![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
K tome, većina prodavatelja ima jako niske marže, bez obzira što se ljudima činilo da su jako visoke. U odnosu na ostalu trgovinu marže su u prosjeku valjda n puta manje, s tim da je n iz skupa prirodnih brojeva. |
Kad bih ja išao u takvo nešto, ne bih toliko gledao rezultat u prvih godinu/dvije koliko ostvarenje tržišnog udjela na kojem bi kasnije mogao ostvariti profit uz lagani rast cijena. Bio bih u startu među najjeftinijima, a gledao bih da support i usluga budu među najboljima (makar rezultat bio gubitak u početku). Nakon ostvarenja tržišnog udjela niskim cijenama i dobrom uslugom, krenuo bih u naplatu te usluge i supporta uz neko razumno povećanje cijena (pozicija MagazinRS-a i Future It na nabavi).
|
Citiraj:
|
Zašto ogroman? Nisam mislio na poslovanje bez marže.
|
Citiraj:
|
Bio bi minus u početku ali ne ogroman. Za tako nešto morao bi ići s negativnom maržom. Marža u početku ne bi pokrila sve troškove, ali za bilo kakav plus potreban je malo veći promet, a njega za nove igrače nema bez niske cijene u startu.
|
Citiraj:
Prvi je problem što je danas HW biznis skoro potpuno neprofitabilan za bilo koga osim onih koji rade s velikim volumenima. A kako je tržište već segmentirano, to je ekstremno teško. |
Ovaj vikend 10% popusta na sve. Kod: 10%VIKEND
|
Citiraj:
navodno se teško ubaciti pored nekog Matića |
Možda se i da ubacit, ali ne tamo di je "najboljše" :D (opsluživanje javnog sektora).
Možda bolje da se držimo teme jer gazimo ka politici :p |
Citiraj:
|
Mislim si uzeti SSD
http://prntscr.com/43v6qm Ovo se čini kao dobra akcija, samo da još odaberem koji ssd. |
Citiraj:
|
U zadnjem je newsletteru.
|
Citiraj:
Jedan je od tzv. gospodara prstenova :p Samo šta ovaj film nije bajka, već Hrvatska slagalica strave. EOD šta se mene tiče, googlaj dalje sam :chears: |
Još jedna pohvala za Edigital.
U petak 18.7 sam naručio SSD disk koji je već na akciji uz dodatnih -10% popusta, isti dan poslano. Danas u subotu (19.7) sam ga i dobio. http://prntscr.com/446u8r |
Još da su i kod reklamacija tako ekspeditivni.
|
Privuklo me ovih 10% popusta ovaj vikend. Naručio sam komponente za slaganje nekakve jeftine socket 1150 platforme i Philipsov aparta za kavu. Valjda mi neće kava prisjesti.
|
Citiraj:
Ja ću rado kupovati kod tebe. Extreme mogu samo pohvaliti radi ovih akcija koje rade stvarno često, ili je poštarina besplatna ili snize sve artikle i to dobrano, a ne vidim ni jedan drugi IT webshop/dućan da to radi. Drugi i kad imaju neke kvazi "akcije" cijene su im veće nego drugdje, lol. |
Citiraj:
|
kaj tebe briga dal on tamo radi ili ne radi i uostalom, da radi, kakve to veze ima?
prema tvome bi ispalo da pola ljudi koji preporučuju konfiguracije rade za futuru ili adm |
Zato jer nagrdjuje temu
|
Citiraj:
|
ma naporan si više s tim garancijama, shvatili smo jebemu...
nemoraš na svaki jebeni post u ovoj temi prigovoriti nekaj za garancije... uostalom, kak bi rekel kolega s posla - nacrtaj si šumu i zgubi se v njoj |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa jebemu tema je o iskustvima s ED, pozitivnim i negativnim, a ne ED Fan Club :)
|
Citiraj:
Ili će ipak biti da je tvoja reklamacija riješena uredno i po zakonu? Je, bit će da je to. A koliko se sjećam da si ti to kao navodno nešto i prijavljivao, baš me zanima odgovor/rješenje iz inspektorata, ajde stavi ga ovdje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |