![]() |
Curry će vazda bit meta pljucača jer nije tenk od 203, nije bio srednjoškolska zvijezda, pohađao je nebitno sveučilište, nije imao potpisan ugovor s Nikeom prije nego je kročio nogom na parket i nije snimio monodramu "The Decision".
|
Citiraj:
ali nije curry los za mladu generaciju, jer kad mi klinci dodju na trening i krenu pucati s centra i vikati "curry", to je automatska "samoubojica", tako da to pospjesuje brzinsku izdrzljivost kod igraca :D |
Hang on LeBron, help is on the way!!!
Citiraj:
|
cut the crap boys :D
preuzeto sa nbacro.com Najveći prosjek poena u zadnjoj četvrtini u zadnjih 20 godina: 1. Isaiah Thomas (2016-17) - 9.8 poena 2. Kobe Bryant (2005-06) - 8.9 poena 3. LeBron James (2007-08) - 8.6 poena 4. Russell Westbrook (2016-17) - 8.0 poena https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...11&oe=590292B9 |
https://watch.nba.com/video/2017/01/...ley-discussion
James se naljutio na Barkley-a, zato što je rekao da je cmizdravac. :D Ako se Boston ili Toronto pojačaju, a James ne dobije swingmana, Earl se vrati zapušten i ne potpišu solidnog backup-playa... :D :D Ali šalu na stranu, na početku sezone gledao sam ih više tekmi, i bilo je strašno kako su igrali. Nemaju širinu pa sada je to došlo na naplatu. |
Stari lajavac :D
Iako se slažem da Lebron previše cendra, Barkley ga ima na piku konstantno, pljucka po Jamesu od početka, a sad je James odlučio da je dosta :D Citiraj:
Cavsi su kratki, ali bome je kratak i GSW, što god netko rekao. Žrtvovali su cijelu visoku uigranu liniju (Bogut, Barnes, Speights, Ezeli) da bi doveli Duranta. Još su Barbosa i Rush otišli i praktički na klupi imaj udvojicu pravih, Iggya i Livingstonea. Ostalo je za trash time. Dakle fali im visine, i nema duge klupe. Osobito fali Bogut koji je bio izvrstan u obrani i vrlo važan za njihovu P&R igru. Vjerojatno njihov najpodcjenjeniji igrač prošle sezone. Tvrdim da ne bi izgubili finale da se nije ozlijedio na početku G5. |
Citiraj:
potez večeri by najmlađi kandidat za doktora među magistrima košarke. |
Citiraj:
s Bogutom 3-1 bez Boguta 0:3 Moguće je i za 2015., ali Irving tada nije bio u formi kao prošle sezone. Citiraj:
Tko to divlja na klupi Thundera? :D |
Citiraj:
Oladipo iz Magica dobio porciju.To je ona ekipa koju si navodio kako nemože igrati protiv Karija ful kort difenz?Orlando :D |
bogut ili ne, ozbiljna ekipa ne smije izgubit tri zaredom u finalu. pogotovo "najbolja svih vremena". zato ja uvijek kazem da mvp sezone ne vrijedi bas puno. najjaca fora je bila kad je dirk dobio mvp, a vec je ispao iz playoffa. plakanje.
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
upravo zato su mvp sezone i mvp finala 2 odvojene nagrade.
|
Citiraj:
Je, slažem se da zvuči vrlo neozbiljno kad ekipa u finalu izgubi tri za redom. Međutim, stvari treba gledati u kontekstu. Curry je igrao ozlijeđen/nezaliječen i zbog toga jako varirao, Bogut je bio out zadnje tri tekme, Green je sam sebe izbacio glupostima. Došli su u finale nakon iscrpljujuće serije protiv OKC-a gdje su oni okrenuli 1:3 i -6 na poluvremenu u G7. Uz to su si onda sami krivi što su se cijelu sezonu mučili više od ostalih da bi oborili rekord. I naravno, s druge strane su bili iznimno raspoloženi Cavsi predvođeni sjajnim Jamesom i Irvingom. Uz to su odigrali puno manje tekmi u playoffu zbog slabe konkurencije na istoku, i kroz sezonu puno više odmarali ključne igrače. Kao što vidiš, puno toga se poklopilo da se finale rasplete baš kao što se rasplelo. Isto kao u finalu sezonu prije. Ne znam bi li bilo drugačije da su GSW bili kompletni, zdravi i odmorni kao Cavsi, ali ovo sve je sigurno imalo velikog utjecaja na ishod. Ako već budu i jedni i drugi dovoljno dobri da dođu u finale, želim im da budu svi zdravi i u formi, pa da vidimo čija maca crnu vunu prede :D |
Nastavak sapunice Barkley - LeBron :D
Citiraj:
|
Barkley...kad čovjek s 0 naslova veli liku sa 3 da nema natjecateljskog duha....mora da je neka parodija.
Čak mu i Shaqw lagano spusti...."Mi koji smo radili back2back,me and Kenny(Smith),we know...." |
Ajmo neke prognoze trejdova?
Jae Crowder, Marcus Smart i 1r pick 2018 netsa za Jimmy Butlera. Mozda ubace i Olynyka ili nekog treceg da zaslade deal. A Cleveland vjerujem da ce uzeti nekog playa iz mirovine i da ce probat trejd shumperta za nekog korisnijeg. |
Cavsi brijem da će uzeti Chalmersa. Već je igrao s LeBronom, i bio bi im dobar fit. Možda još nekog piknu, čisto da ne bi bilo suza :D
Butler u Celticsima? Ne bih imao ništa protiv. O tome se već ljetos govorilo. No nisam siguran da će ga fakat trejdat. Negdje sam naišo na članak gdje piše da je najsigurniji za odlazak iz Bullsa - Rondo. iako su Bulsi u raspadu, sve je otvoreno. U igri za Celticse je navodno i Melo. To je već čudna opcija, Melo bi im mogao ubit game flow. Ja još navijam za Milsapa u Toronto. |
Pa ako Butler ode oko koga će graditi momčad,Wadea? :D
|
Citiraj:
Smarta ne vjerujem da će trejdat jer je Stevensu bitan igrač. Avery Bradley je po meni onaj tko bi mogao ići, većinu se karijere bori sa sitnim ozljedama, njega i Browna poslat za Millsapa + Zellera da zatvori trejd financijski. |
Citiraj:
|
Normalno da nije jer se lik vodi kao PG a nikad u svojoj NBA karijeri nije organizirao ijedan napad(zna se ko je kolo vodio sa loptom tamo),odigraj D,prevedi loptu preko centra,daj je mudonjama i čekaj otvorenu tricu. A Cavsi trebaju organizatora...Deron je pravi izbor ako može ostati zdrav. Samo što i u Kini znaju da je Dan Gilbert pod pritiskom nabave pa će svi tražiti sulude stvari zauzvrat.
Mario,koji je godinu dana izvan košarke(ahilova) će zasigurno biti zadnja opcija koju će potegnuti. |
GSW 77 koseva na poluvremenu. Curry 8 trica, ekipa 15 trica. Izgleda da padaju i individualni i timski rekord po broju trica do kraja tekme.
edit: kraj q3: Curry 11/15, ekipa 19/40. individualni rekord je 13, timski 24 (Houston). |
Neće past rekordi, Curry ide na klupu nakon Q3 :D
|
jep, dogurali do 21.
fun fact - Curry ima prek 60% za tricu u zadnje 4 tekme protiv Hornetsa :D |
trabl, mislim da Deron ipak nije realna opcija.
nego, ovaj Izaija u Bostonu je totalno popizdio, sredio Toronto, No2 na istoku :s |
Šuška se o povratku Barona Davisa,to tek nije reralna opcija :D
|
Završava na Jordanu Farmaru izgleda
|
Bender završio sezonu. Ide na operaciju gležnja.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |