![]() |
Koliko sam pročitao na stranim forumima, patch je prilično problematičan za instaliranje. Druga stvar, pola ljudi nema problema sa starim saveovima dok druga polovica ima, ne mogu ih naloadat, a nekima ne radi sejvanje dobro čak ni nakon patchanja, kada krenu new game....
Jedini benefit čini se su pobrali vlasnici SLI kartica koji tvrde da sada mogu igrat sa svim detaljima na Very High na nekih 30-40 FPSa, dok oni sa samo jednom grafuljom ne primjećuju baš neku razliku. Dakle, čini se da su zapravo sam "popravili" kompatibilnost sa SLI konfama, ništa više. Ja osobno još nisam probao zakrpu tako da... |
Ja sam ju stavio i ajmo reći da radi nešt bolje,mada je to sve neveselo
|
Citiraj:
|
Patch 1.1 konfa u sigu.
http://www.imagesforme.com/out.php/i15188_untitled.JPG Avarage iznad 41 u dva zadnja testa, prvi 38FPS. Rezolucija 1680*1050, no AA i AF, sve high osim shadera na medium. 169.21 driveri, Windows XP Professional SP 2 32-bit. Prijašnji rezultati (ima ih negdje na ovom threadu) su bili oko 34-36 avarage. |
Citiraj:
Meni svi savegameovi rade. A šta se tiče dobivanja fps-ova... :kafa: Možda sam dobio 1-2fps... |
Citiraj:
|
Shaderi na medium dosta "zglancaju" igru da bolje radi. :)
|
e ljudi uspio sam pokrenuti igru doslovnim uninstallom drivera i ponovnim instaliranjem istih, radi, ali....
došao sam do vanzemaljskog broda i slažem se da je taj dio apsolutno uništio igru, a napokon sam i doslovno shvatio najlošiju stranu i najveću boljku crysisa, dakle igrao sam na 1024x768, sve na high, bez uključenog AA i igra je radila prekrasno, no kada su počele malo masovnije bitke (dakle i grafičkoj zahtijevnije - više ekipe, eksplozija, metaka...) igra je počel maaaalo trzati, pa sam stoga smanjio detalje na medium i to je bit svega, igra na medium izleda preeejadno i nije npr. COD- u 4 do koljena, dakle dolazim do zaključka da je zapravo crysis uz jš koji mjesec razvoja i rada samo na poliranju i optimiziranju mogao biti prebrutalan ovo je odmah i odogovor Dinamu 87, pogledaj moju konfu, dakle nečeš moći igrat crysis na detaljima koje si naveo i gotovo, biti će to puuuno ispod toga!!! mislim da je najbolja potvrda mojih riječi to što se na temi o crysis- u najviše razgovara o zahtjevnosti igre, te kako istu natjerati da radi, a da izgleda onak kak bi trebala izgledat, o igriviosti se praktički govori isključivo kada netko dođe do vanzemaljskog broda, te tada ogorčen ostavi post tvdeći kako je to uništili cijelu koncepciju, te da je jednostavno glupo točka :) |
patch 1.1,1680x1050,medium sve,no af-aa..45-50fps....neloše
na high nem stavljal,jel znam da bu to ruknulo dole za 10 fps-a...a bogme medium nije tak loš |
Jel igra itko od vas Crysis u Visti?Ja danas stavio patch u nadi da ce mi igra ici malo bolje u Visti,ali ipak ne.Kad je sve na high ide OK kad solo trckam naokolo,ali kad zagusti onda je trzavo do te mjere da je neigrivo.Nema mi druge nego ju igrati u Xp-u
|
U visti odi u games explorer i tam desni klik na crysis pa "Play in DX9". Po meni dobit ces istu stvar ko i u XP-u.
pozz |
Citiraj:
|
Pozdrav, evo upravo igram Crysis i htio bih da mi netko kaze kako se moze haltat/zadrzati nisan ka npr. u Call of duty kad se cilja npr. sa snajperom....razumijete me....da ne leta onako!?
|
Citiraj:
|
ljudi kak patch maknut?nakon patcha,stare sejvove nemrem više pokrenut,ak niš drugo idem izbrisat igru i instal.al bez patcha
|
Citiraj:
Pogledaj u Add/Remove, meni je ponuđeno micanje samo patcha... |
Citiraj:
|
Patch je smeče, nisu mi radili sejvovi, no najgore kada sam negdje sejvao te nakon toga loudao, pokretal je igru ispočetka te sam vidjel samo crni ekran. A kada je uspio pokrenuti save, onda ili ljudi nisu imali oružja ili AL nije radio. Stvarno sramota:fuming:
|
@ Sheby
Hvala bas cu probati!!! |
Citiraj:
|
Par mogućih rješenja:
http://www.crymod.com/thread.php?pos...924#post115924. |
instalirao patch besprijekorno i sve radi savršeno (mod mape, modovi itd.) - i osjeća se lagani porast performansi svakako :) 8800GTX - stock. - 169.21
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
igranje na xp na very high detaljima
procesljao sam malo ovaj post ali ne snalazim se bas najbolje...spominju se neki tweakovi, dx10 patchevi koji mi bas nisu jasni...nisam neki expert u svemu tome, ali bas nabavio crysis koji bio htio igrati na very high detaljima pa bih molio ako bi mi netko od vas mogao najjednostavnije objasniti sto tocno trebam napraviti da bi igrao igru na very high detaljima na xp-u. trebam li mozda skinuti neki patch, ako da slobodno stavite link ili nesto...objasnite mi as simple as possible, step by step što sve trebam napravit....
Puno vam hvala u naprijed i oprostite ako ponavljam vec postavljeno pitanje, jer jednostavno iz prijašnjih postova nisam uspio shvatit sto moram napraviti, u koji file kaj staviti itd... Još jednom se ispricavam i zahvaljujem |
Koliko ja znam nemoze se igrati na very high detaljima u WIN XPu jer isti ne podrzava DirectX 10, sto znaci da mora gore ici Vista!!!
Neka me netko ispravi, ako sam u krivu! |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://blogs.pcworld.com/gameon/archives/005814.html directx10 je farsa. |
igra je fakat dobra
|
Igra mi je totalno razočaranje: em sam mišljenja da je to moglo biti daleko bolje optimizirano, a druga stvar je da je patch s***an. Sa patchom u igri na početku zastajkuje zvuk, boosta u performansama nisam niti tražil jer je grafa malo prejadna za crysis. Uz sve ostale probleme koje ljudi navode (bez obzira na one kojima patch radi OK) mogu bez razmišljanja reći: potpuno razoćaranje. Trebali su polirat igru još mjesec-dva, ionak su svi čekali Crysis i strpjeli bi se još koji dan pa da većina toga radi kak spada.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |