![]() |
Da li je netko imao sličan problem..
Ja već 3 mjeseca pokušavam kupiti RP preko VISA kartice (nemam paypal)... I sve otipkam kako treba i baci mi: Store problem.. Contact support. I onda ne naprave ništa.... |
Pa napravi Paypal :D Samo linkas karticu na acc :D
|
Citiraj:
Moje pitanje je zašto jakooo puno ljudi ima taj problem :) |
nemogu vjerovat.. kažem da idem na mid, i uzmem vlada.. i svi ostali odaberu osim jednog lika koji bi trebao na top.. i suti cijelo vrijeme.. i zadnje 3 sekunde pickanja kaže da on oće na mid i uzme swaina.. jebemu mater..
|
Mommistake imas Visu Electron ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
lol.. Najbolja kartica, svi kažu da uzem i najbolja stvar, samo ti kažeš da ne valja... Btw. i zaba podržava, dobio info od njih. |
Visa Electron radi bez problema, ja je imam i nikada nikakvih problema. Zasto kod tebe ne zeli, nemam pojima :(
|
Citiraj:
|
Naravno da Visu electron svugdje podrzavaju, neznam od kud ti to.
Xgame, u kojoj banci imas, PBZ? |
Citiraj:
"Swain support?" "Why not, OP" Uđemo u gejm, krene ovakav chat "Swain don't have stun" "Yes he does" "No, omg, gg, fuck this" "he has that root shit whatever" "oh fuck yes, yes" ownage je bio, njihova tristana umjesto da ide ad dođe na mid protiv mene (ja ryze)...a syndra ode dole na bot ovi rasturili, i kasnije i swain postao malo jači, i uspjeli dobiti :fiju: EDIT: Change, ako hoćeš, ja ću ti uplatiti tih 10e, ti uplati 10e na moj račun... |
Citiraj:
@Mommistake Ako zelis, mogu ti ja uzet RP. Uplati mi na racun i giftam ti (imam acc na Eastu na kojem sam igrao ~3 godine). Edit: Vidim vec se X-Plosiv ponudio prije mene :) |
Citiraj:
|
Hvala na ponudi.
Javim vam se kroz koji dan, da vidim kaj ću napravit ;) |
Kupio Fizza danas i laganini rasturacina u 3 game-a. U sva 3 sam startao lose sa 0/3 skorovima, ali kad sam kupio Lich i Rabadon onda sam sve to nadoknadio. Stvarno prejak champ.
|
Citiraj:
|
Ma nije ni meni bio, htio sam Singeda i Volia, ali su me onda igraci par puta razbili sa Fizzom i bio sam primkran da ga uzmem :D
|
Citiraj:
|
Ja savjetujem Lux, to je po meni jedan do najsigurnijih mideva...
sada uzeo u ranked lux vs diana da je counteram (svi pizde kako diana countera lux, što je istina)...završio 9/3/14, ovi pizdili :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi se o tome da s Lux ti u fazi možeš praktički igrati safe mode, bilo protiv Fizza/Diane/Kassadina. Max E, nakon prvog bluea samo farmaš tako ako treba. I imaš teleport na lux, što je OP. 1vs1 u mid/late Diana pobjeđuje Lux ako su na podjednakim itemima (farm, kill itd.). Čisto jer Diana ide tanky like a motherfucker, a lux ide više na cdr/dmg/penetration. Druga je stvar ako lux uhvati dianu prva u Q + basic. Moraću opet početi igrati Dianu, jučer u ranked oni pickali kassadina, i ja se sjetim da dugo nisam igrao s Dianom, i uzmem ju (idiot, da smo izgubili bi se sjetio zašto u rankedu ne igram s champovima s kojima dugo nisam igrao)..završio 13/3/6, ali farm 122 u 32 min je bio sramotan (nitko nije farmao, bili su cijelo vrijeme neki okršaji) inače, probao sam započeti build ako se ne varam 2 ward - 2 mp - 5-7 hp potova na Diani, i stvarno je bilo OP, jer sam kassadina tako jebao na prvim levelima da je to bilo dfuq :goood: nekako kada igramo normal ili tako nešt,o mi se ne isplati raditi taj "sustained build" tj. započeti tako lane fazu, jer općenito se više isplati ići odmah na dmg itd., ako vidiš da druga osoba igra li la (all hail to lolking in loading screen) Ono što dosta ljudi zaboravlja jest WARDovi...i samo wards, wards wards, oni pobjeđuju igru. Ja sam gledao, i u prosjeku od zadnjih 50tak gejmova na MIDu kao MIDer kupim nekih 6-10 wardova po gejmu |
Trebao si vidjeti ragequitanje kada sam na yoricku znao uzimati 1hp + 13mp na topu... ali sam sjedio u lejnu do prekosutra, farmao do zla boga.
|
Pozdrav svima. Thresh je pre OP support. Moji mainovi su Thresh, Malzahar i Riven. Volim igrat i sa Volibearom i Galiom.
EUNE: RazZzerMan7 WEST: CROmagnion Ali zanima me nesto drugo vezano za league of legends. Jel itko ima ikakva saznanja hoce li se moc kupit Razer Goliathus ili Sphex Colectors edition (League of legends) u Zagrebu ? Je li to samo za internet trziste ? |
Citiraj:
ovo uzmi drugi put kada igramo nego pitanje za yoricka ti njegovi duhovi prate samo champa, ne minione? tako da ti možeš do sutra samo na njega bacati ili ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad sam pročitao vaš post nekako sam dobio volju za igranjem Yoricka i odigrao jedan i naravno spušio :D Igrao top protiv Zed-a, uzeo teleport + flash i dobro sam igrao, farmao i poke-ao ga ali njihov double mid Nid i Akali se nafidali i jbg. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |