![]() |
Ovo je sve do ibera (pretpostavljam) + ulazak u novigrad. To je ona scena što digital foundry također stalno testira, jer je najintenzivnija za cpu. Ostalo nije toliko zahtjevno kao novigrad.
Meni cpu bude do 20% sa HD7850 u mass effect 2 i bioshock infinite :D |
da jedino novigrad 56-58fps
|
Dobro tebi to nije zbog procesora nego grafičke. Da imaš gtx 1070 to bi bilo to
EDIT Digital foundry - titan x (maxwell) Core i7 4790K - 65.0/84.4 Core i5 4690K - 52.0/79.2 Core i3 4130 - 38.0/68.9 G3258 at 4.5GHz OC - 27.0/63.8 FX 8350 - 56.0/75.2 FX 6300 - 45.0/69.6 |
Evo krećem i ja.
Upravo dovršio dvojku pa idem dalje. Do sad sam u jedinicu i dvojku utukao oko 65 sati, što je za mene ogromna brojka :D Sa ćemo vidjeti kako će biti sa trojkom. |
Ja sam prvo 40tak sati. Pa mi je falilo, pa sam nadoštukavao... pa na kraju otišlo malo preko 100 :D
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
A vidjet ćeš, w3 nema veze s w1 i w2 ako govorimo o open-world konceptu igre. Witcher 3 je ogroman, open-world i ima zanimacije prilično. Našao na youtube nedugo lika koji je spizdio 3000 sati u w3.
|
Ja sam Heart of Stone malu expanziju na Witcheru 3 igrao isto koliko mi je trebalo da 2x pređem zadnju CoDaru :D
Sent from Mobara |
A koliko bi tek bilo da si pičio side questove. :D
|
Ja sam sve prošao i za HoS mi nije trebalo puno. Nekih 15h ja mislim.
|
U biti Blood and Wine je "kraj" cijele sage ako sam dobro shvatio?
Inače na Steamu svi witcheri uključujući i Witcher adventure na sniženjima :D |
Ma sve je to napravljeno tako da i može i ne mora biti kraj sage.
Witcher 3 je nekako vezan za original knjigu i w1 i w2. BaW je sasvim druga priča kao i HoS. Želim reći, da ne bi ništa propustio da ne odigraš ekspanzije osim jebene zabave. |
Citiraj:
Ja sam ME1 izroko za 65h, a sad u ME2 imam 45h i ni blizu kraju. Nemam pojma za koliko sam spizdio w1, ali ispod 50h sigurno, baš sam sinoć htio instalirati witcher 2, vidim nema skinuto pa mi se nije dalo (vjerojatno greškom obrisao), pa instalirao metro 2033 redux. Uglavnom brijem da W2 neću toliko sati trebati |
Ma kako je uspio utuc 3k sati u W3. Nije da nemas sta istrazivat okolo, al nema 3k sati contenta osim ako nije igrao NG pa NG+ pa NG++ pa NG+++ itd.
|
Neznam jel vec netko stavio ali ako netko jos nije usao u svijet Witchera, eto prilike :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OKP (OCD) vjerojatno, manifestiran u igrama
|
Citiraj:
Nisam rješavao samo nebitne questove i to neke. |
Citiraj:
Igra samo RPG-ove, i sve ostalo su dječje igrice po njemu. Tako da ima luđaka. Ali većina tih luđaka forsira sate na speed runove i pokušava WR oboriti. |
Citiraj:
|
Igra izasla 2015-te a apdejti i dalje stižu, što reć :care::care:
|
Što reći, to je CDPR.:care:
|
zato sto se igra i dalje dobro prodaje.
2017. g je prodaja presla 2016.g |
ima netko za preporucit neki build?
|
pitanje u vezi ekspanzije.
kada sam krenuo igrazi odavrao sam opciju samo witcher 3. i sada mi se pojavio lvl 30 quest i pise da je iz HOS ekkspanzije. jesam li ja nesto sjebao prilikom odabira jer sam ekspanzije htio odigrati nakon sto zavrsim igru ili je to normalno l? |
Nista nisi sjebao, ekspanziju mozes odigrati kada zelis.
|
aha znaci preskacem pa se poslje vratim.
tnx |
nije baš da rade 1000 igara na godinu, a i pitanje koji postotak ljudi radi nakon nekog vremena. U svakom slučaju pohvalno da se brinu za vlastite igre, a druge strane gledano marketing.
|
Izasao mod koji ce bar neke od nas natjerat na novi run.
Witcher 3 Enhanced Edition The Witcher 3 Enhanced Edition introduces lots of new stats like attack and dodging speed, poise, adrenaline, vigor and more. These stats are all interconnected and have effects on regeneration rates, values and many other things. Furthermore, this mod overhauls the game’s sword mechanics, adds a new array of combat moves and new animations to Geralt, introduces a friendlier HUD, and improves the game’s combat. Do note that this mod requires a new save as both the vanilla saves and saves from before W3EE V3.0 are not compatible with it. Ako je samo 50% istina, bice prokleto zabavno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |