![]() |
Čekaj, jučer bio GOT, nitko ne priča ništa? :D
Ja ne mogu sačekati da dođem doma. |
Nije bio jučer, to je 3h ujutro po našem, nitko ne gleda do danas poslje psola vjeratno :)
|
Nema nekog posebnog komentara. Meni je bila super epizoda, kad je došao kaj mislio sam si "wtf, kak već... sad tjedan dana čekanja :("
|
Nisam pogledao niti jednu epizodu GOTa. Zato sad kad sve izađu od šuba i GG :)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Pogledao rano jutros na HBO GO.
Epizoda žali bože, eventualno dva tri detalja koja su bila zanimljiva. Dojma sam da su opet popunjavali rupe u scenariju s hrpom nepotrebnih dijaloga i scena. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svi rade. Ja umirao na poslu dok nisam završio i išao gledat :D Oke epizoda, ništa posebno. Morali su za fanove te reunion-e obavit, a sad u sljedećoj slijedi priprema za spektakl u trećoj epizodi! |
Ja sam jednostavan covjek. Daj mi samo khaleesi i ja zadovoljan :nuts:
Ovo je finalna sezona GOTa? Nema dalje? |
Nema, to je to.
|
Meni se sere svaki put kad vidim Daenerys :D
Ovo je finalna sezona, da. |
Citiraj:
Missandei je svjetlosnim miljama ispred.. Mlaka epizoda, nije se nista desilo prakticki, ostaje 5 epizoda za most epic fight i akljucak.. |
Epizoda ispod svih očekivanja, valjda lagano doljevanje ulja na vatru.
Naletio kasnije na neki video na youtube gdje je napisano 5 facts koje nismo primjetili u 1. epizodi. Ima dosta zanimljivosti koje sam propustio gledajući tu prvu epizodu. Ali da, i ja malo razočaran. Ali mislim da će svaka biti sve bolja i bolja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uh, ovako da ih vidim, za stvarno, Emilia je predivna. Nije ni Nathalie za odbaciti, ali Emilia je nešto :)
Emilia mi u GOT ne odgovara, ta bijela kosa, smeđe obrve itd. Ali inače.. WoW. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
+ Missandei nema dvojicu u scenama golotinje ko Emilia.
A mala je bombon, natukao bi bez problema 1 000 000 km na njoj. |
Ma ništa Missandei, samo Red Priestess :D
|
Citiraj:
|
Nemam problema s tim ako je roba dobra ;)
|
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0657c6ee7b.jpg Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Molim admine da obrišu gornju sliku jer vidim da je čovjek otjerao sve forumaše koji su sudjelovali u raspravi :lol2:
|
Citiraj:
https://i.gifer.com/7jK7.gif :fiju::fiju::fiju: |
GoT S8E1 vrlo dobra. 50min proslo u sekundi.
Poslano sa Sony XZ3 |
2 privitaka
jedan crnjak :fiju:
|
Citiraj:
Eh da, jel itko ubijen/poginuo/umro u epizodi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |