![]() |
Fury je meni bio baš odličan,ali hvala bogu da ima "the" scena...film je :)
|
|
Kate Upton + Leslie Mann ?
More trajati i 109000 minuta :D |
Za Leslie Mann imam osjećaj da se previše trudi biti smješna, a ne ide joj. A Kate Upton nema ni tračka inteligencije.
Sa Bondovima su jaaaaako zastranili u ovim novima, tek su se sa Danielom Craigom vratili na nešto kvalitetnije. |
Citiraj:
Ko da je to bitno :D |
prije dva dana sam pogledao original - Night of the Living Dead (1968). nelos film svakako, mogu si misliti kakve su reakcije bile te 1968-e da se ovako sto snimi ili dogada, ono............
jucer pogledao remake od iste postave, Night of the Living Dead (1990). koliko svjeziji film i moderniji, nisam mogao vjerovati da je film star preko 20 godina. da, tada je ta tematika vec dobro prozvakana i ima par scena skroz nepotrebnih, podosta konverzacija se moglo kvalitetnije odraditi, mozda i promjeniti kojeg glumca......... odlican film, ovo bi svakome preporucio za pogledati, dok original samo zagrizenim horor - zombi ljubiteljima. |
Citiraj:
Ne znam, baš sam se par puta tokom gledanja zapitao zašto ovo gledam. Totalno neinovativan film, po meni. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cim vidim onaj blentavi pogled... Ajde bok. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
na žalost tako je, meni se fury sviđa samo zato što je jako malo filmova te tematike pa u nedostatku istih i ovaj mi je VAU, ali što se logike tiče, nemojte ju koristiti ako ćete ga gledati :D
|
Citiraj:
dok, ovo je sve starije sto ja gledam :). od novoga stvarno niti ne znam sta je izaslo, ima tona stari(iji)h filmova koje sam gledao jako jako davno ili nisam uopce gledao. skuplja se kolekcija upravo takvih filmova, ne nuzno sa zombie tematikom. primjera radi, ovo hororci pod Hammer produkcijom. da, sve redom starija godista, ali dobar film je dobar film bez obzira nakon koliko godina ga pogledao........... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Piece Brosnan je više sci-fi Bond sa puno gluposti i idiotizama. Craig je moderan Bond sa kolko-tolko realnim radnjama i dobrom izvedbom. Kad usporediš Brosnana i Craiga razlika je dan i noć. Ne možeš očekivat da će biti isti kao i oni koji su se snimali 60-ih. |
Citiraj:
|
kaki đejms boss jel znade tko đe nađem tits za STEP UP ALL IN ? nije za mene ja sam alfa mužjak ja gledam betmena :)
|
Pogleda District 9
SF kako bedak romantik postane pametni VZ ali ostane romantični bedak ?? |
Citiraj:
|
Ovaj novi Dracula untold je poprilično solidan film.
Nije dugačak (što je plus), ima smisla i uz malo čiza to ispadne ok. Bar neko osvježenje nakon twiligt gluparija. |
Tucker and Dale vs Evil
Klasična zajebancija na sve teen horrore. Ima dobrih fora ali ipak je to parodija :D |
Citiraj:
A ovi današnji Bondovi, naričito sa Denijelom, su čisti akcijski filmovi, a to nije poanta.. I iz tog razloga ih niti ne gledam. |
Craig je i meni odličan. Ovaj Bronsan mi je previše "metroseksualan" ili
kako se to već kaže politički korektno za pederastiju danas. |
Craig i povratak korjenima su spasili serijal.
|
znam da je vec bila rasprava o Lucy
ali ajme meni koje sranje :D /end of jadanje |
Stigao trailer Minionsa :goood:
|
Pogledala Annabelle...i nist posebno ...
|
Ljudovi trebam nekoga tko udara po 3d muvijima da mi se javi na PM, ASAP :)
|
Samo reci kaj te žulja :D
|
Ide tko gledat Interstellar?
|
Ja.
|
Citiraj:
Ja cu cekat torrente :( |
To košta :fiju: :p
Budem. Bolje mu je da bude dobar. |
Citiraj:
Ah vidjet ces :D |
Gledalo se jučer za 11 kn/film na cinestar rođendanu :
The Fury :goood: Stvarno mi je ovo dobar film. Al ono, dobar ratni film. Dracula : Untold PG-13 Dracula? WTF? Ja sam mislio vampirski film. Al ajde, barem ne boluje od twilight sindroma. Iskače iz svih Dracula do sada snimljenih. Ovaj Vlad Tepes bi riješio ISIS za 2 sata. Početak slabiji, druga polovica filma znatno bolja. Gledljivo i ne traje predugo. |
Prije možda 2-3 godine sam gledao jedan film ...
Mislim da na početku tip ukrade nekom gangsteru novčanik u restoranu pa se predomisli te ga vrati ...ili spriječi nekog u krađi novčanika. Poslje film ode "nigdje" a radnja teče sporo do kraja koji ide na živce no u siječanju mi ostala odlična kinematografija . Zna netko naziv filma? |
Citiraj:
Odgledala i kornjace :D |
Iako sam dosao pospan na Fury pospan i umoran ( u 23 sata ) i ne bas odusevljen jer ne volim ratne filmove,samo cu reci drzao me budan do kraja :)
Nisam neki filmoznalac i kriticar,stvarno mi se svidio film od glumaca,same glume,radnje i svega ostaloga,samo je malo ono pred kraj nategnuto,ali oprastam Sad Interstellar uff nadam se da nece biti razocarenje |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |