![]()  | 

Citiraj: 

| 

Go liverpool go! :D 
	Makar X. :D AJDE! :D  | 

tesko :p 
	 | 

Di je ovaj najbolji igrač na svijetu? a HoT?  :D 
	 | 

I ništa od toga. :D 
	Ode arsenal na +5 :) Ali zato je PL zakon. :) Za drugo mjesto konkurira prvih osam ekipa (- Arsenal koji je prvi na +5) :)  | 

Fuck Yeah.  
	Ozil je ocito Wengeru bio karika koja nedostaje. Iz kola u kolo sve su bolji. liverpool kao da nije ni igrao :)  | 

Kakva lepa golčina Ramseya :) 
	Divota, i naravno Özil sa asistencijom :p Mandžo danas isto sa golom jako s(p)retnim :D ali na kraju dana, gol' je gol :D Bayern i dalje prvi, a pritom skinuo i rekord HSVa star 31 godinu - 36 utakmica bez poraza :goood:  | 

arsenal uvijek tako igra.. 
	prvi dio sezone uvjerljivo najbolji i dominira i onda se nesto desi (najcesce ozljeda nekog vaznog igraca) i ode sve u mp3 (fan sam arsenala for the record)  | 

Ak se ne varam, ima već kojih 6-7 godina od kad je Arsenal ovak dobro krenul' u ligi 
	tak da ovo ne stoji da su prvi dio sezone uvjerljivo najbolji i dominiraju :D  | 

Baš tako. :) 
	Ova sezona će biti epic. :D Danas Everton (7) VS Tottenham (6). Ako neki od njih ostvari pobjedu ide na drugo mjesto. :D :D Mislim da Čech neće još dugo biti na golu CFCa. Ovo je već ne znam koji gol koji prima, a da nije ni reagirao. :) Takva dva je dobio protiv Newcastlea. Vrijeme je da se Thibaut Courtois vrati. :)  | 

Citiraj: 

| 

Ne prati on dovoljno dobro svoj klub kako mi se čini. Ovako dominantni nisu bili od sezone bez poraza...a svi koji znaju što su Ozil i Cazorla znaju da imaju prvi put klasu u veznom redu nakon Fabregasa. Dodaj sjajan razvoj Wilshira,Remzija i procvat Girouda i dobivaš dominaciju. Ne zaboravimo da se jedan Diaby treba vratiti s godine dana ozljeda...ako bude upola dobar kako je znao biti.... potpis stavljam odmah na naslov. 
	 | 

Citiraj: 

samo sad ne znam koja točno, ali ako se ne varam trebala bi biti ona 2007./08.  | 

To je ona sezona kada je DUDU trpao, dok se nije dogodilo... 
	 | 

Tottenham je napravio ono kaj najbolje zna. :D Ispustio je priliku. :D 
	 | 

danas gledamo pobjedu institucije Manchester United 
	 | 

Ajde barem da u LP igraju nogomet kad vec u prvenstvu sisaju banane :D 
	 | 

I to jedva ovaj ubogi Sociedad dobili...da nebi danas baskijska tamburica po otočkoj bijeloj guzici tamburala :D 
	 | 

Danas u Torinu prva pobjeda Juvea u Ligi prvaka. 
	Kapitulirat će Real samo tako. Forza Juve! U Španjolskoj lagani trening za Van Persia, Rooneya i društvo... :)  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

u jebemti, kraj 1. poluvremena a Ibra jos niti jedan gol nije uspio uvalit Belgijancima .. xD 
	 | 

Nemrem vjerovati da galstasaray gubi. :D 
	 | 

opasan Kopenhagen doma :D 
	Kristina izjednacila protiv Juvea.. gledali li tko tekmu, jel valja sta?  | 

Citiraj: 

| 

Rotfl anderlecht poveo protiv PSGa. :D 
	Opala juve 2:2 :D  | 

Super utakmica 2-2 Llorente :goood: 
	 | 

moraju ova dva najskuplja otplatit place nekako xD 
	nadam se da ne propustam dobru tekmu, nije mi se dalo uz United pratit jos nesto :D oho juve se vraca..  | 

Ibra za 1:1 PSGa. :D :D :D 
	 | 

Caceres nažalost pogriješio a la Perišić, Ronaldo zabio i otad sve krenulo nizbrdo. 
	Van Persie zapucao penal?  | 

nista bez Ibre :D 
	United previse masi, samo me sekiraju .. jos i penal, bah palim Juve RM, mozda vidim veceras i koji gol :D EDIT Citiraj: 

a jos prije toga Chicharito prepucao gol...  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |