![]() |
Citiraj:
zao mi je ali, negledljivo je los :) p.s. ako netko igra preko Steama neka se javi na pm da ga dodam na friends listu :) |
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne znam šta ti nije jasno? Ja pod competitive meč podrazumjevam provjerene igrače, ili npr, pošten klan protiv drugih provjerenih igrača/poštenih klanova. Jer competitive nikako ne može biti ni u jednoj igri hrpa nikad viđenih random njubara. :kafa: Citiraj:
Moj Steam je Narsil_1 Naravno, igram MW2 MP |
Citiraj:
igra je kupljena u Algoritmu, draga ;) |
|
Citiraj:
Nemoj se ljutiti, ali malo malo pa izvalis neku glupost :dobar: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Fantastično. Eto baš mi je drago što si opet u krivu :kafa: Ono što hoću reći je da si shvatio točno 0% mog posta. |
Citiraj:
buduci da nisi shvatio poantu, ajmo jos jednom :fiju: igru mozes kupiti bilo gdje, potpuno nebitno, mene samo zanima tko koristi Steam (koji je nuzan za PC multiplayer ;) ) i zeli da ga dodam na listu prijatelja |
Opet pricas o sebi :lol2:
Nisam tvoj post komentirao, komentirao sam suptilnu promjenu valute u steamu. Dosta OT-a idemo dalje. |
Citiraj:
Reci ti meni, koji je tebi nick? :D |
Citiraj:
Ja sam danas odigrao par partija MP "s nogu" (ali doslovno jer ne mogu sjediti) i svidja mi se ono sto sam stigao vidjeti. Jedva cekam da ozdravim, pa da mogu sjesti i s gustom odigrati i SP i MP |
Citiraj:
Ovo su obicne gluposti i samo se sramotis :dobar::dobar: |
Ono što želim reći je jedino to da po meni competitive gaming i varanje ne idu u isti kontekst.
A dalje moš prosipat pamet koliko hočeš, opinions are like assholes, everybody has one. |
Citiraj:
Jel g2t još živ? Jel prelazite na novu mrtvu igru ili ostajete na staroj mrtvoj igri? :roller: |
Evo i ja ju konacno stavio na komp, dosao sam do onoga dijela kada moras baciti bombe kako bi se one mete na shooting rangeu spustile tu sam izasao iz igre :D
Nekak su mi oni krumpiri u cod-u 2 bili napetiji :D :D :D |
Citiraj:
Dosad jos nisam igrao a da nisam imao 4 ili 5 crtica. |
Citiraj:
|
evo instalirao igru i mogu reci da sam zadovoljan :) jos samo da radi taj prokleti mp bila bi cista 10-tka
|
Citiraj:
Ja igram SP i super mi je. Sutra ću otići do Algoritma (danas mi je rekla da možda ima samo u jednom Algoritmu- neću napisati u kojem, da mi neko ne "preotme" zadnji DVD :p) pa valjda kupiti original... :goodnite: |
A nemojte me hebat da se ova dvojica jos svađaju ko je bolji na TDM-u lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo probao i ja da vidim o ćemu se svađamo tu :D
Grafika i boje i novosti super osim jedne po kojoj ovo više nije Cod nego neki jadni drek od igre. Kakve šugave zvijezdice, kakvi su to leveli, iz misije i misiju koja nema veze jedna sa drugom... Prestrašno, ovo više nema veze sa ničim. Uvijek je cod imao neku priču (ma da uvijek jadnu al je imao) i sve je išlo nekim tokom, ovdje se niš ne zna. Onda branjenje, najveći idiotizam od svega. I još za kraj tu su kao neki squadovi il koji drek a ja igram solo stalno. :D Igrat cu jos malo i uninstall, šteta za MP, ali kad je ovakav SP ne treba imati ni MP kak valja. EPIC FAIL! ^^ |
I koja debilana od igre...cim upises neku komandu koja nije vec u config_mpu nece se pokrenuti, konkretno sam htjeo vidjeti r_drawdecals, i nece. I nece mi nikako prihvatiti cg_drawfps 1 u MP :/
Ali danas sam malo svrljao po multiplayer mapama, i vidjeo sam ih par dobrih, i fpsi su mi cist OK. Od 110-230, zavisi od mape do mape. |
WoW
"> |
Sad ce se netko javit i reci ce da za ovu igru trebas imat skilla :fiju:
|
hahaha koji lucker :D
|
Citiraj:
:stoopid: Cekaj, ti si igrao spec ops mod, i mislis da je to neka sugava kampanja ili ?! WTF ? Jer je singl plejer kampanja stvarno strava pa ne kuzim o cemu ti places ? |
Hahaha koji lik na ovom gore videu,ne vjerujem...:D
Ja sam u postupku nabave te igre,po vasim pricama vidim da je dosta oke(iako ima i dosta koji pljuju po njoj),al eto..nista se ne zna dok se ne vidi :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:41. |