![]() |
http://www.24sata.hr/auto/cudoviste-...il-kuna-374816
Tko zna sto spremaju sa tim. Cudoviste, Lambo je za curice kraj ovog cuda. |
Citiraj:
Sta se tice cudovista, jos me zanima kako se rimac ponasa na stazi/cesti, s 4 neovisna motora i izazovima koji proizlaze iz toga :) Btw i Concept One mi je gadan :D, sasin Tesla je lipsi (iako je ime :puke: ) |
Eto mene opet, iz krajnosti u krajnost.
Moj susjed/prijatelj/kolega/šef/šegrt mi nudi astru g, 1.7 dt, 2003 godina, 300Kkm. 20 000kn. Kilometara ima pun k, ali opet računam ak uzmem neš iz oglasnika da piše 150-200, vjerojatno sam na istome... :D Ima par detalja na autu što bi trebalo urediti (prekidač za palit svjetla i prednji desni ležaj zbog senzora za abs što je na njemu, grijače), ali generalno je auto u jako dobrom stanju, iznutra i izvana, nema primjerdbi. Potrošena je koža oko mjenjača i na volanu, al to je razumljivo s obzirom na kilometre. Vozim se često u tom autu, i vjerujem čovjeku, znam da je kod njega auto mažen i pažen. Pitanje je, jel to valja makar maženo i paženo? |
3k€ za auto sa 300k km... dovidženja :D
makar da taj isuzu je neuništiv i to sve, ali brate dobiješ osjetno novije vozilo za te pare ako nije opel. |
ponudi mu 2k€ ...a mozda je i to puno za 300k km...
ali ogromna prednost je sto znas covika,i sto ga je uredno odrzavao |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=Te_HMhL40y0 https://www.youtube.com/watch?v=zRT1hw_-0a8 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako je nekidan po magistrali, ako sam dobro broja, prošlo 19 Porschea francuskih tabli, koji su to? |
|
Na drugoj se slici vidi da su rubnjaci, pragovi i blatobrani truli :D
Inače, slikano u Pitomači Ah, piše dolje :D |
Citiraj:
|
Ima li netko za prodati/iznajmiti/posuditi krovne nosače za Clio 2, 5 vrata?
Trebaju mi za more 7-10 dana krajem 7. i početkom 8. mj. |
http://www.najam-dario.com/
nije da reklamiram, ali eto to mi tu pokraj firme i frajer konstantno ima posla. |
Dobar je Zvonimir iz najma-dario. Mi kod njega stalno iznajmljujemo nosače za bajk. Poprečni su mislim 25kn/dan, za bicikle 10kn/dan.
Nudi uvijek i dobar deal za kupovinu novih/polovnih nosača. |
Stranica ne radi...
|
ma dobro baci to u gugl dobit ćeš negdje broj telefona, zovni i bok.
|
Borny, ajd mi pukni pp sutra ili kad već. Moram potražit ali 99% imam original renault nosače od clia 2. Osim ak si ih netko nije prisvojio. Provjerim, samo me sjeti jer ću do sutra triput zaboravit. :D
|
Sjebalo mi novu Kijicu :(
Žena bila sama u autu, dobro da je beba bila doma sa mnom. Koza u Mazdi naletila na kolonu u punoj brzini, mislim da ni nije kočila. Sreća pa je ovog Hyundaija u kojeg se prvo zabila bacilo u stranu, inače je moglo bit još puno gore po ove aute ispred (i ljude u njima). Btw, može li se u MUP-u tražit samo jedna zamjenska reg. tablica? |
bogati... pa koliko mi se čini ona je i najmanje dobila. kasko imaš?
|
Citiraj:
10:00 - 18:00 Subotom: 9:00 - 13:00 Nedjeljom i praznicima ne radimo Tel/fax: 01 60 40 353 GSM: 098 98 71 672 Na usluzi od 0-24 h Kontaktirajte nas! |
Je, dobro je prošla, branik i vrata gepeka, možda auspuh. Imam kasko, ali svejedno se naplaćuje iz police ove šta je kriva, šta ne? A ne mogu ništa dok ne dođe policijski izvještaj. Ako ne želim sam platit dok ne dođu pare od osiguranja, a ne želim, tj. ne mogu
|
ma oke, ali pošto je lančani dok se to sve ne sredi možeš na kasko odmah srediti auto, onda se oni kasnije namire od njenog osiguranja pa je brža stvar...
|
A to se može bez policijskog? Jučer sam bio na prijavi štete i procjeni i to mi niko nije rekao, iako me baba pitala imam li kasko. A i susjed je nedavno razbio auto pa je svejedno morao čekat policiju da dobije pare
|
raspitaj se malo oko toga, ne znam detalje, ali znam da se tak može ubrzati stvar.
|
Ok, thx, budem
|
Čiji je plavi/ljubicast R8 sa ZG tablama? Viđao sam crvenog al ovaj je neki novi.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |