![]() |
Citiraj:
Meni je ipak Zaprešić Boys najjača, od novih naravno. |
Subašić; Strinić, Vida, Lovren, Vrsaljko, Rakitić, Modrić, Kramarić, Perišić, Rebić, Mandžukić
Daliću, svaka ti čast na hrabrosti! Ajmo Hrvatska! |
Bome. Odma sve u napad. Neka. Ako nekim čudom i izgorimo, ko ga jebe, barem ćemo igrat muški i prema napred.
Ali 2:0 :) Sent from Usreo Mobara |
Strinić i Perišić. Opet bu zabavno. Nadam se da je Perišiću zabranio da puca, jer ptice nisu sigurne oko njega.
|
Statistički, što sve usro protiv Danske (a usro je SVAKU loptu), danas ga meće :D
Sent from Usreo Mobara |
Nekako mi Engleska prelako prođe. E sada. Tv je spreman, frižider je spreman, pivo je spremno, grickalice su spremne. Idemo se potući!! Ajmo Mandžo, ajmo Rebiću..
|
Ok, još jedan bunker ostaje za riješit.
|
Jel Kovačić ok? Ako Perišića ne bude išlo, Kova unutra u drugom, Perišić van, a Kramarić u špicu.
|
Citiraj:
|
Ako opet budemo igrali samo sa dva vezna igrača kao protiv Nigerije biti ćemo jalovi i opet će se samo napucavat duge lopte.
Mi ne možemo tako igrat. Tako se bunker ne razbija. |
Mislim da je taktika da treba Ruse winRAR-at u njihovih 16 metara i onda lagano dalekometnom artiljerijom izvana i zrakoplovstvom na nabačaje iz kornera rokati po golu.
Ne želimo ko Španci sa loptom ušetati u gol i pimplat do besvjesti. Gol ako utovarimo u prvih pola sata, bunker nestaje i onda samo po još. Španci su imali 1:0 i onda su stali, umjesto da su dodali gasa. I onda im se dogodio penal. A kad su opet krenuli, više nisu mogli ništa. |
Nadam se samo da nećemo poslije pričati o sudcu. Ne mogu nam ništa. Može samo sudac pokazati koji put na bijelu točku i to je to. Valjda nam se neće ova prilika ukrasti.
|
S jedne strane FIFA može dati sudački poguranac domaćinu u leđa dok s druge strane FIFA-i nije u interesu da limitirana bunkeraška ekipa kao Rusija dođe u polufinale.
|
Gazimo Ruse ko plitak potok. :D
|
Prvo dobro i uvjerljivo roknemo ruse a kasnije Stipe rokne DC-a i to je to :)
Ajmoooooooo!!!! Sent from my LG G6 |
Stvarno se nadam da cemo veceras proci jer ja stvarno vjerujem da Engleze mozemo izbaciti, povijesna prilika
|
AJMOOOOOOOOOOO !!!
Sent from Usreo Mobara |
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
|
Strina odličan za sada :)
|
Već dva penala na Lovrenu
|
Sporooooo
Sent from Usreo Mobara |
Oooooo jebem te Perišićuuuu.....
|
Glupo i nepotrebno
|
Strašno.
Sent from Usreo Mobara |
Strašno. Samo ovako i mogu zabiti. Euro gol.
|
Citiraj:
|
Reko sam vam mi sa dva vezna nemozemooooo.
Mandzukic i Strinic jedva hodaju, a Strinic samo u nazad vraca loptu i kad ne treba tako samo nas sabija prema našem golu. Van Mandzo unutra Broz, van Strinic unutra Piva, inace nemamo šta tražit. Generalno mi smo loši. Nigeriju smo dobili ovakvom igrom, Argentinu na kontre ssretno, Dansku na srecu nikakvom igrom i sad opet muku mučimo. Ajmoooooo saddddddd |
Čim je Kolinda dala ruku odma pada gol :D
|
Ajmo Sada. Ajmoooooo
|
Jedna jedina pozitivna stvar za sada.
Čini se da se možemo vratiti iz negativnog rezultata. To ne može svak. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |