![]() |
Iskreno zvuk mi je, hm... Super je za nabrijanost i trenutne trendove, ali meni jako previše bass-heavy kad sam navikao na zvučnike koji rade kako treba*. Pokušam popravit ekvilajzerom u neko doba. I kao fensi su zbog noise cancellinga, to treba isprobat negdje u praksi.
*Isto jer sam džubre koje naleti na sve za nevjerojatnu cijenu - imam Sonus Faber u dnevnom i Anthony Gallo spojene na kompjuter. |
A jebemu, tek sad vidim temu, a idealno bi mi došle na poslu. Šteta
|
Zainteresiran sam ako ima tko viska...
|
Imam ja jedne viška, 145kn, tko prvi njegova djevojka.
Uzeo dvoje, žena ipak ne želi, ima in-ear. Preuzimanje Varaždin, ako je moguće, bilo bi idealno. EDIT: Ekspresno brzo otišlo, kolega će ih preuzeti kada stignu tu u VŽ. Sorry svima, nisam imao srca prodavati za više, a ni uzeti 5 komada. Jedva sam dvoje uhvatio (ako uopće dođu). |
molio bih ako netko ima viška, da se javi :)
hvala |
Da li se nekome drugom promijenio status iz obrade u priprema se ? Za sad samo kolega Sholky postao sliku nakon što je preuzeo. Stoji na u obradi i ne mijenja se.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I meni ako ko ima viška. Refresao sam i buljio u ekran al meni nije izbacilo da su raspoložive. Eto, šta je tu je.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Zar ces i rodbinu oženit za 5x? :D p.s. ja narucio preuzimanje u poslovnici jucer ali nemaju u ducanu vise ocito pa cekamo iduci tj. oce li proc |
A ja već danima tražim dobre a ne skupe bežične slušalice i tek danas :fuming: :hitthewal: nažalost, vidim temu. Ak ima netko za prodati (jedne crne) po normalnoj cijeni, nek se javi :chears:
|
Dobro ako ne prođe vama koji ste uzimali više komada - vas baš i ne žalim toliko. :D
|
Ako ce netko prodavat. Dajem 200kn :)
|
Meni je prešlo iz obrade u pripremu...Možda nešto i bude od ovoga...
https://i.postimg.cc/pLwBkKj5/narud-ba.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
trenutno svi tako razmišljamo :D |
topic +kokice
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Nazalost radi posla nism stigao ni forum gledati, ako bude tko imao viska slusalice neka se javi pa se dogovorimo sve
|
+1,
Trebam "samo" jedne za osobnu upotrebu, platim 200 kn, nažalost nisam stigao osobno uhvatiti. Javite ako tko bude imao viška, za forumaša.. |
+1
ja sam čak voljan kupit i po malo manje fer cijeni :fiju: ponude na pm :goood: |
Citiraj:
|
A, nisam vidio da je to ovaj s m1 pro 14", moj bed. Iako ni ono nije losa akcija.
|
Slušalice, platio karticom. Prije je pisalo plaćeno, sada piše
Obrada narudžbe Neplaćeno Vama? Ima tko kakve novosti, će nam dostaviti? |
Možda ponište narudžbe koje prelaze "osobne potrebe", da bi bilo za sve.
|
Citiraj:
meni danas dostavlja DPD, stavio plaćanje pouzećem i dostava... |
Citiraj:
|
Čekaju da nadoplatite ostatak od cca 1300kn po komadu:roller:
|
Da, potvrđujem i kod mene isto, naručio 1 kom, i sad piše neplaćeno..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |