kak su VM Mreže prošle s nadobudnim i pohlepnim sakupljanjem korisnika, i to im očito nije ništa značilo. ja ne znam šta radi njihov management i ko im je uopće predložio da uvedu takav paket na t-crimeovoj infrastrukturi!
meni su se zgadili, bez obzira na to kaj mi se i dalje više isplate od ostalog (dostupnog mi) smeća na tržištu! fuj. |
Citiraj:
znaci, vrijedi isto ko i na optimi, ako se ne spojis, nema racuna? izgleda da cu u 7 mjesecu uzet tu 512, u 6 cu izdrzat i sa 15GB :goood: |
Al ček, jel nije voljatel ograničeno dostupan?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da je tako :) sve u svemu optima ce jaaako izgubiti :) |
Citiraj:
|
voljatelj je samo na podrucju ZG i okolice ...
|
I Voljatel je zakon :D Poslao sam im čak dopis pohvale zbog iznimne stabilnosti usluge i odličnog pinga, što nikad prije nisam slao nikom, samo žalbe i probleme. Veza mi nije pukla nijednom u 2 tjedna, što je na Optimi bilo bar triput na dnevnoj bazi. I da, prdnuli su sami sebi u facu s ukidanjem FlatMIN-a, katastrofa.
|
Već su dosta korisnika izgubili, sad će ih dosta izgubiti koji su bili na flat minu, a nije ni puno bolje na flat maxu :banned: P. vam M. Optima:banned:Prije dva sata je bilo još gore :banned:
http://www.speedtest.net/result/124785384.png |
e aski zasto se zivciras? ako mozes uzmi si ovaj voljatel (zvuce kao neki albanski ISP :D ) i sve 5
optimi sam fino zahvalio i obavjestio ih da ja poslije 31.05.2007 necu raditi konekciju na njih tako da znaju naprijed danas dobio poziv od voljatela u kojemu su me obavjestili da imam podatke na mailu i sve 5 :) |
rofl, svi gledaju kak ce otic sa optime na nekog drugog, a ja gledam kak cu doc sa voljatela na optimu... :D
|
Ja samo mogu birati OT ADSL traffic i -T-Gnjide http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon9.gif
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |