![]() |
:D:D
Ovih 8-10 deckiju na intervuju svi normalni jedino hamilton ima pol kile zebeljeza oko vrata i to jos vani da se vidi, od ta tri lancica dva izgledaju ko za onu crnu plastiku kojom se zastopa odvod u kadi kad se ides kupati, koji seljo hahahaha |
Citiraj:
Nekako mislim da nece jer bi u zadnji cas morali instalirati nove motore i raditi napamet mapiranja da bi bili spremni za kvalifikacije. Mislim da su motori vec tu, a sad je samo pitanje hoce li uspjeti podesiti bolide na pravi nacin za utrku prema podacima sakupljenima na treninzima. Naravno, treba racunati i na kisu jer se radi o velikoj britaniji, pa vjerujem da nece izostati zabave. Nemojte uzimati treninge zdravo za gotovo jer momcadi testiraju razlicite postavke, gume, razlicite razine goriva isl... |
Ferrari je tu s novim motorom. Samo što još nije odvrnjen. Max Power ide tek u Qualama.. Mislim da će biti jako guste kvalifikacije.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vjerujem da je slucajnost eto 3 puta u 4 godine da se to dogodi :stoopid: |
A komentari ispod :D prskanje Mercedes PR-a na najjače :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Zar je Hamiltonu stvarno potrebna pomoć da bude bolje plasiran od svog momčadskog kolege jer smo eto u GB?? Strašno!! Mislim stvarno nemam ništa protiv Hamiltona, neka pobjedi, ali jel ovo način??? Haahaahahahaaa.. |
Citiraj:
|
Šta se Vettel i u Bottasa zabio?? Haahaahahahaaa..
|
jebe lud zbunjenog cini mi se ovdje, vise ne znas ko koga zajebava na forumu :D
|
Skrinšotajte neke postove, radite bukmarke... jebeš majnanje, ovo je prava kriptovaluta :D
|
Pada kisa na danasnjim treninzima......bit ce zanimljive kvalifikacije ako ovako nastavi :-)
|
3. Trening jako jako izjednačen.. Hamilton, Vettel, Bottas jako blizu.
Ali uvijek je tu osjećaj da Mercedes može pola sekunde brže. Kiša će padati u kvalifikacijama. :) :) |
Citiraj:
Iiiiiiiiii.........kisaaaaaa :-D |
Nemam đe gledat :(
Citiraj:
Ricciardo stao zbog kvara u 1. Sesiji. |
Citiraj:
|
:lol2: :goood:
|
Ma čitam lajv fid :D
S obzirom da ima kaznu od 30 mjesta Alonso se trudi kao da mu zivot ovisi o tome :-)
|
Najjači vozač trenutno u F1.
bravo honda-mclaren, najbolje vrijeme u q1....
Alonso p1 u q1 hehe.
Više od sekunde ispred drugog. :D |
Koje odusevljenje publike kad je zavrsio prvi hehe.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo ga opet :lol:
Publika podivljala kad je alonso prosao kroz cilj. Meni je isto alonso car samo takav. A stroll, taj balonja definitivno nije trebao jos u f1. Samo ce mu sjebat potencijalnu karijeru, a ne pomoc. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |