![]() |
Pitao sam prije tjedan dana zašto rade skraćeno (Rijeka) i evo odgovora;
Radimo kraće jer već tražimo novog djelatnika i korz mjesec dana opet ćemo raditi non stop. Čini se da ipak slušaju kupce :) Nego, tko zna što će biti sa Rijekom ili općenito svim poslovnicama. |
Citiraj:
Ne smiju vracat nikome robu dok ne namire prvog vjerovnika u ovom slucaju Microline ak je to istina. Cisto sumnjam da bilo tko u ovom trenu zna dal ce bit raspordaje ili nesto sl.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
:D:D |
Citiraj:
:fiju: |
Banana iliti nastavak moje sreće
Dakle sad sam popusio 3k kuna posto je hg spot u banani, a ja se selio pa izgubio jedini racun koj mi je trebao od graficke, imam kutiju imam jamstveni list na njoj, ali posto sam komp držao na popravku skoro 2 ipo mj.. jer ostali djelovi su iz linksa a oni su mi 3 puta vraćali komp nazad da je sve u redu, sad zadnji put niti ventilator od procesora nisu nmjestili kako treba.. dakle izgubio sam 2.5 mj radi linksa, u to vrijeme Hg spot je jos radio.. i sad sta da ja radim.. odu pare u vjetar. na kutiji pise da je microline uvoznik, ali bez racuna, mislim da nema smisla da zovem, iako sam platio preko kartice.. mozda izlist s tekuceg? sta da radim? :wtf2:
|
Citiraj:
|
Niš poslo sam mail sad samo mogu čekat i igrat solitare sa onboard grafikom :)
|
Očigledno se bliži kraj jer su miševi počeli napuštati brod koji tone
http://danas.net.hr/novac/page/2011/06/20/0078006.html |
Danas prolazi pored HG spota u Utrinama i vidio da su pola stvari spremili u kutije, a vise nema niti onih telki kaj su visile na zidu.
|
Dal je zvao koga HGSpot,frendu je riknula neka komponenta i jos ga nitko nije zvao,evo vec preko 30 dana je kod njih i nista.I da li su ljudi dobili robu koju su platili?
|
Tu piše kome se treba obratiti
http://www.hgspot.hr/obavijest-za-kupce |
Poslo je mail ali se ne javljaju.Ni na koj broj se ne javlju.
Kak mogu to oni tak samo i koga briga? |
Pitaj državni inspektorat;
https://prijava.mingorp.hr/CD/prijava.jsp Male promjene unutar uprave; http://www.bug.hr/vijesti/hgspot-zac...gu/109454.aspx |
Proslo je 45dana i HGSpot se nije javio kolegi u vezi reklamacije,sto da mu kazem,da se obrati inspektoratu ili?
I da li ima jos takvih slucajeva da nekom nisu vratili robu sa reklamacije ili koju su kupili a nisu podigli? Sto da radi sljedece?Hoce li inspektorat moci ista po tome pitanju napraviti? |
Je li zvao HG da vidi šta je s njegovom reklamacijom. Neka zove, a ako ne bude konkretnog pomaka stvari, neka piše prijavu DI-ju.
|
Nemres nazvat,nijedan broj ne radi.Eto sad je skuzio da su mu poslali na mail nesto poput:
Da do daljnjeg nece imati niakavu informaciju te da svakako rade na tome da odrade tu zamjenu te ljubazno mole za strpljenje. Strasno. |
Bolje neka inzistira na rješavanju toga jer je HG spot u postupku likvidacije, pa da ne popuši skroz.
|
Pa jel nisu u postupku dogovora sa dobavljacima da se ponovo otvore poslovnice? Nigdje se ne spominje likvidacija.
|
Poslo je mail prije 4-5 dana i nisu jos javili.
Jos koj dan i biti ce 2mj. Mislim da je vrijeme za D.I. |
To si već trebao napraviti prije 15 dana.
|
A napisao im je mail jos jedan da vide hoce li odgovoriti i nista,danas ide prituzba i sad jedino sto je problem,da li ce se D.I imati kome obratiti,kad ne znam,nigdje nista nije otvoreno i nema ljudi :D?
|
Citiraj:
Citiram: Citiraj:
|
Klasična HR priča - 'Nas se ne tiče što je firma prije nas radila. Dogovarajte s njima jer mi smo druga firma.' A to što je adresa, Uprava, MB,... isti (za detalje prostudirati slučaj Vemil = Informatika Vrbani), to nikom ništa.
|
Citiraj:
Ako nisi, pošalji pismo s povratnicom. |
Pozz, evo da i ja napišem svoje iskustvo sa hg - žabarima :fuming:
Kupio sam komp u dijelove 13.5.2008 godine i to: procesor, matičnu, ram, napajanje i naravno grafičku. 30.10.2009 nosim komp u dučan zbog problema sa grafičkom ( BFG 8800 GTS, 512) problemi sa prikazom slike, crte po ekranu u bojama, rasjepkana grafika,...itd 26.11.2009 komp se vraća sa servisa iz Zagreba i ja ga nosim doma i primjećujem nešto čudno a to da su mi zaljepili garanciju na kučište da ga ne otvaram. Tu sam odmah poludio i znao sam da je zajed jer garanciju imam posebno na djelove a ne na kučište kompletno. Skidam garanciju i otvaram komp kad tamo druga grafička isto (gforce 8800 gts 512) ALI oštečena, puna friževa napola puknuta, itd.... Ja lud odmah idem u dučan i natjeram onog radnika da otvori komp i da vidi šta su mi ovi iz Zg uvalili, i komp ode opet u Zagreb i kad se vratio kao ispričali su se uz grafičku Gforce 9800 GTX+ 512 sam još dobio i novo kučište, ventilator i još neke sitnice....uglavnom kao neko iskupljenje....lopovi....:zdero2: I evo do prije mjesec dana opet sa ovom grafičkom ( gforce 9800GTX+) imam problema. Dok se diže windows iscjepkana grafika, crvene crte po ekranu, okomite i vertikalne, trenunto sam u safe modu jer drugačije nemogu ući, komp se pregrijava, gasi, restarta sam od sebe,...itd Poslao sam im mail za reklamaciju i dobio odgovor da nemogu sada ništa učiniti ni pomoći jer su u banani. Kažu da budem strpljiv..... E sad moje pitanje što da radim? dali da ih zovem i prijetim državnim inspektoratom, ili da kažem da mi daju šta imaju u skaldištu u visine cijene koju sam dao za prvu grafičku, ili da mi daju keš u ruke? Molim savjete...hvala |
Pošalji grafu direktno uvozniku (to ti sigurno piše na garantnom listu). Priloži kopiju garantnog lista i eventualno računa te opis problema (vjerojatno je riknula mema na grafi). AKo budeš čekao hgšrotovce, možda ih nikad ne dočekaš.
|
Ako ti je i ta druga grafa isto BFG sumnjam da ju može ikamo slat jer je i BFG propao, uglavnom kupi drugu grafu stavi u komp i to ti je to, najmanje ćeš živaca potrošit
|
Mislim da 2009.g. hg više nije imao BFG grafe tako da bi mu se moglo posrećiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |