![]() |
instaliro igru pa mod i radi kak radi
ima par rušenja pogotovo na početku kad sma išo iz mape u mapu pomoču vodića sad se ni tad ne ruši |
Citiraj:
|
Ne znam u koju temu da ovo postam, pa ću u ovu pošto je na vrhu :D
Bethesda picks up S.T.A.L.K.E.R. rights! Ali, "It does not have the rights to extend the S.T.A.L.K.E.R. universe, however. " Znači možemo očekivati neki težak konzolaški klon stalkera. |
Igram ovaj SGM 2.2 mod i u cordonu imam zadatak da pronađem "unusal artifact" koji mi je dao trgovac u bazi na južnom kraju mape i ne mogu nigdje da ga pronađem. Da li je netko to uspio riješiti i gdje se nalazi dotični? Ili ja imam neki bug u vezi tog zadatka.
|
Citiraj:
|
imaju pravo samo na igru, odnosno izdavanje iste. oćereć' mogu zaboravit na S.T.A.L.K.E.R. filmove, serije, crtiće, stripove, šalice, ruksake, šubare, termočarape i goblene... to je u rukama druga Brk... ovaj Grigoroviča, osnivača GSCa :P
|
Mislim da nemamo pravo bit sumnjičavi prema Bethesda-i, jer znamo koliko dobre igre mogu napravit, a kamoli razmišljat o konzolitisu.. Ne vjerujem da su toliko ludi da zaseru franšizu za koju znaju koliko je kvalitetna i isčekivana.
Ako sam htio nekog drugog da preuzme stalkera, onda je to upravo Bethesda. |
Citiraj:
Ma tog gazdu propalog GSC-a treba natovarit batinama i iznudit potpis da proda sva prava :D |
@Omerta
Bethesda ne naginje konzolitisu?, ne slažem se s tobom. |
Citiraj:
meni se čini, ako je vijest i točna, da bi se vrlo lako moglo desiti neko zbuksavanje STALKERa na dno police u Bethsedi, da ne "muti" vodu daljnjim FOima... živi bili, pa vidjeli |
Ne širite negativnu vibru na temi o Stalkeru molim lijepo:fuming: :D
|
Citiraj:
nego, ako sam dobro preveo onaj jedan ruski sajt, kažu da GSC ne želi prodati brand, samo igru. Dakle, ovi će moći napraviti igru i to je to. Majce, kape, knjige i sve ostalo, ostaje GSC-ovo vlasništvo. Mislim da sa time možemo živjeti :D |
evo malo nostalgije,zacudo ovaj trailer vidim prvi put :stoopid: :D
|
To je pitanje jel to official trailer ili fan-made? ima takvih hrpa :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imaš ih 5 wtf???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajmo Stalker bando :D malo pomoci
Kad ste me vec navukli da ponovo igram SGM 2.2 zna li neko gdje mogu naci leshinu nekog tipa Tamerlane u Cordonu ? Ne nalazim prolaz dalje :fuming: vjerojatno zbog toga |
Citiraj:
|
Citiraj:
Postavio eksploziv, op*****zdio i nista, opet se damn vrata ne daju otvoriti :fuming: |
probaj krenut iz početka
|
@ zippo
Da, meni se vrata otvorila ali nije bilo nikoga unutra:hitthewal: zna tako vjerojatno neki bug, a ima ih još u tom modu 2.2 zato sam ga i deinstalirao:fuming: |
@Joz@ & ECHO
Damn,pravom Stalkeromanu :D nije problem krenuti od pocetka ali ako je bug ? A prolaza dalje nema bez te leshine koju trazim :fuming: I jos sam stavio zadnji njihov patch za SGM 2.2 i corak. Da barem znam chirilicu (rusku) hebo bi im sve po spisku na njihovim stranicama, nesto u stilu: "Job tvoju mat, to njet harašo mod " :D |
Citiraj:
|
jebga ja odigro do pripyata i malo tam pa mi dosadilo jer protivnici postaju preglupi a bome i naši
tunel sma mogo proč na žmirečki kolko je napeto |
Citiraj:
I ja ga cekam i ubijam dane ovim polumodovima :) koji izgledaju dobro ali su papak na kraju kad zaigras :fuming: |
Ma da, znam. Na kraju je taj complete mod jos najbolji kaj se cop-a tiče. Niti bugova, niti gluposti. nije cudo sto se posteni modovi peglaju mjesecima. sgm prebrzo nekako izadju van.
|
Citiraj:
:dobar: tocno tako, jedina igra zbog koje jos drzim ovu konfu jer bi vec odavno otprdila. Da nema nje i lap bi mi bio previse, ostalo ne zarezujem ni malo. Priznajem samo CoD2 (online) i Stalker a ostalo su igrice za mala djeca :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:44. |