![]() |
super, hvala...
|
Hjuj, već nisam dugo odigrao neki lijepi TDM ili SD pa ako ste zainteresirani da se skupimo na nekom serveru pa da vidimo kako pcekspert škvadra igra :D
Normalno, rifle only, na zvuk automata digne mi se tlak i ping :D |
Ja sam za, danas sam igrao malo cod2 poslje dosta vremena i nisam uspio nikoga ubit.
Treba mi vremena da se vratim u formu. |
Ja sam u formi kakvoj takvoj :D
Inace igram pod nickom "Katy_Perry" :D Vecinom na SD serverima sa normalnom rotacijom :) |
ATI Tools mi stvara probleme sa codom, PB me kika sa porukom disallowed program/driver.
Jel zna netko jel se može nekako namjestiti da se ati tools automatski gasi kada uđem u cod? |
aj kom se da nek lupi adresu par servera na kojim visite :)
|
I mene interesuje, imam zelju da se malo zaganjam d'ojke.
|
tko zna na toujanu sa krova kod b skociti na krov one kuce gdje se redovito skace... ali ne na nizi dio vec na visi... pokusavam sto godina, gledo tutoriale po jutubu i opet neide.... pomooooc
http://www.pohrani.com/t/1d/WE/2yTXNZKl/toujane.jpg |
moraš imat 333fpsa :)
|
da ziher, zasto tako puno? imam 90ak
|
Citiraj:
Ako neznaš strafe jumpat onda obavezno pogledaj par videa sa CODJumper communitya http://www.codjumper.com/strafejumping.php |
Citiraj:
Samo treba znati strafe jump, kao što je panda rekao. :chears: |
Citiraj:
Ima i ljudi sa videima koji su i sa toliko uspjeli :roller: i da, glavni dio strafe jump, obično skočit nije dovoljno |
sa 333 fpsa skaces kako oces :D
sa 250 mi rijetko kad uspije... |
nije mi jasno bas sto treba tako enormno puno:stoopid:
imao sam na 90 lock, otkljucao i ide do 130 ali no way skociti... |
Citiraj:
ja sam sa svakim uspjevao napraviti jumpove :) Citiraj:
a ako mi ne vjeruješ eto ti Citiraj:
2. tebi zapravo sad tu uopće nije bitan FPS toliko već samo da napraviš STRAFE JUMP dao sam ti link gore, treba neko vrijeme da se nauči jer baš i nije lagano kak izgleda |
A meni jos nije jasno kako to da netko u 2011. ima komp koji nemoze bar djelomicno lockat 250 fpsa, na dx7 i svim detaljima na low...
ja sam jedno vrjeme sa integrirkom igrao na 150lock (ne u dimu) na 1650x rezoluciji.. |
ma na digitronu najbolje... -.-
|
Ja sam taj jump naučio nakon 4 godine igranja coda i sa 250 lock :D
Pitanjce imam, jako dugo mi treba da izloada igru na Win 7 x64, jel zna tko razlog? Stavio sam i nove Win na SSD i igra je na SSDu i dalje isti problem, treba nekad i minuta da uđe u igru? |
probaj stavit manualno adrese DNS servera u tcp/ip propertiesima. Meni je to radilo i na cod4 i na cod2, makar trenutno imam na automatski i ulazi trenutno :)
|
Cod 4 ulazi normalno (trenutno) sa stare instalacije i starog diska.
|
Drugo rjesenje neznam, meni je ovo palilo. Googlaj :D
|
Ja na svojoj konfi ne mogu imati stabilan 250 lock.
Koristim luckerov cfg, na Toujane ima 250lock 60% vremena, taman dok mi treba nemam :D S upaljenim RivaTunerom u pozadini otkrio sam da mi je GPU usage oko 15-20% ?! Da li je procesor bottleneck ili? Na Toujane mogu imati i 333 (dok gledam prema tlu) kod onog Brit spawna gdje ljudi jumpaju na krov. EDIT: grafa je OC-ana na 829/1145, driveri su 11.5 |
Citiraj:
|
Trenutno nisam doma no čini mi se da sam to gledao i jedna jezgra mi je dosta više radila nego druga... Iako ni ta "zaposlenija" nije bila preko 75%
P.S. Odgovori mi tako da imaš 1 000 postova :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ni to nece, onda moze biti da te CPU bottlenecka, probaj druge cfgove, ili najbolje, daj da igra sama kreira i onda srezi detalje do minimuma |
Stavio sam rezoluciju na 1440x900 (bila je 1024x768, ne 800x600 kak sam mislio) i r_multigpu na 1 i dobio sam smanjenje fps-a za kojih 10 fps-a dok se zauzeće grafe popelo na 30%.
EDIT: Evo screenshot: http://www.pohrani.com/t/1b/yZ/2SuGHUUS/untitled.jpg Smanjio sam takt memorije jer mi je svakih 15 minuta bacala artefakt na kojih pola desetinke pa ono, precaution :) EDIT: Affinity je stavljen na obje jezgre (dakle, sve 3 kvačice su uključene) |
Zadnje sto ti mogu preporucit je da stavis starije drivere (da dobro pise, starije) tipa 10.4 ili 10.5. Znam da sam sa 3870x2 imao malo fpsa sa zadnjim driverima u starijim igrama, pogotovo u codu...
|
Nope, nije pomoglo.
Očito mi je CPU onda bottleneck, zbilja ne znam što bi drugo moglo biti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |