![]() |
Na HBO GO gledam seriju Manifest, blaga SF intriga koja isprepliće i krimi i ljubavne elemente, nema prevelike akcije, ali uspijeva održati napetost kroz cijelu epizodu. Malo me podsjetila ne seriju Lost (Izgubljeni).
|
Citiraj:
|
Ne znam, pogleda sam Invasion sad, svih 6 epizoda, jebena serija.
Napokon malo realnije prikazana invazija, iz pogleda različitih ljudi. Jako dobro odrađen feeling i napetost. Definitivno preporuka. Obožavam ovo nabrijavanje, super super super |
Moze preporuka kvalitetnih animea, nekako sam se zasitio "real life" serija... Blue spirit?
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
Inače Foundation mi je ok, iako se radnja malo sporo odvija. Imam osjećaj da će se sve zakuhati kako sezona prilazi kraju :fiju: |
Citiraj:
Hellsing Ultimate - sukob tri strane, svaka sa svojim herojima. Jaako krvava završnica. Imaš dvije verzije serije, nemoj skiniti krivu, prava ima u nazivu Ultimate 8,5/10 Monster - Neurokirurg se sprema operirati nekog važnog političara kad mu tada dolazi dječak sa prostrijelnom ranom u glavi. Doktor zna da ako ga on ne operira da mali neće preživjeti. Kreće u spašavanje maloga ne znajući da je mali najveća psihopatčina 8,5/10 Death note - srednjoškolac pronalazi bilježnicu smrti, koje god ime upiše unutra taj umire od srčanog udara. Nakon što vidi što bilježnica može odluči osloboditi svijet od kriminalaca 9/10 Citiraj:
|
|
ST Discovery je ionako negledljivo smeće.
|
MOLIM????
Jao, e, super serija! Gdje ćeš bolje nego gledati svaku scenu i čekati taj EMPOWERING trenutak? Čak mi i prijatelj gej kaže da ne može podniti tu količinu sranja koja izađe iz ona dva dečka :D Pogledam tu jednu epizodu, toliko ohrabrivanja i dubokih savjeta dobijem koliko nisam za cijelo svoje djetinjstvo! |
Tiger King Season 2 od danas na Netflixu. :D
Jao, jedva čekam. Prva sezona, jedna od boljih koje sam gledao. |
Dexter za sada podnošljiv.
Star Trek: Prodigy - 4 klinca našli napušteni Federacijski brod pa otišli napravili joyride s njime. Neuvjerljivo do bola. Janeway se pojavljuje kao 10kg mršaviji i 10cm višlji hologram.:D |
Citiraj:
Gledam Chuckyja i odlična je zafrkancija :suicide: |
Citiraj:
One Piece Ja anime i mangu pratim već godinama Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ali i dalje bolje od Discovery. Lower decks je ok animirani star trek. Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Lower Decks je top, najbolje nešto sta je izašlo od Star Treka još od DS9/Voyager. Ima taj Star Trek look and feel, a humoristično je
|
Citiraj:
Citiraj:
Svaka serija ima svoju ciljanu publiku. |
apsolutno, to je i smisao ove teme.
Kad ljudi pišu svoje dojmove o nekim serijama i emisijama, na temelju prijašnjih dojmova znam da li poslušati njihovu preporuku ili ne. |
Citiraj:
|
Fala decki, krecem!
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
Nemam pojma o koja dva dijecka pricas, odustao sam jos na prvoj sezoni. |
Citiraj:
vjerojatno doktor i glavni inženjer. strašno iritantni Sent from my iPhone using Tapatalk |
Foundation dost dobro ide s obzirom koliko su sve izmjena napravili u odnosu na knjige. Pročitao sam do sada samo dva prequela, tj. na drugom sam pa mi je dosta toga drugačije u glavi od serije. Prekosutra je finale prve sezone pa će valjda neke stvari i razjasniti :)
|
Citiraj:
|
:D
|
Šta je slijedeće, One Night in Paris? Onaj sa Hiltonicom, ofkors. Ili će Kim Kardashian biti sliejdeća? :D
|
Narcos Mexico 3, jel bilo na početku "recap"? Zakleo bi se da je, mislim da sam slučajno stisnuo "skip" i sad nemam mogućnost da ga vratim. Kako? :)
|
Odi na episodes and more, medju trailerima su i recapovi sezona 👍
|
Citiraj:
Cijela ona trakavica reality te familije kaj je išla. Ili još traje možda, ko će ga znat |
The Wheel of Time
https://www.imdb.com/title/tt7462410/ Materijala u književnom predlošku ima podosta, a što su napravili od toga, vidjeti ćemo. |
Jesu izdali to pogobu više? Trailer za to stoji na Amazon primeu ima 3 miseca, svaki put udjem mislim da je izašlo nešto, kad ono samo trailer....
|
Da, krenulo je.
|
I na kraju od toliko najava i nije ispalo baš nešto.
|
The Wheel of Time znaci ocjene ispod 8 su OK. Ovo bi cisto riskirao radi rosamund pike, pa ona ima dobre filmove...
|
Halo, tv series
|
The Wheel of Time… provrtio prvu epizodu. Za mene, mozda provrtim i drugu, mislim da ne.
Npr. nesto za koliku toliku usporedbu, Shadow and Bone, mi je puno bolji Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ok, ionako se nema vremena gledat serije. Recimo Invasion spomenuti na prijasnjem pageu kazu da je dobar ali poprilicno niska ocjena na IMDB mi zvoni da je trash iako me tematika zanima... Vec sam se upecao par puta na serijama koje su bile malo ispod 8 i onda sam se nakon mjesec dana pitao sto sam to uopce gledao...
Lost in Space isto, odlicna tematika, ali ocjena ispod 8 i to s pravom. Dakle, hvala lijepa na reviewu, znaci preskacem, no mislio sam da ova Rosamund Pike glumi samo u hitovima... |
Citiraj:
Žena ima preko 50 filmova i serija. I nisu svi hitovi, naprotiv, jedno 5% je hitova. |
Hehe, sad kad si mi rekao, pogledao i vidim da je ta stvarno se nasnimala. izgleda da sam dobro isfiltrirao njezine filmove pa sam eto mislio da kad ona glumi da je to hit... A vidim da nije tako.
|
Tako i ja gledam, 8+ može, ali sve ispod toga nema šanse dok god imam na listi serija koje su iznad 8.
|
The Office - na 2. sezoni sam, meni je to odlično. :D
Toliko su dobro odradili Michaela da bi ga ja samo zbog te serije šakom u glavu. :D Narcos Mexico - 3. sezona, pogledao 3. epizode. Meni to više nije Narcos, ne znam. Nije loše, ali ovo je detektivska serija postala sada. Dilanje droge me više zanima. :) Tiger King 2. sezona - ni traga 1. sezoni, ovo je sada više dokumentarac na temu 1. sezone, što su postigli, koga su pokrenuli, itd. Ponovo, nije loše, ali 1. sezona je kudikamo bolja od druge. Vidim da je izašao Hellbound na Netflix, vidim ga u "My list", ako netko bude gledao, može samo zeleno ili crveno svijetlo. Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |