![]() |
Ne znam jel ima kod nas u Hrvatskoj ona zezancija kao kod amera. Mega jumbo pizza sa 4 umaka...tko pojede cijelu dobije ju đabe.
A sto se tice biznisa, ako pizze budu dobre bit ce i posla. :) Ja cu stat sigurno kad budem u Ogulinu next time. |
Nedavno bio u pizzeriji Desiree na lanistu, njihova fora je da imaju roullete pizze gdje je na par kriski volim ljuto umak, moze se birati jacina i na koliko kriski... Ja jeo special smoked hot i stvarno zadovoljan bio sa sastojcima i ukusom
|
Lupio Pizzu dvije, nista posebno al nek se nadje.
http://i.imgur.com/aOuuQmtt.jpg Mozzarella,Tilster,smeđi i bijeli šampinjon, dosta crvenog luka, suhe šljive, origano, pasirana rajčica sa malo ajvara. |
Pitanje za ekipu iz Opatije/Lovrana/Rijeke:
Delfino u Lovranu - jel i dalje ima dobre pizze ? Nisam bio već skoro 5 godina ali sam bio čest gost dok sam bio student (prije 15 godina). :) |
Zna li itko što bi i gdje je sada pizza majstorica iz Tomato Nove Gradiške?
Tamo sam prvi put probao pizzu 4 vrste sira i bolju nikad nisam jeo (a probam u svakom gradu, zemlji, restoranu i pizzeriji koju obiđem), vrlo rado bi potegnuo do NG radi te poslastice! |
Pozdrav.
Bio jučer u O'Hari, prvi puta. Po meni definitivno najbolja pizza koju sam ikad jeo, najeo sam se (bez obzira što ljudi vele da se ne ubiju), meni bilo sasvim dosta. Jeli smo pršut picu i crnu gicu s špekom. Cijene čisto prihvatljive s obzirom na kvalitetu, super izbor piva, ekipa koja radi super, ambijent super, parkiralište ispred restača, ja zadovoljan i idem sigurno još puno puta. http://i65.tinypic.com/35aj09f.jpghttp://i63.tinypic.com/2s17h3c.jpg |
Kakav je ovo plast trave na pici? WTF?
|
Rukola.
|
Drago mi je da ti se svidjela, to je otprilike i moje misljenje o oharinim pizzama. Trenutno bez konkurencije u hr.
Od njihove pizze neces nikad imati "kamen u zelucu" osjecaj sitosti, koriste vrlo malo kvasca, i to ga sami fermentiraju, tijesto odlezava jedan dan, i uz to je prozracno, mekano i elasticno. Meni idealno tijesto za pizzu. A sastojci su vrh, s tim nemres fulat. Nisam dugo bio, sad si me potaknuo :D |
Nisam neki ljubitelj tih kupovnih pizza. Ja volim sam ispeć pizzu, a mogu vam reć da jednom kad naučite kako, i malo dijete bi savladalo tehniku...
|
Citiraj:
Jel to posebno traženo ili standardno? EDIT: Vidim na fejsu da je standarno, užas... |
Igneos, ovisi kakvu.
Ovakvu napoletanu kao iz o'hare, ne možeš nikako ispeći doma u običnoj pečnici. |
Primjetio sam, da bez obzira koliko mi nokti bili šporki prije nego zamijesim tijesto, poslije budu ko suza...nemam pojma kako i zasto to...
|
Citiraj:
Ni9je to ni izbliza tako puno tijesta, i to nije klasično tijesto. Ne znam jel voliš napoletana style tijesta, ali imo, ovo je uvjerljivo naj pizza koju možeš pojesti u hr. |
mozda bi bez te nabacane rukole lipse izgledala? Mislim, ja to ne bih znao ni pojesti. Jel se to brsti ili kaj?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
OHara je ono niti smrdi niti miriše. S obzirom na cijene srednja žalost. Inače nisam ljubitelj mlinac pizza. A to šta niko drugi ne radi TAKVU pizzu(kakva je to?) nebi smjela biti nikakva preporuka....pobogu
I mene zanima kaj je napolitana style jer napuljske pizze rade i u Zero Zero i nije bio mlinac kad sam zadnji put bio tam... AKo se zateknete u Munchenu probati Soriano's u Sollnu. |
Meni je u ohari najbolja pizza, zero zero radi sličnu, ali nije prava napoletana jer nema krušnu peć koja može postić ove gore temeprature, pizza se duže peče i tijesto nije toliko mekano i prozračno.
Nije to naravno od presudne važnosti da bi pizza bila fina ali probao sam obje i tijesto u o'hari mi je osjetno bolje. Kao i sastojci na pizzi. Ne znam kad si bio u ohari zadnji put, ali na napoletane su prešli od rujna prošle godine. |
Citiraj:
I na novijim slikama ima previse tijesta za moj ukus. Citiraj:
|
Meni je bila tak tak kad su radili s mlinac tijestom, ali ga je žena obožavala pa smo često išli.
Međutim, kad su na ovo prešli ostao sam oduševljen. Ima top sastojaka i u drugim pizzerijama na pizzi, kao zero zero, karijola, duksa, ali tijesto... Ne da se usporedit, meni je to dva koplja iznad konkurencije. Nije to ni izbliza tako puno tijesta, omjeri sastojaka na pizzi su taman, noali moraš probati da bi to shvatio razliku u tijestu. Tko voli mlinac pizze a la karijola ili duksa, ova mu su možda i neće svidjeti. Ali opet nije to ni klasično zg pizza style tijesto, deblje i teže, a la chelo ili žac. |
Bio sam prije 3 mjeseca i zadržao se tamo samo zbog izbora pivi. I Zeru su mi pizze bolje,za nijansu,al nijedna se ne može pohvaliti nekim VAU efektom.
|
ja bome dugo nisam nit primirisao pizzi, a doma nemam ni sastojaka da sam ispecem vec jako dugo...a cak i kad sam ih kusao redovito, svaka je bila posebna...omiljeni djir mi je bio nagovorit curu da ispece pizzu, pa djir autom negdje u prirodu degustirat...s ketchupom, gljivama, svakakve nadjeve sam probao ali vrhunac mi je bio sa tucanim vrhnjem...doduse, pizza mi nije pizza ako nema origana u igri...
|
Trouble odi u amforu u dubravu i uzmi domacu pa javi kakva ti je. :)
Osobno najbolja pizza u istocnom djelu grada. |
Amfora u Dubravi? Kako to meni nije našao preko aplikacije PizzaApp.hr?
|
Nemam pojma, na poljanicama je.
I obavezno domaca, niti jedna druga! |
U Dubravi vec duze samo P.Verona due mi je vrijedna spomena i za preporuku, za moj neki ukus.
|
Sto žena dvjesto sisa.
Činjenica je da je o'hara priznata pizzerija, i to u europskim razmjerima. No, svako od nas voli drugi stil. Meni paše napoletana, doma sam počeo raditi inačice i odlično mi je. |
Citiraj:
|
O daaa, i meni su tamo jedne od najboljih lazanja kaj sam probao po pizzerijama, restacima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |