![]() |
definitivno pogledaj the man from earth ako nisi :D
|
dragi moji, treba mi preporuka za jedan filmić, za večeras :D
nekakva komedija, bez previše zapletanja, blesavih "dirljivih" scena i romantičnih... dakle, nekakav film koji će (nam) se svidjeti odmah u početku, opustiti mozak a opet "privući" da ga gledamo dalje... naravno, komedija da bude, što bolja to bolje... mješavina, malih slatkih beba, teenage komedija, opijanja, ženskih; baš kao šta je i Neigbors (2014) - e tako nešto! Dok, npr. film koji je sličan "šta očekivati kada očekuješ", mi je totalan jad (ona pjevačica glumi, bzvz), dakle, takve filmove NE! :D :P hvala :* <3 |
Citiraj:
Al poštujem da nekome nije i da mu je dobar. Al meni je...smeće. A nekome nije:D I to je u redu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uspoređivat donnie darka i star trek.. |
Kaj bi svi trebali drhtat na spomen Donnija? Neš ti filma...
|
Nije ni meni lego...
|
Donnie Darko je overhypean film, kao i Fight Club, Fear and Loathing in Las Vegas i jako puno drugih...
|
Citiraj:
|
joj joj joj
upravo pogledah nove trasnformerse ... ... 3 sata smeca, jedino ona plavusa valjala :D pre absurdan film - sto se tice Fight Cluba, dobar je film a onaj tko mrzi Fear & Loathing in las vegas... (koji i je drek iako volim Deppa) pogledajte si Where the Buffalo Roam - e to je remek djelo :) - isto o Hunter Thompsonu |
Citiraj:
|
Pogledao Transform(ato)ere. Nakon filma postavio sam si pitanje: šta mi je (a i njima) to trebalo?
|
Citiraj:
...ajde onda može li nešto u stilu "I Am Legend"? :beer: |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0067525/ |
Citiraj:
|
Ja cu pogledat opet Iron man 2 :D
|
Pogledao August: Osage County (2013):
http://www.imdb.com/title/tt1322269/ Meni jako dobar film, nisam očekivao, je još kome dobar? :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ljudi dajte preporuku nekog dobrog akcića da prođe 2 sata, ili totalnu suprotnost da moram pratiti nekog mind fuck filma tipa shuttera, ili the game,prestige, mr nobody... nesto u tom smislu, bez romantike :D
|
Citiraj:
Tha Calling? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
e da, moze nesto iz 80',90'00' , ovi zadnji pažnje vrijedni su pogledani. |
I ja velim bljuv romantici..al ajd..nekad mi puhne..
|
The Call (H.Berry)
Bourneov identitet (R. Chamberlain) - puno bolja verzija od Dameonove |
Citiraj:
Hvala :chears: |
ja sam veceras se pocastio nakon par godina sa sljedecim filmom - Alien.
dojmovi? jebote, koji SF sa laganim elementima hororca i akcije.......... strava koliko dobar film, koji izgled za 1979-u hodnika, broda, satla, svega osim racunala........ predobar film, moze posramiti debelu vecinu SF-a snimljenog unazad 20 godina valjda. |
Citiraj:
|
The Homesman 2014
jedna od najcudnijih western drama koju sam gledao tuzna, ali dobra za pogledat (pagotovo u pivicu :P) u biti radi se o iskupljenju jednog covjeka (tommy lee jones) |
Citiraj:
|
Citiraj:
To Live and Die in L.A. Manhunter |
Citiraj:
|
Ja ću pogledat stravu u ulici brijestova :D
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
pogledao edge of tomorrow - iznenadujuce dobar! nakon gloopera, obliviona, inceptiona, gravitya.. napokon odlican sf! :D
|
mene isto čeka edge... baš me zanima kakav je.
pogledao neki dan iron man 2 iz dosade... to je takvo smeće da sam se morao ponovo uvjeriti da je to nasljednih irona mana. |
Solidan je ko i zadnjih par Tomovih SFica..
|
Pogledao Reclaim, ne preporučam. Loše snimljen a ni gluma nije na vrhuncu
Million Dollar Arm, zanimljiv film na temelju istinitog događaja. Dovođenja dva indijca u bejzbol. Za ovaj dajem preporuku. |
Upravo pogledao na temu bejzbola film 42. Volim takve filmove po istinitim dogadajima. Po meni preporuka...Slijedece mi je ovaj gore Million dollar arm.
|
Pogledao Kid Cannabis.. Iskreno, razocaravajuce iskustvo.
No, dajem mu 5/10 jer je po istinitom dogadjaju. |
Pogledo Coherence i film je jako dobar, preporuka.
|
Ëdge of tommorow mi je u rangu Obliviona, čisto ok SF napucavanje, ništa spešal ali ko što je netko već spomenuo - daleko bolje od svih ovih pomodnih raznosvakakvih Man-ova....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:28. |