![]() |
jbg ja te nisam skužio di je mercedes...
|
Citiraj:
Ili se on nije držao svoje trake? :D Mislim da je normalno da dolaze s te strane kad je i nama zeleno, ali nisam siguran. |
Dvije su trake, ista je situacija na suprotnoj strani (dijagonalno) jer je i jednima i drugima zeleno. Zna se nać specijalaca koji umjesto da se drže svoje, znaju ić preticati kolonu i misle da nikog neće biti u vanjskoj (unutarnjoj onima koji skreću kao Icytexx). Fali kratka puna crta koja bi označila da nema mijenjanja trake, ali fali normalne signalizacije na previše mjesta u gradu.
U svakom slučaju je u prednosti onaj koji radi manji luk, ako zbog ničeg drugog, zbog pravila desne strane. |
Kupio bih si ovog ljepotana kad se realizira ostavinska pa me zanima kakvi su uvjeti registracije za 57 godina staro vozilo u Hrvatskoj? Zna netko možda?
http://imgur.com/tzM8Ap9.jpg |
Znaci ja sam isao iz ovog smjera (prema gradu) gdje je postavljen pin na Google maps i skretao sam desno. Kad odjednom sa lijeve strane nahrupe dvije kolone autiju u sve tri trake. Oni imaju samo jednu traku koja skreće. S tim da je to normalno, ali razmaknuto raskrižje i zna se tko ima prednost. Oni uopće ne očekuju da je i tom semaforu zeleno.
Nego, dal još uvijek postoje dva ENC-a? Ako kupim od HACa, dal mogu vozit do Rijeke ili moram kupit ARZ ENC? Svojeg postojećeg sam zaboravio prijaviti pa ga ne mogu koristiti više. |
Enc od HAC-a ti vrijedi svuda osim prema Sloveniji od Zagreba
|
Nesto me zadnji dana bode u oci, a to je jebeno sitnicarenje. Ok Mazda 6 MPS nije high end pa tu mogu razumit fake exhaust tipse, ali vidit iste na 750iL, RS7 je stvarno izvan ovog svita. Jebeno auto od 100k+ € i ne mogu auspuh napravit kako spada. Cak mislin da san vec posta, ali nije zgoreg kukati.
|
Citiraj:
Sad ne znam jel prije tunela postoji čitač kojeg nisam vidio, a ulaz (jedan jedini) nije označen s ENC oznakom, pa sam uzeo karticu i kad sam izlazio u Puli, ENC mi nije prihvatio. Citiraj:
|
Za Bina istru ne vrijedi.
|
Znači ništa za Pulu i ništa prema Zaboku/Krapini.
Oni i njihove koncesije... |
Moraš na tunelu aktivirati tamo u onom kontenjeru da ti i na ipsilonu radi ENC.
|
Da, ali onda moraš imati posebne novce za to, opet komplikacija.
Kao dvije SIM kartice u mobu. |
Glupo je uopće i povezivati na BINA-Istra ako se ne vozi često jer imaju rok važenja novaca koje uplatiš. Izgleda 200kn za 90 dana.
|
|
ali od svega, ja ne mogu vjerovati na ovu sliku: dashboard.
analogni sat ko' iz 1976-e?? :D meni izgleda predobro, slicno sam imao u prvom svom aftu (kadet d), zalim sto nemam u akcentu analogni nego digitalni........ ali ono, uz svu tehnologiju - analogni sat :). |
Mislim da Rolls isto stavlja analogne, ali tamo bar izgledaju kao da pripadaju. Ovdje nikako ne paše.
|
razumijem, ali svejedno mi je lijepo vidjeti analogni sat, iako se ne uklapa najbolje u okolinu :).
|
Evo Ghosta
Pored ekrana tih veličina na kojima već piše vrijeme, ne vidim potrebu za tim satom (iako lijepo izgleda) + što ti vjerojatno još i urar treba da promijeni bateriju :D |
Tradicija, kao što i Mercedes stavlja u S klasu.
Ovi Hyundajevci su ukrali oblik konzole oko gumbića i mjenjač od BMW-a, sat od Mercedesa, a za ovu rugobu od ventilacije su sami krivi. |
A u klinac, ja više niti ne poznam na analogni. Treba mi valjda pola minute da izračunam koliko je sati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
čekan da Baja 001 rokče kad vidi :) |
Idem ulicom niti brige na ovom svijetu. Odjednom iz sporedne ulice izgleti Golf 2 ( ne moram govoriti da je "sređen") na pola ceste. E ali u čemu je stvar. Izvana ne izgleda da itko vozi isti. Na prvi pogled gledam, reko poludio sam, nema nikoga. Jedva sam izbjegao auto, u zadnji čas. Pogledam u retrovizor, lik leži u autu! Ne da sjedi već leži, valjda gleda kroz volan. Reko svašta. :D
To neka nova moda? |
Imam ja jedan za Baju isto
Ovo je Ferrari :) http://www.carscoops.com/2014/07/196...eciale-by.html @burmuz - tip je lowrider shvatio kao da mora nisko sjediti :D |
Citiraj:
Bas san sad vidio F10 Alpina felge (nisan ziher da je alpina) jer nema alpina look s 50 metara. Strava. |
aaauuuf !
žbice... kakav stil :) :beer: |
Alpina D3 :nuts:
|
Prošao, ovih dana, od Belišća, Osijeka, Zagreba do Splita autoputom i onda do Biskupije, Kijeva i Knina sporednim cestama. Nakon toga do Biograda na moru sporednim, autoputom do Senja i magistralom do Crikvenice. Zaključak je da sam umoran od kiše i bisera na cesti. Da nisam imao dobre procjene, mogao sam desetak puta poginuti. Stvarno ima debila na cesti.
|
Debila je previse, a pogotovo po magistrali. Ja sam danas potegao Knin-Rijeka i natrag. Najgore su ove starkelje sto imaju Audije, bemveje i sl. mrcine. Rodjo raspali po pravcu da ga jedva vidis i onda po kocnici pred zavoj i u zavoju spusti na 50, i onda opet po gasu na pravcu.
Slovaci i Cesi, jao, ubiti boga u njima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |