![]() |
da znam da sam picajzla, al daj ono nemoj me je*at ..
http://i.imgur.com/qHuBbNA.png di je dim od rakete? ovak to treba izgledati http://1.bp.blogspot.com/-XtMTObIXBV...00/Ariane5.jpg neznam za vas al mene takve sitnice ubiju u pojam ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
isto ko u gravityju .. umjesto da gledas 2 astronauta, ti gledas 2 klauna ... jedan je zavodnik i sarmer ko u svakom drugom filmu, a ova je nesposobna (kak bi u honest traileru rekli "incompetent Ripley") |
Mozda je to ion drive koji ne ostavlja trag :p
|
Hebga pizdun..fakat ti stoji nick :)
Ajde..sve je to show..sto ti se ne svidja ne gledaj i to je to |
Da,mozda je neki napredniji pogonski sustav posto vidis i sam da putuju na drugi planet,kroz crvotocinu ...
|
ne znam zakaj je vecini bio super prvi dojam,ja sam jedva trailer odgledal bez da zaspim :D
|
Sad bar znam koji od vas me nece vodit u kino :D
Odgledala i placenike.. |
ovaj The fault in our stars (extended)
nekak mi nije sjeo... volim romanticne filmove, ali em sto je malo prenategnut em sto mi nekako nije sjeo mozda bas zato sto je pre depresivan ... a i mrzim kuliranja ljudi ... :P |
Edge of tomorrow - o da !
Velika velika preporuka |
pogledala oba dva..ok su mi ;)
|
Edge of tomorrow odlican
|
|
jooooj ovaj edge of tomorrow mi se zgadio
tolko silovali taj time travel i sjebali kraj ... uff |
Evo jedne preporuke od mene ... Coherence ... meni osobno jako dobar. Odvija se na jednoj lokaciji kao i The men from earth, ali nije takvo niskobuđetno smeće ... radnja, gluma, atmosfera, izvedba i sve je na puno višem nivou. Priča je stvarno odlična.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
The Signal dobar
Edge of Tommorow možda mrvicu bolji :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Istva stvar je sa svim fenomenalnim filmovima, pa tako i sa the man from earth. |
Citiraj:
|
jaooo ovaj The Signal takvo smece...
pa jbt jer se sve danas mora toliko ici u znanstvenu fantastiku uzas... ko da gledam X-men a tako fino bilo do 20-e minute ocjena: 1 !!! |
Citiraj:
Pogledaj Coherence ... baš me zanima da li je do mene ili će se svidjeti i drugima. |
jesam pred par dana
nisam mogao izdrzati dugo :D mozda zbog nacina na koji je sniman, tj najvjerovatnije |
Citiraj:
jel covjek igdje napisao da usporeduje iskupljenje i covjeka iz zemlje? nije. znas sta je napisao? da ti karikiram, nesto ovako: ja serem po narodnom vozilu jer sam seronja. (netko lijevi) ma pusti ga, isto tako imas seronja koji seru po korejancima. (netko kao ti) Sama činjenica dok netko uspoređuje narodno vozilo i korejanca govori sve ...:hitthewal: kako god, shvati da si prakticki ti i jos mozda netko kome je men from the earth nije dobar / los / smece. ti si rekao gore B kategorija filma? jesi ikada cuo za TV filmove? recimo masa uradaka od stevana kralja je na neki nacin TV serijal, zar je to razlog da kazes za nesto da je smece? gdje je koristena jednostavnija kamera, relativno losiji glumci (prakticki kazalisni glumci), gdje nema previse ili uopce efekata ili su jako skromno napravljeni? plus, epitet smece stvarno mora biti smece. ja se iskreno ne mogu sjetiti unazad nekog vremena da mogu reci - e taj film je smece. cak i TWD, koji je postao besmislena bezidejna limunada od serije - nije smece, jednostavno ima takav rang gledatelja. |
Citiraj:
VASIMR, or Variable Specific Impulse Magnetoplasma Rocket, works by using radio waves to ionize a propellant into a plasma and then a magnetic field to accelerate the plasma out of the back of the rocket engine to generate thrust. :D |
Citiraj:
|
odustajem jer znam da cu izgubiti. samo se zapitaj jednu stvar, zasto prakticki samo ti trubis da je doticni film smece, dok svi koji su ga tada jos pogledali (nisam siguran kakav bi efekt ostavio danas da ga prvi put pogledam, ali vjerovatno jako slican) su ostali odusevljeni videnim.
nije sve u kvaliteti glumaca, scenografiji, izgledu glumaca ili u efektima. i da, meni je masa ekranizacija od kinga dobra, cudno? |
The man from the earth je film sa dobrom pričom i očajnom glumom.
Glavni akter je ubi bože. Film je OK, i ništa više. Remekdjelo je onima koji nisu vjernici zbog one teze sa Isusom :) mene osobno to ne dira, ali da je film remekdjelo... kak da ne. :) |
Citiraj:
|
Pogledao sam i ja taj Man from earth i feeling je meni da je definitivno B produkcija ( naravno što ne mora značiti automacki loš film).
Sve u svemu ipak nije me se preveć dojmio ali 100 ljudi 100 ćudi. |
Citiraj:
ali ako cemo s druge strane, jel ga netko nazvao smecem? ili ako ces drugacije, da li bi ti rekao da je smece? dok ova teza da je remek djelo zbog teze o Isusu i vjeri i pojma nemam sta, kud si ti zabrijao? meni je film odlican jer nema puno takvih filmova, jer je jednostavan i privlacan i prode ti ugodnih ~sat i pol, jer (ja barem) nisam pozalio za izgubljenim vremenom......... btw, odusevljen nije isto sto i savrsenstvo. a remek djelo je savrsenstvo, odnosilo se na bilo sto. |
Dobar pokušaj popunjavanja rupe koju je za sobom ostavio svojim odlaskom uvaženi filmski kritičar i kužioc M.D :D
Konkretno, syss i još netko je film nazvao remekdjelom. :) A uostalom, BMK. Film je smeće što se tiče glume i glumaca. Film je odličan po pitanju ideje. U prosjeku film je OK. Ništa posebno i vrijedno nadjebavanja zadnje 2 stranice ove teme. I ako je hylemu taj flim smeće, smeće mu je. I ima pravo na to i ima pravo reći. Kao i što je meni smeće Star Trek. I niko me neće uvjerit u suprotno. :) |
Citiraj:
Ali i obrnuto :) To što je vama dvojici film smeće ne znači da mi ostali ne smijemo uživati u tom vrhunskom filmu koji je baziran na kvalitetnoj glumi i kvalitetnoj priči? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je već flamebait. |
Ima ljudi koji mogu pogledati sve,a ima ljudi kao moj stari kojima je svaki film smeće ako nije mafijaški ili vestern. Pogledi na film,razina i sadržaj mašte je kod svakoga drukčija,da ne pričamo o pogledima na život. Meni je man from earth odličan film dok mi je svaki film od Tarantina osim Reservoir dogs smeće a Star Trek obavezno štivo. 100 ljudi 200 si.. ooovaj 100 ćudi.
BTW jučer pogledao The Best Offer. Preporuka ako netko želi pogledat film bez sf-a :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
nedirajte mi Šetnera !
|
Umjesto da se moderator upliće u besmislene rasprave, može i pobrisati cijelo ovo prepucavanje, pa da mi normalni možemo vidjet nekakvu preporuku, hvala :lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |