![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/s/pB/3ShOnoSQ/screenshot7.jpg |
Citiraj:
Ja sam imao problem na starijoj verziji, ali je puno više stranica bilo u pitanju. Nisam se mogao ni u gmail prijaviti. |
Bok ljudstvo! :D
Zanima me dali ste se sretali sa ovom situacijom i šta mi je raditi?! Prije mjesec dana dogodila mi se ista situacija i gnjaveći se cijelo popodne na kraju sam odlučio deinstalirati Chrome i instalirati ga ponovno, no evo prije 5min se pojavilo isto pa neznam šta da radim!? :stoopid: Dakle u gornjem desnom kutu mi se pojavljiva neki "čombo" kojeg nikad prije bilo nije i kad ga kliknem pojavi se ovo! Kopajući po postavkama i želeći 'odj' ovo vidim da sam ja "Osoba 2" trenutno iako sam prijavljen kao administrator i nitko osim mene ne koristi comp., a ništa nije ni prčkano po tim postavkama otkad je comp. uzet! Kad mu idem ugasiti ovo frajer mi još javi ovu obavjest! :fuming: Zanima me šta se ovdje događa i šta mi je raditi?!? Ako se netko sretao sa sličnom situacijom molim nek mi pomogne, hvala u naprijed! :fala: |
|
Često mi se događa da kada stisnem alt Gr + v da bi dobio @ da mi browser ubaci sadržaj koji sam copy pasteao negdje, npr link. To zna biti dosta iritantno pogotovoa kad unosim email negdje. Ima netko ideju kako to riješiti?
|
Ima li kakav dodatak za Chrome da mi recimo ako pratim neku temu na BUG forumu ili PCekspert forumu i imam u bookmarksima da redovno azuzira ako se recimo tema pomakne na forumu na 70 na 71 stranicu ?
Obicno moram rucno kopi pejst aktualne stranice i stvarno predstavlja naporan zadatak :D |
zakaj si ne bukmarkiraš topic na forumu, imaš na BUG forumu ''teme koje pratim'' i tamo popratiš što te zanima i najlakše je tak :D
|
Potpis na mamutarka. BOL to ima odlično sređeno kada je riječ o praćenju tema. Po meni nešto najjednostavnije. Samo stavi bookmark na '' teme koje pratim '' i riješen problem.
|
Ermhh šest godina tamo i nisam to registrirao,hvala ekipa :)
|
Ekipa, evo rješenja za one koji mrze onaj novi odvratni bookmark izgled i podešavanja. Na ovom linku je tutorial u par klikova kako se vratiti tj. onesposobiti taj novi bookmark na chrome.
You will thank me later :D |
wtf kakav je ovaj novi bookmark manager, nista ne kuzim :O
sredio 1. Go to URL chrome://flags 2. Disable enable enhanced bookmarks 3. Relaunch your browser and that's it. |
Cudan xD inace , apdejtam chrome da bi mogao koristiti whatsapp, jer je odjednom trazio nadogradnju web app. I radilo od jucer do danas, i sad pak whatsapp kaze da skinem chrome ako zelim koristiti. A u chromu sam?? Do do njih ili chroma
|
Stvarno mi nije jasno kome se sviđa taj novi bookmark manager... Užasan je toliko da kada ga ne bi mogao promijeniti, mislim da bi promijenio browser.
|
Pa na kojoj verziji je taj novi bookmark manager?
Meni kaže da imam zadnju, Version 42.0.2311.90 m i sve mi je isto kao i posljednjih godina, nikakva promjena u izgledu. |
Ista ta verzija i bookmark manager (ctrl+shift+o) je novi:
http://www.pohrani.com/t/v/Y4/41U1U2Go/untitled.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u flags imate Enable Enhanced Bookmarks to enejblajte i pojavit ce se
|
Preporuka za neki dobar speed dial ?
Trenutno imam Awesome new tab page i nije loš osim šta se ruši stalno i support za njega je napušten, tako da pola stvari više ne radi (widgeti i sl.) |
Neznam jel i vama ali od zadnje updatea YT mi ne nastavlja video nakon reklama sto me izuzetno nervira. Prijedlog ?
|
Reklame?
Pa stavi neki ad blocker. Ili voliš gledat reklame? Zaboravio sam da na YT postoje reklame uopće. |
Citiraj:
|
Kad ste već kod adblockera, da li koristite adBlocker ili adBlocker plus? Čitao sam malo sad o tome, navodno je običan adBlocker bio open source, pa se malo "zamutio" dosta toga je postalo netrasparentno, pa je ekipa zabrijala da prati surfanje korisnika jer uopće nema privacy policy etc...
S druge strane, adBlock plus je od drugih developera, ali navodno ga ekipa podmičuje :D http://www.businessinsider.com/googl...eir-ads-2015-2 Ja sam dosada oba imao aktivirana, ali mislim da nema potrebe, da ima hit na brzinu surfanja (waiting for adBlock, etc...) |
Ad block plus. Imo ga na firefoxu godinama, a sada i na chromeu. Nikakvih problema s tim, defaultne liste su skroz ok i nema čekanja. Nema potrebe za dva adblockera, rađe dodat još koju listu.
Ako je ovo gore istina, šteta. Znam da postoji u settingsima "Allow some non-intrusive advertising" i to se vjerojatno na to odnosi. Naravno, to se da ugasit ;) |
+1 za AB+. Koristim ga godinama i odrađuje ono za što je i namjenjen bez ikakvih čekanja. Neka on u pozadini radi što hoće dok god ja ne vidim reklame.
|
Ghostery, blokira svako praćenje i ostalo (od fejsa i inih servisa), a ima ih na svakoj stranici. Iznenadio sam se bio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odličan popis i opis speed dialova za Chrome: http://www.minterest.org/google-chro...ab-extensions/ Sviđaju mi se ovaj new metroTab i Fruumo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:29. |