![]() |
Citiraj:
Neznam ovo je kao mod za to:No Intro & Skippable Movies al mislim da baš taj nisam stavljao |
Citiraj:
Koju ergelu imate momci, trenutno rješavam kompletno Tire 2. Imam u garaži: BMW 135i @ FULL (White w/ Black RIMS) BMW M3 (E36) @ STAGE3 Handling (White w/ Silver RIMS) Nissan GTR (R34( @ FULL (Blue w/ Silver RIMS) Nissan 200SX (S13) @ STAGE3 Handling (Default w/ Siler RIMS) Lista ide i dalje, planiram uzet GTR R35, Zondu F/R, Lambu..... |
Citiraj:
BTW, 38 level i napredujem s malom pauzom:D |
Citiraj:
Trenutno derem 135icu na Driftu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače perem 200SX samo sa Hendlingom, a i BMW imam samo za Hendl bez power gluposti, tada je nekako vozljivo. :D Uzeo sam sada i Elisea :D |
Eo, kod mene još jedna drift serija za dovršit i Tier 3 je gotov. Hebote kak je u prijašnjim dijelovima bilo problema oko novca, ovdje toga nema. Iam oko 10-tak auta, uključujući i neke od najskupljih, i još iam 9 miliona sastrane. S tim novcima pokupujem skoro sve aute u zadnjih nekoliko nastavaka.:D
|
Gledam popis onoga sto ce popraviti u ovom novom patchu - nije mi jasno zasto uz patch nisu upakirali koju novu stazu, auto, neke nove mogucnosti kao sto je voznja po noci ili kisi...
|
Citiraj:
EDIT: Ipak se udostojio potrošit punih 30 sekundi, pa evo link za one kojima je to puno:D |
Citiraj:
Jednostavno love ima, i stvarno se može guštat, trenutno derem Mustanga GT500 u Američkim eventovima :D EDIT: GTR R35 in da haus, kako je auto prejebn. Drži cestu i ubrzaje kao metak. Uzeo sam ga u Tire3 i razbijam ih sve. |
7:10 na Nürburgring Nordschleife @ GTR R35 full.
Uglavnom tek sam odvozio puna tri kruga, i bilo je puno grešaka (endurance), rezultat ću poboljšat uskoro :D ima auto potencijala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ovi iz Tire 4 se nemogu upgradeat :stoopid: I šta znači Works (one boje ili sam nešto propustio)? |
Citiraj:
Da bi nadogradio na Works moraš imat sve dijelove kupljene za auto (u donjem desno dijelu monitora ti se pune barovi za works), i kad sve kupiš, moraš pritisnut backspace onda kupiš. Cifra je oko 250 tisuća, sad ovisi o autu. |
Citiraj:
A tire 4 je li uopće moguće upgradeat, jer mi Zonda F nije ponudilia mogućnost upgradea :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Apgrejdaj viper-a srt10 na works, pa ćeš vidjet. Nešto prestrašno:D
|
Citiraj:
Inače digao sam GTR R34 @ Works, E36 @ Works, GT500 @ Works. Uglavnom vidio sam novog GTR @ Works, a moj neće iako ima sve kupljeno :stoopid: |
Citiraj:
EDIT: Evo kolko ovdje vidim, uskoro dolazi najavljivani patch koji bi trebao popraviti hrpu toga. |
PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support - Improved dynamic vertex buffer usage (performance optimization on all PCs) - Fixed crashes on certain PC configurations when changing shadow settings - Fixed intermittent crash during first lap of races on certain PC configurations - Disabled forced dampening for custom wheel presets on PC - Optimized multi-GPU PC operation Da sam developer, mene bi bilo sram ovo uopce objaviti. Samo dio pc specific gresaka. Al ajde, priznali su, i popravit ce, valjda. 1. decembra :) |
Citiraj:
Citiraj:
_______________________________________________________________ EDIT: Naravno moja Zonda F smrdi na nemože na Works event, gdje završni boss vozi Zondu F :smoke: isto tako Tire 4, Zonda F/R nemogu se upgradeat, 722GT isto :( |
Evo uspio sam odvozit kakav takav krug sa zondom F
6:32 http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a161f2c0.jpg Ima tu jos gro mjesta za popravak, par zavoja na kojim spusim 5 sekundi i jos ih par ne odvozim dovoljno agresivno.... kak vi stojite sa vremenima? btw. vozim na trust volanu za 100kn iz hgspot rasprodaje (vec se cudno cuje kad skrecem :D ) |
Ja bolje vozim ovaj nfs na tipkovnici nego na volanu. volan mi je thrustmasterov i košta 300kn pizda mu strinina, a tak je neki mali ko moj dlan, uopće se ne da upravljat s njime. Kak vi uspijevate igrati na tako malim volančekima?
Postoji li negdje neki volan npr kao od normalnog automobila, bar po veličini? Nemrem ja ove igračkice držat u rukama, pa sve bum to polomil. Inače sam jučer počeo igrat, sad sam tier 2 i vozim Audi S4-upgrade. Igra je zasad prebljutavo lagana. |
Citiraj:
S malo iskustva, vježbe i kalibracije su stvari došle na svoje;) |
Citiraj:
|
Ne znam, kad imam prevelike šake za taj mali volanček. Razmišljam si da u dućanu kupim onu presvlaku za volan i zalijepim za ovaj, možda će mi onda bit lakše...
|
Citiraj:
Pa ne voziš kamion, voziš trkaća auta ;) |
Citiraj:
Nego tražim ovaj novi patch ali kolko vidim nema ga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:51. |