![]() |
Citiraj:
:chears: |
dusu dalo za izgubiti cijelo popodne, meni zadnja epizoda uvjerljivo najbolja.
|
Što bi ste mi preporučili osim Colony, The Expanse i Star Trek Discovery, baš neku dobru SF seriju?
Hvala |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Altered Carbon :goood: |
Citiraj:
|
Već vidim da taj crtani pita za pogledat sve u tiru.
|
https://www.imdb.com/title/tt6932244/
sinoc pogleda prvu epizodu....mislim da ne zelim gledat dalje. Radnja je traljava, neuvjerljiva i servirana uz nula konteksta. Joel Kinnaman mi izgleda ko riba izvan vode a opcenito serija izgleda ko potencijalna teen drama... |
Ja ne vjerujem da jos uvijek ekipa ne pise naziv u post, nego stalno moras otvarat linkove da bi samo skuzio o cemu se radi.
|
Film je bio relativno ok, ali ništa posebno i zato mislim da serija može samo biti gora od njega.
|
Ima li ista u stilu "The night of" mini serije?
|
Još jedna preporuka za Love, Death & Robots. Svaka epizoda je priča za sebe, različite dužine i različitog stila crtanja. Cijela serija se gleda u jednom dahu.
|
Citiraj:
Također sam odgledao u komadu i mogu preporučiti - pogotovo prvu epizodu, ali meni je cjelokupni dojam malo blaži. Neke epizode kao da su napravljene da popune prostor (poput lošijih epizoda serijala The outer limits), dok je u neke druge uloženo jako puno truda i ovdje ne mislim na CGI kvalitetu. |
Meni je serija OK, ali tek par epizoda je pamtljivo. Zima Blue mi je do sada bila najbolja.
Ona scena sa smrzavanjem ruke u dvije minute u svemiru (Helping hand) je skroz deplasirana, netko tko posvećuje toliko vremena SFu bi trebao znati ponešto o fizici. |
Pogledao prvu sezonu Farga. Fora serija, malo ima twin peaks vibru (ona blesavost), samo bez dementne psihodelije
Kad sam googlao potvrdio sam svoje sumnje - ta serija nije vidila ni i od istine :D |
Zavrsio sa drugom sezonom OA. Ok je za pogledat iako mi je prva sezona bila bolja. Nekako su previse zakomplicirali i nisu dosta toga objasnili.
Uglavnom nema nekog zakljucka i ocito moramo cekat iducu sezonu..ako je bude |
počeo sam gledati
https://m.imdb.com/title/tt1074206/ The Passage - IMDb nisam pročitao knjigu, pa nemogu usporedjivati ali serija mi je u prve tri epke ok |
Meni je The Passage ok serija, pogledao sam prvu sezone.
BTW krenula sesta sezona The 100, ima u videotekama prva i druga epizoda. |
Prošli tjedan je počela nova (peta) sezona odlične britanske serije Line of Duty:chears:, a ovaj tjedan se vratila i šašava Sabrina.:)
|
Sabrina i Santa Clarita Diet su me super iznenadile, nisam očekivao da će mi se toliko svidjeti.
|
|
Naziv????
|
Yebeš mi sve, na ovom ST Discovery se
|
After life.
Dosta tamni, ali izvrstan uradak Gervaisa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo je bio onaj prebrutalni Lorca i sad vrhunski Pike...ne znam kako će ih nadmašiti. Tilly nikako da izgine. :D |
Momci, u kojem terminu se najranije moze pogledati GOT u ponedjeljak? Ako izmem HBO GO, jel mogu gledat "live" u isto vrijeme kad i ameri?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Ja odgledao obje sezone Novina, hrv serije, i objektivno mogu reći da je u rangu top serija na Netflixu. Nije sami vrh tipa Breaking Bad i slično, ali rang dva ispod. S obzirom da je hrvatska produkcija bio sam jako skeptičan, ali me oduševila. Neću ništa spoilat, ali uzbuđeno priželjkujem treću sezonu :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |