![]() |
stalno mi se gubi veza sa ovim poolom pool.bsod.pw
Ima koji bolji pool od tog za bwk? http://jkcrypto.com/altcoins-mining-guides/ majnam sad ovaj nms neki skein algo |
Citiraj:
Vratio na 388.31 i radi odlično. |
Evo ovaj skein algo radi jako lijepo.Grafa na 70c i oko 630 mhs za numus coin
nms pl 70 core +100 mem -300 |
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
CCminer Tpruvot
ASUS Strix 1080Ti TDP 70% Core +100 Memory +600 Memory može i na 650 bez problema. Sa CC se malo igraj dok ne bude stabilno. |
Kod bwk memorija nije bitna, samo core, memoriju stavi -400, isti je hashrate.
|
majna tko numus ovaj?
trenutno najvise daje po danu http://jkcrypto.com/coin-to-mine-wit...a-gtx-1080-ti/ |
Hvala ljudi, isprobam danas pa javim
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Do sad sam sve ccminer algoritme i ja držao na -400 al lutajuć po internetu saznao da neoscrypt voli OC memorije. Također, da li je tko primjetio anomalije u hashrateu nakon ovih meltdown/spectre patcheva? Moj i3 Intel rig na X17 algoritmu daje 38MH a Athlon II-bazirani rigovi daju 33MH. 1060 3GB, upravo instalirani najnoviji driveri. Prethodno sam sa 388 driverima imao konzistentne rezultate uzduž i popreko svih rigova. Ima li tko slično iskustvo?. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naveo sam hashrate za cijeli rig a zaboravio da je u tom Intel rigu jedna grafa više :hitthewal: Sve ok, zanemarite pitanje. Ono drugo glede overclocka memorije i ccminera ostaje. |
Neznam, većina ih preferira core OC, mem ne igra bitnu ulogu. Relativno nov sam sa nvidiom, majnao sam nekih 3 mjeseca neprekidno lyra2z (tu mem OC igra, al opet ne koliko core), i tek sam sad počeo eksperimentirati sa drugim algoima.
|
Ako nekog zanima ja trenutno rudarim numus coin(nms) 14$ na dan ili pola coina sa gtx 1080 tak da 1080ti skoro 1 coin rudari.Trenutna vrijednost nms-a je oko 28$.Neznam dal ima ista ispativije od ovog trenutno za rudarit.Hr je 640 mh/s dok titanium ide 1000 mh/s.Jedini problem je kaj je na cryptopiji samo izlistan.
https://s18.postimg.org/87rl5x11x/Sc...3-08-12-05.png |
hvala na tipu. upravo se prebacih :) pa cemo vidjeti kako ce ici :)
|
nema frke.jel ima gdje dostupna 1080ti jer razmisljam da ju uzmem
|
|
Citiraj:
ne nema. :) nisam trenutno u nabavci (akumuliram sredstva), ali koliko citam, nema ni napajanja, ni maticnih, ni grafickih. jos malo pa ce biti nestasica i kablova :))))) pogledaj strane shopove. tako ljudi imaju para pa im se ne da zezati s majnanjem :) |
vani su trgovine jos praznije posto oni imaju cim kupiti:D
|
mislim da nije tako... ako sam dobro skuzio, u njemackoj je struja jako skupa pa im se ne isplati kao nama, a i njima zarada od 3000 kn mjesecno puno manje znaci nego nama :)
no ovo su samo moja razmisljanja. nemam vijesti s terena na kojima zasnivam ovo misljenje. |
Citiraj:
evo s terena: http://i64.tinypic.com/3147z86.png |
jebote.ovo prelazi svaku mjeru vise.svi bi u rudnik
|
Citiraj:
|
dakle, valjam se od smijeha :))))))))))))
prestrasno :))) |
koji vrag mi nevalja sa 1080 ti aorus, hr mise vrti oko 600 sa skein... uh sta skrivo radim
to je sa najnovijim ccminerom. sa nekima dobijem oko 750. pocne super oko 900 i onda pocene naglo padati. ima neki specificni miner za koristit ili, imam zadnji bios updejtan |
stavi ccminer alexis cuda9 i
pl 70 core+200 mem-400 |
Citiraj:
izgleda da je bolj e s ovim, hvala sada dobijam oko 750-800, no msi afterburner kao da nema utjecaja na karticu, bilo koji slide da probam ne reagira, dok na istom kompu na 1070 radi odlicno... ok uspio sam nastelovat 1080ti mi daje oko 900 a 1070 oko 500 mh/s za skein. s tim da 1080ti nemogu preko 170+ za core, rushi se... |
Citiraj:
No active nodes found. |
A di onda se moze poslat?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
tribalo bi biti, pokazje 12 aktivnih evo bas sam probao posalti prolazi uredno na cryptopiu |
nemrem se regat na cryptopiu jos uvijek.grrr.
@losos kolko si zmajnao nmsa od jucer? edit:otvorene rege |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |