![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali evo screenshot dropa: http://www.pohrani.com/f/1l/6g/4cAIaxZK/drop.jpg [edit] Video danasnje voznje |
deckovi, kome bi dali u ruke UST kotace na centriranje i dotezanje spajli u zg?
|
Citiraj:
Zašto nećeš pokazat, radi cuksa? :D Možda čovjek i želi podijeliti let s nama, ja znam da ja bi (zapravo i jesam, tj. Destro je stavio na jubito :D) |
Steta sto se ne vidi trenutak otpadanja kamere! Voznja mi se svidjela al onaj pocetni dio kao i serpentine nisu jer imam stvarno predug bike kojim je gotovo nemoguće brze manevriranje u tim zavojima. Ostali dojmovi sve 5, dva pada, jedan na ravnom djelu, jedan u zavoju(kaciga glavu cuva).
Ekipa svaka cast,hvala(posebno onyxu-poseban suport) i nadam se da cu dok sam ovdje josh jednom ponoviti voznju! |
Elvis je sigurno imao PTSP na nekim djelovima :D
|
Jel ima neka ekipa za ujutro, kada procijenim svoje sposobnosti mozda bih isao o5 gore
|
Ja sam za voznju u ponedjeljak (sutra nisam u ZG-u), vrijeme kad god, meni sve odgovara.
@tomiotok Nema snimke padanja kamere, a bas sam mislio staviti...automatski "repair" je to valjda izrezao van. Tvrdio je i moj frend da ima dugi bajk, pa sam mu pokazao na njegovom bajku kak se mota u zavoj s proklizavanjem zadnjeg kotaca, i onda je skuzio da je trivijalno...trebas imati odredjenu brzinu da zakrenes zadnji kraj a prednji skoro zablokas i da vidis kako ces proci kroz serpentinu. Za tebe je rodjena staza od Puntijarke, 18-20 pa na Dotku...ako si u ponedjeljak tu ja te vodim :D |
O pa savrseno! Moze! Nadam se da ce i vrijeme posluziti!
E da danas sam stavio prednju XT kocnicu, dosada imao Magura Julie, cini mi se da nije puno jaca, jedino sto mi je nekako psihicki sada lakse! HHHAAAAHHHAAA, vidimo se! |
Citiraj:
|
super vožnja :D odličan video!
|
Citiraj:
|
Upravo sam se vratio s voznje po kvartu...uvjezbavam ukapcanje / iskapcanje SPD-a :D
U pocetku sam imao problem s ukapcanjem, iskapcanje je islo od prve. Volio bi da izbaci shuzu pod manjim kutem (moji cleatovi su za 20st, a postoji i od 15st...normalno da ne mislim trositi pare, naviknut cu se ovako kako je). Za ukapcanje mi je trebalo 30-50 pokusaja i u pocetku sam mislio - koji shit. Sad mislim skroz drukcije jer sam uhvatio sistem - laganica. Uz to mogu stati na pedale i de se ne ukapcam, vrlo dobro drzi. Vjerujem da nece biti problema...jako me interesira kak je penjati se na SPD-u - a u ponedjeljak cu i saznati :D Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
P.S. Voznja je stvarno bila odlicna. Kao i uvijek nekako prebrzo zavrsi :( Iduci tjedan bi opet mogli ic. Ja sumnjam da cu moc prije petka/subote, ali naci cu vec jedan dan. I da dodam jos - bas mi je bilo drago sto nas je bilo u tolikom broju. Bas je bio gust :) |
E hebiga, sada sam se sjetio, u ponedjeljak je ona akcija u Lidlu za naočale i ja sam si već navinuo alarm da budem u 8h ujutro tamo, ali onda nema šanse da idem s vama gore jer bi mogao krenuti tek u 9h od doma znači 10h tunel, a pošto meni treba puno dulje od vas gore onda to nema smisla tako da ja odpadam za pon, barem kaj se jutarnjeg termina tiće!
|
Citiraj:
Cuks down |
Hahahaha, legendarno....kako je rama sporo padala :D :D :D
|
To je nik pustio usporeni snimak! Svaka cast cuks, cuje se kako leti i vice - sve je dobro! daj alat!
Sto se spd-a tice, danas u dva leta otkacio se bez bad-a, samo problem je kada se ukopcavas kad kreces ponovo! Ja cu u ponedjeljak kretati s Pantovcaka, pa ako se mozemo dole negdje naci ili gore kod crkve, jel ti odgovara Nik! |
Ne odgovara. Ja sam na Istoku, i dolazim skroz s druge strane - juzno ispod Sljemena, iz smjera Dotrscine. Tako da se vidimo kod tunela tek.
Nije nista usporeno na snimci, rama je uhvatila okomicu i laganini se prevalila...tocno tom brzinom kao na filmu. |
Timbeeeeeeer!!! :D Opala!
Sutra Dotrščina oko 12:00, ima li zainteresiranih? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
KIŠAAAAAAAAAAAAAA
a i smrzo sam se noćas, nadobudno sam se pokrio samo plahtom i ostavio balkonska vrata otvorena! Sada sam kao KOCKETINA leda :D Nejdem nikam! |
Citiraj:
|
tudaj, i ja sam se probudio slinav, tako da teško da ću u potoke
Svi smo gurali i letjeli preko volana i gurat ćemo i letjet preko volana opet. |
Citiraj:
|
Slučajno sam vidio da je Niku rođendan, pa - Nik, sretan rođendan!!
|
Citiraj:
Eto Nik SRETAN RODJENDAN i od mene! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gazda mi kaže: "Čuj, dao sam sve od sebe no kotač je gadno udaren, ide sitno u 8-cu, ako ti nije dobro, nažalost morat ćeš kupiti novi obruč". - kotač je bio "ravniji" nego prije pada :D :D i još mi naplati 30kn (nazove te na mob kada je gotovo). Pitaj bilo koga ovdje, Zlatko kvalitetno radi. Sve sto nemožemo brat i ja doma popraviti, nosimo njemu. Ako ništa drugo, pošten je jer ako nemože popraviti kaže to odmah da te ne navlači. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |