![]() |
Je da, pričekajte svih 6 epizoda da bude vani, u međuvremenu saznajte sve što se dogodilo jer apsolutno svi pričaju i pišu o seriji i onda pogledajte dok znate što će se dogodit.
|
Pogledah zadnji Star Trek. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6a442fd81.jpg
Samo ne epizoda već cijela sezona. Sent using the FORCE |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, daleko od toga da je loše, ali mislim da je puno previše praznog hoda u seriji... bar ove sezone |
Ne znam koji dio je vama prazni hod. Pogledao sad po drugi put, ni milisekunde viška. Još je kratka bila...
Meni je sad prazni hod čekanje do ponedjeljka :D Right in the feels.... GOT S08E02 - Jenny of Oldstones |
Dakle u trećoj ce bit pichweis sa smrznutim, a u zadnje tri? Medju sobom za tron?
Btw, očekivao sam Batmana. Ipak je on dark Knight :D E da, vis ti Arje :p |
GoT epizoda S02 je defakto...
I sami scenaristi to kažu u onim Inside the episode na njihovom YT kanalu. FYI: S03 traje sat i pol, onda opet imamo jednu kraću epizodu, te zadnje dvije po sat i pol. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
https://www.cbr.com/star-trek-picard...duction-start/
Kad sam prvi put cuo o seriji, obradovalo me. Medutim imam bad feeling. A kad sam pročitao tko rezira prve epizode (Both directors have previously helmed episodes of Discovery), mozda bolje da se Patrick nije upustio u ovo. |
Jonathan Frakes je odradio dobar posao. U STD S02E02.
|
Citiraj:
|
GoT i dalje prespor za ono što sam očekivao, ali odlično i dalje.
Arya mi nikako nije legla u tom izdanju jer ju gledam ko klinku neku, pa mi je bilo onako... Čudno. Ali da, ženska ima 22 godine, jest da imam baby face, ali ima 22 godine :) Citiraj:
Ne znam, po meni odlična epizoda. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
3. epizoda je 89min, sve sljedeće će biti po 80min.
|
Citiraj:
Baš gledam na imdb: 3. epizoda 82 min. 4. epizoda 78 min. 5. epizoda 80 min. 6. epizoda 80 min. Uglavnom, kao 4 mini filma :D |
Citiraj:
Sat i 20, taman. Ja već razmišljam, što dalje nakon GOT-a, što dalje? :D |
Imam neki blagi filing za sada da će se u trećoj odviti Živi - Mrtvi bitka a onda do kraja idu međuljdske, međufamilijske razmirice kojih će se po svoj sili prilika stvoriti još koja.
|
Kasniš jedno 2 tjedna s zaključkom :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odmah po prstima...
Eh. :D |
Ma ja baš guštam. Niš mi nije predugačko nit ima koja scena viška. Ak je nekom presporo, falabogu ima more drugih serija prepucanih adrenalinom :D
A pogotovo se ne bih složio da je scena s aryom, houndom i bericom viška: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Šuškalo se nešto da bi snimali seriju koja bi bila prequel svemu, neki spin-off cca tisućljeće ranije. S obzirom da se u aktualnoj seriji bore s kopljima i mačevima, te jašu konje, ne znam što bi točno gledali u tom formatu....borbu pračovjeka sa štapovima i kamenjem koji jašu dinosaure??? :) |
Isto konje i mačeve? :D Pričamo o 1 000 godina, ne 1 000 000. :D
Pračovjeci i dinosauri su bili stotinama tisuća godina prije, pa čak i milijunima godina prije. Ništa se nije toliko drastično promjenilo u jedno tisućljeće. Pogledaj si ranu Antiku i npr. Rimsko Carstvo. Bilo je tu masa promjena npr. od kovanja, do prijevoznih sredstava, ali generalno način života ostao je isti. I dalje se borilo na isti način. Kopljem, mačem, lukom i strijelom itd. Pojava vatrenog oružja je tek došla kasnije. |
Citiraj:
Bio sam sarkastičan :) Ali 1000 godina je pun k*rac vremena. edit: sad baš malo čitam neki stari članak. Navodno bi trebali ispričati priču o borbi između Children of the forest i White walkers, te njihovo protjerivanje (white walkers) na daleki sjever i izgradnja zida. Hmmm...to bi opet bila neka vrlo slična (glavna) priča ovome što sad imamo, samo što bi dobili borbe od samog početka + možda hrpu zmajeva. Nisam siguran koliko bi mi bilo zanimljivo, ali treba vidjeti što se da izvući iz toga. |
Citiraj:
:care::care::care::care: https://www.youtube.com/watch?v=iMm1Wih0kug https://lh3.ggpht.com/-K22csebjtTA/T...omar+power.jpg |
Citiraj:
|
Još samo vezano uz GOT:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:32. |