Citiraj:
Autor xulos
(Post 2547181)
Je , i onda je svizac dosao i zamotao cokoladu u omot... :kafa: Daj molim te.
|
pa nije mi se srušila,nemam taj soundloop,jedino je prije znalo nestat zvuka,i sada mislim da još uvijek zna nestat
prije se češće rušila
i da,kad se joinam na server rijetko kad da uđem iz prve,uvijek me izbaci pa onda reconect i onda uđem bez problema
Citiraj:
Autor Guls
(Post 2547203)
Netko tolerira bugove, a netko ne.
|
hoćeš ili nećeš moraš tolerirat bugove i gluposti,oni naprave igru,prodaju je i onda smo mi igrači testeri a oni usput popravljaju
Citiraj:
Autor Ati freak
(Post 2547234)
To nije tolerancija. To je vec razina idiotizma ili je netko toliko glup da ne vidi šta je bug i kako bi nešto trebalo raditi.
|
jučer sam upao u glitch valjda prvi puta na mapi zavod,F zastava,u kući gdje su oni kreveti na kat ili tako nešto,nisam mogao izać nikako,iako mislim da nisam probao leć
Citiraj:
Autor dejan_08
(Post 2547177)
Meni isto radi bez i jednog problema i sa svakim patchom mi je još bolje i brže tako da ne priča gluposti
|
pa sad da je brža,igram sa 13.12 driverima,kad naprave taj mantle i srede igru,drivere itd. onda će bit puno bolja/brža
Citiraj:
Autor Guls
(Post 2547261)
A činjenica je da je igra u banani i da trebaš provesti sate i sate testiranja i isprobavanja kombinacija da bi u konačnici mogao reći da igra radi. Ja sam kod sebe uspio složiti da igra radi bez problema (do ovog zadnjeg patcha koji je usrao stvar opet), ali ako je već stvar plaćena, onda bi se ona trebala prilagoditi korisniku, a ne korisnik njoj. Mislim, to bi bilo logično, ne? Nije čovjek rob igre...
|
previše različitih konfiguracija,softwera,vidiš da asus ubacuje svoj softwer od zvučne u igru(čit!?) itd. a imaš igrača koji bi sve tvikali samo da su bolji/u prednosti pred drugima
neznam koliko mi je zauzeće procesora ali temperatura ne prelazi 60,i7 875K 3863MHz
sinoć sam tenkom na golmudu skinuo jet i heli:),multi kill
|