![]() |
Imaš samo takve zipane?
|
|
Namjeravam se uskoro prešaltat sa IBrowse na OWB (Origyn Web Browser), nadam se da će mi drug Horza kao i uvjek pružiti punu tehničku podršku u otklanjanju mogućih problema:D
|
Nije da pitam prvi put, ali mislim, WTF, "Hardware EZine" i jos uvijek nema [code] taga?
Bas me zanima radi li ovo: Citiraj:
Tiha jela, zelen bor, molim brzi odgovor. |
problemcic.
na laptopu sve radi ko podmazano. no na mrcini mi odjednom(zadnja tri dana) ne radi pc-e forum. klik na link, a on mi umjesto prozora na imenu taba napise ime stranice i pix 1x1 nesto. (zaboravio sam skinuti sliku). ok, rekoh, obrisem u linku index.php, on mi lijepo otvori prvu stranicu foruma. ok, super. no kad klikinem bilo koji link, opet isto. ime topica, recimo, overclociranje pix 1x1 nesto i blank stranica. hmm, help ;) p.s. zadnje instalirano od nekih sistemskih programa ili pripomoci je 3.5 net framework. sa mirkosoft sajta.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni se nešto čudno događalo sa menijima, traži i brzi izbornik. Na laptopu rade a na desktopu ne, a isti FF3 sa istim pluginovima. Riješio sam reinstalacijom na desktopu.
|
Citiraj:
hmmm. ali svi sajtovi rade..jedino pce..hmm budem reinstalirao ff..mozda i windowse hehe sala naravno :) :) |
Citiraj:
hardware bas i ne ide u [code] tagove :fiju: iako bi bilo super da ima [code] :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
done. to sam isključio prije gro godina kad je vbulletin imao js include propuste u parseru bb code-a, pa se moglo u php i html code blok include-ati remote file.s
dodano je još nekoliko novih bbkodova, sad ću složit ikonice i za njih |
Citiraj:
Code:
Zasto opet nema "<" i ">". |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f..._special_codes |
|
Ja sam pokrenuo oba filma i ista su :D
|
efo, sad smo dobili ono kaj je davno traženo:
code tag: Code:
#!/bin/bash HTML:
<html> PHP kod:
koji je smisao života |
Ne šljaka spoiler:D
|
|
Citiraj:
indent |
Kad dođeš na Ždere
|
Citiraj:
|
:goood:
Evo imam i ja jedno pitanje. Jel bi bilo moguće pisanjem u pravom replyu/quoteu, editu, prostor za pisanje povećati po širini? Znam da se ovo može povećati, no moguće je samo po dužini. Znači kad bi ''pravi'' edit/quote i sl pisalo u prozorima širine kao kod quick edita npr. U to bi slučaju smajlići bili s donje strane a ne sa strane, jel to izvedivo? Nadam se da si skužio što sam htio reći :) |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/misc.php?do=bbcode pod "Code - The [code] tag switches to a fixed-width (monospace) font and preseves all spacing." baca jedan ljepi "Hello world" popup, umjesto da pise nesto smisleno kao sto bi i trebao. Code:
Ovdje cu pokusati staviti "<" zatim "horzamitevolimo" i nakon toga opet ">" pa da vidimo hoce li to raditi: Kao sto sam si i mislio, meni *opet* ne radi. Iz it mi or watafak? |
Citiraj:
Za Spoiler plaćam :beer: I još samo mala proba, da vidimo kaj se bude dogodilo userima koji će ovaj fićer koristiti za druge stvari... |
Citiraj:
@Jelc Tvoj spoiler će najviše volit TOR :D :banana: |
argh. ne uspijevam pronaći zašto code ne ubija sve živo.
probao sam na službenom vbulletinu i tamo ga ubije. probao sam ovdje, ali sa potpuno defaultnim template-om i ne ubije ga. dakle, nešto smo smrdali. sorry, fakat ne mogu pronaći više gdje je to, a ako zagrizem potrošit ću previše vremena koje mogu uložiti u razvoj nečeg pametnijeg. uglavnom, uskoro ide forum od nule (što se dizajna i customizacije tiče), pa bumo se svi skupa strpili do tada. ps. please nemojte zlorabiti ove nove mogućnosti |
@Horza - jel moguće izvesti ono što sam pitao gore u postu?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Puno bolje :goood:
Tnx :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |