![]() |
Dolazi tko na GJ lan u Hg spot 17.-18. 12.? 24 tima su uplacena, moja ekipa igra tako da ja sigurno idem :)
|
Citiraj:
|
Jel igra itko multiplayer?
Ja se sinoc sjetio ove igre pa instalirao opet i krenio igrat multi.Ako netko hoce mozemo se nac na nekom serveru da igramo. S tim da nisam igro Cod2 Multi jedno godinu dana. :D I jedno pitanje,igra mi drzi lock na 91fps i neide ni gore ni dole na kojim god postavkama, kako da to "odlockam" na vise? |
ako me sječanje služi /com_maxfps 125/250/333
|
Hm /com_maxfps pa razmak i denes si broj kolko fpsa zelis
EDIT- Facelessone brži =) |
Stavi 250 ili 125 jer 333 nije dozvoljeno na većini servera..
|
Hvala na informaciji. ;)
Javite u temu ovdje ako netko bude igrao na nekom serveru da se pridruzim. :) |
Ovak pitanjce, pošto sam ja apsolutno SVE zaboravio, može mi netko reći kak da postavim da s ekipom halam preko hamachija ??
Hvala :) |
Svi na haimachi, u codu upalis lan odaberes mapu startas i oni te nadju, malo sam i ja zaboravio tako nekako ide :) Mislim da i lan patch moras imat ...
|
Citiraj:
|
|
Gumicuki i acerbitas u finalu po meni...
Moji su "extreme", 1. lan, nadaju se uzet koju rundu :D |
Ne znam baš... Po meni su Čiterčići jači od acerbitasa :rolleyes:
|
Malo je još starih klanova. Morat će se Wardance opet okupit :)
|
Citiraj:
|
Odlicni mecevi, igra se osmina finala cod2. Ima dosta iznenadjenja i neki igraci su se pokazali dobrima (rpk i salmosa),a neki cjeli klanovi da su online "pro" (critical)
|
Team Fook u finalu dobio Čiterčiće...
Snimku finala možete naći ovdje (obe igre) http://www.twitch.tv/gamersject/b/302989709 |
Iznenađenje turnira Salmosa kao individualac i Sinjani koji su izbacili Gumiii. Team fook je imao odlican teamplay, protiv Gumicukija su jedni druge odlicno pokrivalii gro puta su se spasavali od sigurne smrti :D
eXtreme je u cetvrtfinalu dosta namucio Team fook, da su malo bolje odigrali Amere na Carrentanu bilo bi gusto. Psihopat ih je 2 put aceao i fajn ih je potukao :) Critical je pokacao koliko su kvadratici po ekranu vazni za biti među najboljima na CB-u.... |
Ti si se nesto opasno zainteresiro za critical kad ih spominjes u svakom postu.
|
Dignu mi tlak online da je to strasno, pa se castim kad fejlaju :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stari dragi cw, naravno :))))
|
CALL OF DUTY 2 !
moze li mi neko pomoc pls....igram CoD 2 multiplayer i kad bude vise igraca tj. kad me odjednom napadnu zvuk pocne stekat i sve se sledi i moram Restart racunar....Mozel' pomoć ? :) :stoopid:
|
bacio pogled na snimku finala i jao meni.. pa tko stavi onog konja kao komentatora?
nisam vidio takvog mamlaza vec dugo dugo vremena.. stvarno se kvalitetno osramotio.. |
jel igrate na dx7 ili 9? dugogodisnji sam dx7 igrac, sad kako sam kupio novi komp stavio dx9 i prilicno pomaze pri otrkivanju neprijatelja, flashovi od oruzja i sjene
|
dx7 od kad sam gf3 ti500 imao pa do sada
previše mi blješti sve na dx9 |
DX 7 jer u DX9 ne mogu nikako imati ni 125 fps lock, a kamoli 250..
u DX9 se može dosta stvari pogasti pa ne blješti(sun, glow) i je, bolje se vidi kad netko puca u dimu recimo zbog dynamic lightsa.. |
Imam uzasan problem s cod-om svaki put kad ga upali odmah wifi crkne, a inace radi non stop.
EDIT: rjesio taj problem :D sad me hebe PB sa unknown windows api ...(131136 i 131133) POMOC!!!!!!!!!!!!!!1 |
jel se sjeca netko iz 2006. dok smo igrali pce crew(zmajo, buljo, rak etc) ime mape - velika pjescana(dine i to) suncana, u sredini piramida, capture the flag se igrao
meni najbolja mapa uz toujane a nakon raspada pcea nikad ju vise nisam nasao :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |