![]() |
Slicno kao i novi Pixeli, dvostruki klik na standby tipku pali kameru...
Ja takodjer koristim to na svom S7, prakticki jedino tako i palim kameru :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidim da je Sony jedini ostao dosljedan toj tipci :care: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A s obzirom da neutrino mobitele neuvozi preko LG Hrvatska, u slucaju kvara trosis malo vise vremena i zivaca. Trenutno ima nesto LG G4 modela na njuskalu po tim cijenama oko 2000 +/- 100, 200 kn i to je taman nekako realna cijena. |
Citiraj:
|
kolko vas obraca pozornost na SAR vrijednosti kod kupnje novih mobitela? gledam best buy do 2000kn, naletim na Huawei p9 lite, a kad ono SAR 2-3x veci od nekih samsunga i raznih drugih proizvodaca za istu lovu.
|
Al Huawei ne eksplodira :P Ja nikad ne obracam
|
P9 lite je dual sim mobi i oni zrače više. To je onda vjerojatno sa obje aktivne kartice. Mora se isljučiti u postavkama da se ne koristi drugi sim slot pa će manje zračiti.
Evo malo o SAR-u https://www.linkedin.com/pulse/dual-...s-bright-sandz |
fala, to mi stvarno nije palo na pamet. naknadno sam nasao i p9 lite koji nije dual sim verzija i naravno da ima manji SAR.
|
Koji usb c wireless charging receiver preporucate? Uredaj je Huawei P9 i punio bih ga bezicno.
Hvala. |
Jedno brzinsko; uzeo bi Lg G flex 2 star 9 mj., dakle garancije još 15mj. i za njega mi se traži 1500kn. Imam Xiaomi mi4 i za njega mogu dobiti 900kn, star malo manje od 6 mjeseci, još 6 mj. EU garancije (Xiaomiforsale, dakle u najmanju ruku upitno). Oba su u odličnu stanju...
Dakle pitanje, isplati li 600kn nadoplate za G flex? Iako nisu naravno po ničemu u istoj kategoriji ali svejedno. Poprilično sam zagrijan za Flex 2 pa možda nisam objektivan, znam da LG-evi polovni idu skoro u bescjenje, znam da za manje mogu uzet G3 ili za još malo nadoplate G4 ali od LG-a me ništa osim G2 i Flex 2 ne zanima. A kako nisam uspio naći G2 starog manje od dvije godine... |
Citiraj:
Nabava.net kaže da imaš za 1799,00 kn novi G Flex 2 sa 24 mjeseci jamstva, dakle, on za taj svoj može tražiti 1200-1300 kn, onda bi se već moglo pričati o isplativosti. Sve u svemu, ako ti je Xiaomi dosadio, prijeđi na LG, meni moj Mi4 već je malo dosadan. |
Puno previše za polovnog flexa.
|
Citiraj:
|
Zdravo, da li mi možete dati savjet da li kupiti sony xperiu z2 ili LG g3 (verzija sa 3gb rama) ili postoji neki bolji u tom cjenovnom rangu?
|
Postoji bolji - Galaxy S5.
Bolji ekran i bolja kamera od oba Z2 i G3, osjetno bolja autonomija baterije nego na G3. Vodootporan kao i Z2. G3 ima više Rama i unutarnje pohrane. |
Citiraj:
|
@gil
Slažem se sa tobom, to je jako dobar mob, ali je S5 overall bolji...osjetno. Imao ih istovremeno i paralelno početkom svibnja 2015. i baš sam birao G3 ili S5 i ostavio sam si S5 te nikad požalio. ;) |
S5 nisam koristio pa ne mogu ništa reći, ali kao što kažeš G3 nije loš fon samo ga vrijeme gazi polako. Vjerujem da će cijena presuditi u odabiru.
|
G3 nikako nije loš, samo kažem da je S5 bolji u nekim segmentima koji su meni recimo presudili.
G3 je svakako više "premium" od S5 kojem je build baš jadan, pogotovo kad ih imaš oboje u rukama. G3 je baš onako ozbiljan, dok je S5 kao da je igračka te smatram da je to najslabija točka kod S5. S druge strane, sa G3 je bilo jako jako puno problema što se tiče tih fleka, puknuća na kućištu i rikavanja, i to ovdje na našem forumu. Koji god kolega da mobitel kupi, poželjno je da kupi sa garancijom, a pogotovo ako ide na G3. |
Planiram uzeti nov sa garancijom, pa cu onda morati razmisliti izmedju G3 i S5... jesu li oba tu negdje sto se tice pokretanja igara i zahtjevnijih aplikacija?
|
Procesori su im identični, a G3 ima 1GB RAM-a više.
Za detaljniju usporedbu klikni OVDJE. Ako ideš na novi iz dućana, mislim da Galaxy S5 nećeš naći, nego Galaxy S5 Neo koji je lošiji mob od S5 po pitanju kamere i zvuka. U tom slučaju komotno uzmeš G3. Ako pukne kod zvučnika, budeš imao fleke ili rikne ploča, imaš jamstvo i biti će ti popravljen. |
U redu, hvala Vam na savjetima, pomogli su :D
|
Pozdrav!
Trebam pomoci prijateljici s odabirom niskobuđetnog androida s barem 1GB rama? Maksimalna cijena bi bila 600kn, poželjno da je i niža. Probala je kupiti nesto u trgovini s polovnima, no cijene za 2-3godine stare modele su po mom sudu bile previsoke pa je od toga odustala. Ja sam probao nazvati par ljudi preko njuskala za neke modele, no prvi put sam dozivio neuspjeh kupovine na taj nacin (odbijanje poziva i bez odgovora na sms) pa odustajem i od toga. Nesto od novih dostupnih modela u trgovinama: Alcatel pixi 4 - 600kn link alcatel Vivax fun s500 - 560kn link vivax Ulefone U700 - 550kn link ulefone Hitno je za kupiti, ponedjeljak je zadnji dan radi puta, pa preferira kupnju u trgovinama tipa konzum, spar, chipoteka, links, metro, pevec, se-mark i slično što vec ima manje vise u svakom vecem gradu, u ovom slucaju u Osijeku. Znam da nijedan mobitel za ovu lovu nenudi nesto super, no opet bolji novi nego polovni od 2-3 godine kakav je mislila kupiti jer imali smo danas situaciju u trgovini rabljenih kada je ekplodirao punjac kad su polovni mob spojili na njega da joj ga pokazu kako dobro radi :D |
Za tu lovu se ne može kupiti solidan mob. Ovo što si nabrojao su jedan gori od drugog. Radije neka doda 100kn i kupi polovni S4. Uz malo cjenkanja mogla bi još spustiti cijenu.
http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...oglas-20613785 |
|
Pogledaj u linksu DOOGEE X5 MAX ima i u bijeloj boji. Jest da je viša cijena, ali 4000mAh baterija i nešto bolje specifikacije od ovih.
|
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Uzmi s4 sa njuskala, evo ja ga imam, 2gige rama, ok procesor, ok kamera, nista ne steka
stavia neki rom i vozi misko. Nemos usporedjivat no name kineze sa S4 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |