![]() |
jedno pitanje .. vezano za Shipping and payments .. prodavac je iz US i pise shipping US i nemogu promjeniti ni jednu drugu drzavu , dali to znaci da taj prodavac ne salje nigdje osim u US, znaci ako nema kategoriej croatia ili worldwide nemogu kupiti taj predmet jer mi ga nece dostaviti ???
Hvala |
Citiraj:
|
ako piše us znači da šalje samo us, ako je to još posebno naglašeno i napisano isključivo us onda je jasno, eventualno možeš pitati bi li poslao i koja je cijena za HR, ali to će ti tek manji broj prodavača učiniti ako u pravilu ne šalje van.
|
kolko banka uzima za uplatu u drugu žemlju ?
|
ovisi o banci i iznosu
|
Zanimljiva stvar mi se desila ovih dana.
Inače isključivo na ebayu kupujem "buy it now" stvari, ne licitiram kod privatnih osoba s polovnim stvarima. I pazim da prodavač ima cca. 500+ feedbacka Al naletio na povoljnu cijene i jeftin shiping kod prodavača s 40 feedbacka,lokacija Tajvan, i reko ajd' šteta propustiti. Uplatio lovu paypalom i kad isti dan mi stiže poruka od ebay-a da je store od lika zatvoren te da postoji mogućnost da se radi o prevari, bla bla, dispute, bla bla. Već sam alalio novce i proklinjao što sam se zaletio u nesigurnu kupnju radi uštede kad nakon 2 dana se javlja lik mailom s isprikom što mu je ebay zatvorio store. Kaže nema problema s isporukom šalje kao da se nije ništa desilo. Poslao i tracking number i na kraju mi paket stigao uredno kući. Gledam u paket i mislim si: a možda ima nade za ovaj svijet... |
Ja dosad nisam imao nikakvih problema sa ebayom i prodavacima. Najskuplji item koji sam kupio bio je 80$. U svakom slucaju gledam da seller ima bar nekih 100+ feedbacka a vecina ih ima. Jedino sto ne valja u cijeloj toj prici je sto je taj ebay gori od kockanja, kad se navuces nemozes prestat kupovat kojekakve drangulije :D
|
Nego ekipa
dali je itko od vas narucivao katanu ili ninja sword preko ibeja? onak nasao sam jeben ninja sword i sad bi ga ja kupio al ono da nebi mislili na carini da sveram oruzje ? dali je itko kupovao i ako je kakva je procedura ? |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...na#post1493284 |
gledam ipod toucheve (aukcije) i ima ih od 20 $ pa na dalje. Ja sam gledao one od 50-70. Ima par powersellera sa 99-100 feedbackom koji prodaju takve ipodove. Jel to neka varka ili stvarno mogu dobiti ipod za 50$? Vecinom su rabljeni, ali ima i novih
|
da nisu mozda kopije?
|
Citiraj:
|
|
I kako znas na koliko ce se zbidat? :stoopid:
|
Citiraj:
|
znam :) dao sam si limit nekih 60$, preko toga nebi isao. Pa ako bude OK, ako ne, nikom nista
|
Uvijek gledaj cijene prošlih aukcija prije ikakvih odluka o bidanju...
|
a vidim sad, od 110-140$ su ipodovi, a za te pare se i kod nas nabavi vec
|
mneybookers pitanje
jel se moze uplatit lova preko moneybookersa na bankovni racun u njemackoj ? ako da kolko uzimaju provizije ? |
ja dobio jedan od 2 proizvoda koji su kasnili...morma sad kontaktirati prodavaca da vidimkako da uplatim, valjda ce se sjetiti dati neki skonto za postenost ;)
|
Evo ljudovi, danas mi je stigao i drugi paket, kojeg sam kupio 06.12.2009. i sada je to to, jedino što mi je čovijek poslao opet oba proizvoda!
Kako bilo da bilo, ima nade za pakete iz Kine, samo jako kasneee! |
NE kupujte nista iz hong konga.
meni uvalio neispravan USB. bolje da je to rano se desilo.. |
Ovi nedavno kupljeni ce vam sad kasniti malo zbog njihove nove god, danas se masovno šalje jer im je prvi radni dan, pa sve kipaju na poštu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobro.. kako god bilo..
jeli netko zna kako vratiti nazad prodavacu artikl, on mi je posla nekakav "rma" number, ja nemam pojma kako to nazad poslat..? |
postom, vjerovatno :)
|
Citiraj:
|
120 kuna je kostao..
ne znan kako nazad to vratit neku cudnu adresu mi dade |
Citiraj:
他媽的它,我怪你 達姆達姆 香港 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |