![]() |
znači ima nam pogledati :D
|
Citiraj:
|
McCanick (2013)
grozno dosadna krim drama |
Citiraj:
Meni jako dobar film, od mene 7/10 :chears: |
NI meni nije sjeo....
Ko ni Purge....Warriors wannabe. |
Nakon dugo vremena bio u kinu danas. Pogledao Gone Girl (Nestala) sa Affleckom. Mogu reci da mi je film odlican. Poneki dio su mozda malo rastegnuli, do dobar je film.
|
22 Jump Street...teško je napraviti dobru komediju. Ima par scena koje su ok ali to je to.
Chef...nije baš komedija. Više je drama i film je ok, a pogotovo za ekipu koja voli kuhati. Sex tape...jedino kaj imam za reći je da cameron diaz izgleda super za svoje godine. :) |
42
Solidan film, nemam vecih primjedbi. Ocjena 6/10 Lucy Zabavan filmic, no imam osjecaj da je to moglo biti kud i kamo bolje. Dosta neiskoristenog potencijala, a i podsjeca me na neki film, no nikako se sjetiti na koji :lol2: Ocjena 6/10 Draft Day Ajde da barem vidim sta je to toliko famozno u vezi svih tih americkih draftova. Dobar film, zabavan, na trenutke cak i napet. Odgledan u jednom komadu, sto je rijetkost za mene i filmove :D Ocjena 7/10 |
Citiraj:
Ja čekam da dođe bluray, nekak mi se ne čini vrijedan gledanja u kinu. |
E tooo... Limitless. Gledao, i da - na to me podsjetilo.
I ne, nije vrijedan kina. Meni cisto ok film za pogledati, no ne bih bas isao do kina za nesto takvo. |
Citiraj:
I da, nije baš neki ali eto, za doma pogledati definitivno, odgledao i nekako preživio, ima ih i gorih :fiju: A što se tiče sportskih uradaka, 42, Million Dollar Arm i Draft Day, svi su uistinu dobri, zanimljive radnje, dobre glumačke ekipe u sva tri filma + realizacija na visokom nivou i sve to u kompletu rezultira i više nego ugodnom zabavom za ljubitelje sporta a možda i one koji to nisu :) |
Citiraj:
|
Pogledao Lucy sinoć. Limitless je bolji.
Zgurali su sve u 1:15 - 1:20 minuta, i kraj je nikakav. |
Pogledao Sextape jučer. Mlaka komedija, niš posebno. Jedino zanimljivi je Cameron Diaz koja izgleda vrhunski za svoje godine. Mnoge mlađe se mogu posramit
|
Night moves, odličan film koji se publici nije dopao. ;)
|
Draft Day...neloše mada je kraj predvidiv,pogotovo ko se kuži u suistem drafta bilokojeg američkog sporta.
|
Citiraj:
Uvijek sam u zaostatku s tim blockbastardima jer ih gledam samo ako naletim pa tako naletio na dvije parodije nedavno: Man of Steel i 2012. Srećom pa sam na prvom odspavao koju minutu, kod drugog sam se uspio ubaciti u poseban mode i nasmijati par puta dobrim trash situacijama. Dredd je s druge strane bio gledljiv, dapače solidan akcić. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je svastara i tema za filmove. Valjda se moze prokomentirat da Diaz izgleda odlicno. A i nisam prvi koji je to prokomentirao. Po tvom se ni filmovi ne bi mogli komentirat. Odjednom iskocili svi. Kaj vam ameta nesto ili? |
Citiraj:
:beer: |
|
Ni cccp, ni ja se nismo uhvatili tvog komentara vezano za Diaz, vec za ostale mlade. Meni se ne dopada ta tabloidska floskula te sam zato i reagirao sarkastično, što je sastavni dio forumske kulture.
Svidio mi se Coherence, takodjer sam mu dao 7/10, volim kada su ideja i dijalog glavna misao vodilja nekog filma. Preporučio bih film Locke koji je odličan u svojoj "jednostavnosti", ocjena 8/10. |
Meni je isto Coherence odlican. Zaplet je odlican.
|
Salma Hayek je dobar primjer.
Žena je bomba u 48. godini. |
:care::care: |
S.Segal bu kamilica za Neesona
|
Chef je stvarno dobar film :) Sofia Vergara <3
|
ovaj Taken se vec pretvara u Jack Bauer -24h sranje
|
Citiraj:
Sta vise nitko ne moze napraviti trailer da mi da zelju da gledam film i neznam sta ce se sve desiti ali zbog trailera zelim saznati? |
ma čuj to ne pogledat taken... tko propusti liama u modernom akciću je papak :D
|
:lol2:
|
pogledao prije nekih 10tak dana Aliens. imam par zamjerki, ali cista akcija kada krene i ne staje, full gas i opleti! moglo se bolje, tako da mi je Alien bolji.
dok sam veceras pogledao Alien 3. nekako mi je film ostao u losem pamcenju, ali nakon vecerasnjeg gledanja sam ostao paf jer mi je film vrlo dobar! da, ima i on malo blesavih i nepotrebnih i naivnih situacija, ali taman da kod gledanja pomislim - ok, ovo je film i neka ostane na tome, bitna je zabava i prozvakat cu. tako da je ostao jos jedan za pogledati, te tko nije pogledao ili se ne sjeca bas najbolje, preporuka za Aliena 3 :beer:. |
Life After Beth (2014)
sranje sranje sranje sranje sranje |
Citiraj:
|
Saints and Soldiers: The Void nemojte gledati ako se ikako kužite u materiju....postaćete inkotentni od muke.
|
Raid2,koja borilačko-mesarska poslastica.
|
Baš jučer gledao Raid 2 i ono što dulje je trajao to mi je bio gliuplji kakva nabrijavanja i to 2 i pol sata toga
|
Citiraj:
|
Let's get shitfaced! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |