![]() |
Dali si u međuvremenu uzeo MaxTV?
On povečava ping za 15-20 % |
Citiraj:
|
neznam kolko ste aktivni u ovom threadu ali ako netko oce danas protiv zombija preko hamachija nek se javi... ne koristimo nikakve cheteve ili zanemarivanje ammoa... igramo normalno... i to je to... pa ako neko zeli ili nek me doda na xfire ( Doomach777 ) ili nek se javi u ovoj temi :)
Hvala :=)) EDIT: aj j... , sry mod za double posting... :/ |
Ja možda i bi ali da je direkt preko friendsa u igri :)
Zayebi taj hamachi |
Citiraj:
imas kakvu dobru taktiku ? |
Citiraj:
I samo rostiljaju niz hodnik na onu rupu u zidu i stepenice. To je za novu stazu U staroj stazi svi se zbuksaju u onu sobu gore di imaju za kupiti granate, jedan čuva i repaira prozor, a trojica stoje u ravnini sa vratima i samo po njima pletu. |
Citiraj:
ako sam te dobro svatio.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da. Samo sto je problem (i to veliki) na kasnijim levelima što puno zombia uleti na brzinu u sobu i onda je veselo za ovoga sto repaira prozor, tako da se poslije 20og levela priblizi tome sto repaira prozor (one stube se ne smiju otvarati - tamo di neki glitchaju), i dakle na kasnijim levelima se malo približi njemu - taman točno do silaza niz stepenice, naravno stepenice - opet kažem, nisu otvorene. naravno, mora se imati i tim i igrati po dogovoru, ne da svi roštiljaju i onda sva trojica odjednom reload :flyingey: Kad se ide po oružje uvijek u paru i to... Citiraj:
Na novoj mapi (bez cheatova) pa i nekih 26 levela, sa tim nismo bili uvježbani kao tim, već sam ja kreirao igru, uletili mi rus, amer i još neki te opleli to, samo sto sam ja pola vremena vrištao po mapi da se vrate i da ne budu glupi :) Sad ima sigurno jedno 2-3 mjeseca da nisam zaigrao ni ZOmbie ni WaW |
Citiraj:
|
evo ovako, ako se ko zeli prikljucit na sobu u hamachiju ja cu ostavit podatke pa da navecer zaigramo ( sada moram kod bake )
ime : COD5 ZOMBIES 77 pass: 0000 verzija hamachija koju ja i ekipa koristimo je 1.0.1.5 |
mi smo na staroj stigli do 25 a na novoj 19...i sada još tražimo pravu taktiku za novu. Naravno sve to bez cheatova.
|
Citiraj:
BTW, renton, imaš original? Ako da, koji ti je nick ingame da te dodam :chears: |
Citiraj:
|
Evo kako ja to radim :)
http://www.pohrani.com/t/2j/rv/e5fHgiv/--.jpg 117/43 K/D ratio Bio bi puuuuno bolji, da od nas 25 na mapi, 15 nije imalo matyr -.- |
Citiraj:
Dobro je :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ma on nije mislio na marty nego na arty tj, artillery :) gle marty dobro dode nama koji se jos ucimo COD serijale igrat :) :chears: |
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa, tako dakle, ja mislio da je MM imao tipfeler tamo :p :D
A bio bi jako loš kemper da ovoliko puta umrem u partiji :D , zna AMD :D |
da zna on, ali on ne igra cod 5 :(
|
http://www.pohrani.com/t/3G/86/10X5BOHC/gg.jpg
Evo scorea na Bolt only serveru. Kar98 je bila sponzoruša :) Odličan server, ali američki, pa mi je ping visok, što me malo zeznulo u par situacija - taman trzne dok sam htio opaliti :D |
no je sad se zvlacis xD
dobar skor svejedno :) |
Heh, igram COD 5 na VELIKOM ekranu (1920x1200), full detalji ma stvarno se vidi da su igru dizajnirali vrhunski profesionalci koji nikada nisu bili izvan kuce po mraku :-(
Noc je presvijetla, cak i za vrijeme punog mjeseca kada nema oblacka na nebu nema sanse da se toliko detalja vidi. Da su samo na tom detalju poradili, igra bi u single playeru dobila jako na napetosti. Ostatak igre je stvarno na visini, tesko da ista vise mogu prigovoriti! |
uff thor di ces u ameriku igrat ja sam stalno na svapskim serverima i zadovoljan sam jel znas koji NL ili SWE server koji je dobar i to samo TDM i da ima 30-50 igraca :)
|
Evo ja tek odigrao par partija COD5ice, onako OK bolja mi je nego 2ica. Uglavnom zvukovi su malo sjebani, ali ima ok mapa i stvarno zna biti zabavno. BTW najviše mi se sviđaju psi nakon 7 ubojstava :D
Što se tiče igre nije toliko fluidna kako zna COD4 biti, ali je ok za zaigrat ;) |
cod5 mp, sam igrao svega skupa 30 min,i ne valja mi nist, sp mi se nije dopao, osim ajd one zadnje misije i predzadnje kad s eonaj stup na mene srusio :D, al mp, neee xD
|
Citiraj:
MP mi je drag za zaigrat povremeno ;) |
xgame maa meni je dojadio COD4 zato igram 5.icu hmm mozda krenem igrat 4.vorku ponovo sad preko ljeta makar cisto sumnjam :)
|
Citiraj:
A igram i ja na bližim serverima, ali praktički da nema Bolt Only FFA servera u europi, makar mi igra ne izlistava ništa sa poštenim pingom Potražit ću na game trackeru Inače igram i Bolt Only na europskim serverima ali TDM... nekako mi kod Bolta više odgovara FFA :) Što se tiće ovog drugog - original server misliš jel? :) Teško da sa vidio server sa 40-ak ljudi a da to nije neki bivši fast rank 4noob server na kojemu 30 igrača ima matyr :kafa: Opčenito 35 igrača na serveru mi je neki maximum, i to samo ako je neki ozbiljan server ozbiljnog klana i po mogučnosti da ima admina na njemu. Citiraj:
:no2drug: :eek: Čak si u 30 minuta vidio odlučio dali ti se sviđa ili ne sviđa ogromni multiplayer. Igra uopće ne zaostaje za CODom 4 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |