![]() |
Znam. Tad za k nisam imao love. A bude valjda nesto uletilo.
|
Bude cuks, samo budi strpljiv i nemoj niš gledat dok nemaš pare u džepu. Trust me on that one :D
|
Hehe. Ma skrpat cu nekako pare :)
|
Nemoj bit budala i zaletit se pa onda da ti dan-dva poslije dođe nešto još bolje, a ti para nemaš više ;)
|
Ma necu. Ne zuri mi se sa kupovinom. Polako i smisleno.
Bas razmisljam dal da neku lovu koju sam mislio dat za kocnice ostavim i cuvam za bolju ramu. |
Ne. Prvo kočnice onda dalje ako misliš samo ramu mijenjati (ne i cijeli bajk) ;)
|
Citiraj:
Veselim se par dana kiše jer je jučer bilo poprilično prašnjavo i klizavo. Black Shark izgledom obećava, mislim da ću ga i ja nabaviti za stražnju gumu. Gdje ga se može kupiti i po kojoj cijeni? Ima li još gdje Alberta? |
Citiraj:
Ne mislim cijeli bike. Za pocetak kocnice, pa rama, a poslje kako bude love. Citiraj:
Vjerujem da je bilo veselo. Drz se ;) Btw, Black sharka imas u Bizmarku za 110 kn/kom (Rudes), isto tako i Alberta 150kn/kom. EDIT: nazovi prije za svaki slucaj da nebi otisao, a lager prazan. Iako mi je max rekao da su narucili oko 400 komada Schwalbe guma tako da bi trebali imat. |
Citiraj:
jerbo jucerasnjom inspekcijom conti survivala zakljucio sam da nebudu zdurali celu jesen i zimu... |
Ne mogu naći Black Sharka na crc ali možemo naručiti, ja bi ovo
Znate li koji je to model Alberta za 150kn? |
Schwalbe Albert Performance http://www.bizmark.hr/joomla/images/...lbe_Albert.jpgCijena: 146,00 kn
dimenzije: 26x2,10 / 26x2,25 |
Hvala Čuks!
Privlači me snake skin jer mi se foldable Švalbice kidaju sa strane, a trebaju mi foldable jer ih povremeno treba i pohraniti u tridesetak kvadrata stana :) Uglavnom, Rice, javi kad ćeš naručiti :D p.s. gdje bi vi išli skratiti volan da imate potrebu? :D |
Citiraj:
Lik je reko da je narucio oko 250kom Mislim da za cijenu od 110kn po gumi nema bolje od black sharka. Gume su neka simbioza izmedju NN i Alberta i za sada su mi odlicne. Sljeme mi pase bilo koji dan za vikend tak da se i ja pridruzujem expediciji :) |
Citiraj:
Citiraj:
Bilo gdje. Mozda kod autolimara, obicnog limara, ili pak kod ovih sto rade instalacije za plin, vodu. Oni bi trebali imat alat za skratit cijev, u ovom slucaju volan. |
Citiraj:
a kaj fali obicnoj stegi, pili i okrugloj turpiji za zeljezo??? ako ne zelis plazma rezanje i slicne kerekfeke mos doc k meni u garazu, sredimo...:zdero2::chears: ja sam si gruntal na ovo...http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=24573 |
Citiraj:
To ti je najbolji nacin. rez je ravan i cist, a dosta brzo se moze odrezati. |
Citiraj:
Stvarno je problem prepiliti Al cijev...samo treba okomito odrezati...a to se moze u Bauhausu na pultu iza blagajni - tamo je kutna pila s vodilicama tako da si kupci mogu prepiliti neke stvari ako su im dugacke. |
Citiraj:
Al i tvoja ideja je dobra ako neide nikako :) |
Citiraj:
|
triple butted 7050 madafakaa :D Htio bih da krajevi budu uredno obrađeni i ravno izrezani. Nemam nikakvog iskustva, zato pitam
Rice, koja je razlika između ova dva Alberta? Ovaj s mog linak je Snake Skin, koja je šema s ovim iz tvog? Bolja smjesa? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odi kod nekog ko ima pilu za željezo i spili to tam. Triput izmjeri prije nego počneš piliti i udri. |
Citiraj:
|
A slušaj :D Ovako iz glave, čini mi se da mi treba nekakva vodilica da bi išlo ravno. Kakva? Nemam pojma. Kako i s čim kasnije obraditi da rub bude fino zaobljen kao sad? Ima oznake za kraćenje, pa ne treba razbijati glavu sa mjerenjem.
Za početak ide za centimetar sa svake strane. Kad sljedeći put zapnem volanom, još jedan... :D edit: ovo je bio odgovor Onyxu. Rice ko će do Zaprešića, eventualno ako jato sa Silom na čelu povuče...:D |
Citiraj:
|
Šta, nema nešto na struju? :D
Zaebajem se, odoh crtati, dosta je spammanja. |
Citiraj:
sednete na vlak i za 20 min ste kod mene ko grofovi :rtfm::goood: s obzirom da je za vikend potop, nema slemena, sileta za rucicu i pravac dedi... ak budete se dobro vladali, mozda vam i caja dam :P |
Daj murina, sad si me razočarao... Tolko DIY sa marzočijem da bi sad rezanje volana htio laserskim/vodenim rezačem da ti rez bude kirurški ravan, ko da nećeš imat gripove i čep na volanu... :D
|
Ostavi ga vezanog nekim jakim lokotom na 10min u Kozari Boku i sve će ti izrezat, šta se mučiš :D I volan, i ramu, ma sve.
-- Baš mi je palo na pamet, ovako sam glup, neobrazovan, lijen, nemam diplomu, volim trollat i zajebavat ljude, možda da startam karijeru kao meteorolog. |
Lijep mi volan, ne želim ga izmesarit. Nemam čepove, nego mi gripovi vire koji mm van cijevi jer ga doma naslanjam na staklo. Nisam našao prikladne čepove za svoj setup :D
Nisam mislio da će se ovako spamm razviti :D Zapravo, da, želim kirurško obrezivanje volana, pa šta :D |
Imaš u DSG-u roza čepove ODI pa to metni, da imaš ciganluk na najjače :D
----- Edit: bio danas u Iglu Športu pogledat šta se nudi od balaklavi, baselayera i tome sličnog. Malo je reć da sam se sablaznio nad cijenama. Našao sam 2 balaklave po fer cijenama, jedna je 100, druga 140 http://www.karibu.si/?mod=catalog&ac...tDetails&ID=47 http://www.karibu.si/?mod=catalog&ac...tDetails&ID=48 Izrazito su udobne, lijepi stretch, ali obje su od tankog flisa, ne znam kako bi mi kaciga sjela na to? |
Bilo sto od Polartec materijala kosta, pa tako i balaclava.
IMHO, Polartec power dry mi je najbolji materijal za donji ves (ne samo meni)...osobno sam isprobao, i imam obleku od 6-7 razlicitih materijala. Racunaj da to grije ko blesavo. Meni bi u tome bilo cevru. |
Ja maloprije narucio neku jeftinu sa ebaya. Za 20ak kn vrijedi probat :)
|
Ma nek je vruće. Vidio sam balaklavu kakvu imaju Mmax i 2die4 i djeluju mi puno puno tanje od ove. Zimogrozan sam i imam probleme s sinusima kad me vjetar propuše.
|
Vec sam ti reko da imaju neke baklave u intersportu na trgu. sa popustom su oko 65-70kn i zgledaju mi OK.
|
Bio, nema, valjda se prodalo. Samo ono za prek usta.
|
kako da vam usrani dan jos usranije zavrsi...
dode mi direktor 10 min prije kraja radnog vremena i najavi mi otkaz, jeeeej.... e sad nece biti kupovanja nikakvog, stezanje remena... |
Žao mi je to čut, drž se.
|
Drz se Deda :chears:
|
Ou šit, to je pravi način!
Radiš ko sivonja cio dan (jer da ti je rekao na početku onda bi zabušavao) i onda ti kaže tako da možeš mirno ići spavati! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |