![]() |
cyida+rock = cydia :) što bi reklo da je vlasnik cydie kupio rock. No da, bez jailbreaka nema unlocka i dodatnih simpatičnih fičra. Ili kako ti to kažeš: dodatnih mogućnosti :)
|
MOze savjet, da li se ispalti davat za 4 500Eura,ili ipak uzet 3gs?Nisam imao ni jedan do sad tako da su mi oba svemirski brod!
|
Definitivno 4;), GPS te locira na unutar 1M, za ekran nemam komentara, brzina rada, jede 3GS i niže.
|
Citiraj:
Nije TOLIKO brži od 3GS, ali kad uzmeš ekran, RAM, kameru, dizajn (ak ti paše) onda je dosta bolji. |
1 metar radiusa i manje ( pritom mislim na preciznost, a lock-on traje manje od 10sec ) ;), meni objektivno je, i s tim da mi je pao noćas 3 puta po pločicama s 1m visine, jednom sam ga i nagazio, a nije se skršio, prošao je crash test ;)
|
Ekran, kamera i lampa su razlozi zašto mi je puno bolji od 3gs. Jedino se moram privikavat da ne leži u rukama kao trojka. Imam osjećaj da će mi ispast svakog trena, ako ga je držim čvrsto. :)
|
ok,evo nasao sam na americkim oglasima za 400 i 500 dolara pa koji mi se javi.clan bruno je gore napisao "4. Ako dobijes verziju modema 2.10.04 nema sanse da ga otkljucas za nase kartice zasad"
To znaci ako je sakljucan na naku mrezu tamo?a ako je otkljucan to nece bit problme,samo ga JB i mogu korisitt sve te aplikacije?! |
Ako je tvornički otključan, onda ga samo trebaš jailbrejkati i možeš koristiti sve dodatne pogodnosti.
|
El zna netko program kojim bi mogao iphone bacit u standby? Ne radi mi gornji gumb za to i tražim neki soft za to...
|
Citiraj:
|
Preporuka za SBSettings, složiš si da se dock otvori slajdanjem po gornjih 5mm ekrana i autohide :)
|
Citiraj:
Slozis bilokoju kombinaciju gumba za to. Npr istovremeno stiskanje oba volume gumba ili duze drzanje home buttona. |
Hvala na odgovorima, nakon što je iphone završio u vodio uspio sam ga popraviti ali neke stvari ne funkcioniraju više.
Quisklock radi super |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mute i volume mi rade tako da me lock gumb nezabrinjava previše.
Otišla mi je i kamera, kupio sam drugu i ne radi, očito kontakti na matičnoj su spaljeni. A znaš možda zašto wifi mi ima slab signal? Očito je do antene, ali sve izgleda ok,,, |
Uzeo bih u americi jer je 500dolara(2500kn),a postarinu ne bih platio jer trenutno imam nekog tamo ko mi moze ponijet,ali kako se ni ta osoba bas ne kuzi u iphone,pa da ne bacim lovu u vjetar probat cu naci preko oglasnika neki za 3000kn (ima ih za 3300 ali mislim da bi mogli ici 100-200kn dolje)i uzet ovdje.Pitanje,vecinom su na tmobile zakljucani,znaci nece bit problema otkljucat ga da mogu na vip ili tele2?
|
Eto izašo je
http://images.apple.com/ios/images/title20101116.png I sad je besplatan onaj Find my iDevice. Citiraj:
|
Još da ubace iHangover app, pa za kaznu zbog pijančevanja / gubljenja staklene ciglice, ne možeš koristiti kako treba uređaj par dana ^^
|
kada ce izac JB za ios 4.2?
i ak sam ja JB sa greenpoisonom dal mogu onda slobodno upgrejdat na 4.2 i dali cu morat ponovo radit JB nakon sta upgrejdam? |
Citiraj:
|
Evo i meni danas stigla 4. sa 4.1 softom i JBana s greenp0ison-om , stvarno sam zadovoljan, samo da si kupim onaj gumeni kondomcic da ga ne izgrebem i to je to.Koje navigacije preporucate? snimio sam onaj installous i preko njega skinuo navigon i tomtom, ima li jos koja? Btw ovaj install0us je super stvar, sve full apps i games a sve free.
|
Ja ču se morat strpit za svoj iphone... neda mi T-mobile pretplatu jer sam mlad... jaooooo... i sad dok se ne zaposlin opet ništa od toga :(
|
Igo i Navigon su najbolje za HR. TomTom ne pokriva bas dobro HR, dok je za Europu savrsen
|
Cime namjestate svoje neke melodije za zvonjavu i sms ? Ja sam probao sa AnyRing-om ali osjetno smanji kvalitetu zvuka pa me zanima nesto drugo?
|
Možeš ovdje: http://audiko.net/ ili preko iTunesa izrežeš i spremiš, proguglaj ima neki tut.
|
za zvonjavu napravim sam melodiju.
sa ovime: http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html odrezem pjesmu kak ocu prebacim ju u itunse, kliknem desnu tipku>convert to AAC nadjem di je pjesma i promijenim extenziju iz *.m4a u *.m4r i onda prebacim u ringtones u libraryu i syncam sa iphonom. melodije za SMS nisam stavljo svoje. sa iOS 4.2 ce doc novih 17 melodija za SMS i dodat ce mogucnost da stavis i svoje :D |
Jos jedna stvar, anyring mi je upravo sjebo ajfon i sad mi sve sto pusti u ipodu svira mono, lose kvalitete i na jedan zvucnik.Posto nemogu JBat 4.2 dali netko ima cistu instalaciju 4.1 ili link? thx
|
Citiraj:
|
Nisam mislio doslovno nego se cuje jako lose naspram prije onog sto je bilo.Sad sam restorao i sve je ok.Ugl Posto sam ja jos u flex tarifi, tek od 1.12 mi krece i tarifa i ponudili su mi da za tih 7 dana ukljucim webnwalk da mi ajfon ne pocucla promet.E sad ako sam ja ugasio celular data i 3g dali je moguce da on povuce ikakav promet osim preko wirelessa ? I dali je u SZK moguce provjeriti kolicinu podatkovnog prometa u tekucem mjesecu ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |