PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Immortalis 23.01.2019. 14:48

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3268279)
izašli svi punisheri.

Poceo gledat, prva epizoda za sad obecava :)

kasko 23.01.2019. 17:08

Citiraj:

Autor Immortalis (Post 3269997)
Poceo gledat, prva epizoda za sad obecava :)

Sezona ispunila ocekivanja!

Immortalis 24.01.2019. 09:29

Gledam jednu dnevno jer ne stignem od posla vise... nadam se da ce se za vikend popravit situacija jer umirem svaki put kad nakon epizode moram otic spavat -_-

Mr.Ex.President 27.01.2019. 12:33

Pogleda cijelu Billions nakon što mi je dugo stala na popisu i nakon što sam je dugo izbjegava jer mi nije izgledala toliko zanimljiva da krenem "gubit vrijeme".
Ali "au contraire", kako bi rekao Delboy na iskrivljenom francuskom, odličan uradak, jedva čekam S04 (počinje 17.03.2019.) :)

Manuel Calavera 27.01.2019. 13:33

Pogledao i 8 sezonu iz 2011 god. curb your enthusiasm, sezona ima par legendarnih epizoda poput palestinian chicket, car periskope (one handed man) itd. :D

9 sezona je iz 2017. god., a 10. sezona izlazi ove godine tako da će se definitvno pogledati

Max_Damage 27.01.2019. 13:45

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3271057)
Pogledao i 8 sezonu iz 2011 god. curb your enthusiasm, sezona ima par legendarnih epizoda poput palestinian chicket, car periskope (one handed man) itd. :D

9 sezona je iz 2017. god., a 10. sezona izlazi ove godine tako da će se definitvno pogledati

Ma naravno, svaka epizoda je posebna. Onaj tko voli Seinfeld po defoltu bude volio i Curb.. Ovaj Larry je čudesan. Samo mi nije jasno kak ga netko još nije ukokal jer se s toliko tema sprdava, a pogotovo vjerskim temama :)

xlr 30.01.2019. 20:55

Money Heist - 9/10
https://www.imdb.com/title/tt6468322/
Pogledao u 3 dana, nemam šta dodati, može komotno završiti tu gdje su stali! Odlična serija, napeta, mislim da mi je jedino Breaking Bad zadnji put tako dizao puls i tražio "play next". Jedine stvari koje su me u drugoj sezoni smetale su romantične scene nekih likova i beskonačni meci u puškama. Romatnika još ajde de, treba malo i toga, al Duke Nukem puškaranje mi je baš smijeh.

Nadam se da je neće zasrati u trećoj sezoni, toplo se nadam...

LAcy 31.01.2019. 18:38

Nema komentara na ST Discovery? Mozda i bolje, ugasio nakon sto je onaj alien kihnuo na lika u liftu. Nije mi jasno sto zele postici sa tom serijom?! Parodiju? Poceo sam nabrajati sto mi je lose pa je preduga lista. Onda sam mislio napisati sto mi je dobro, pa je prekratka lista (tezi nuli).
Anyway, prvu sezonu sam nekako odgledao a na drugu mislim da necu trositi vrijeme. Samo se nadam da serija sa Patrick Stewart nece tako podbaciti. Bilo bi steta da ga pamtimo po losoj seriji.

Mr.Ex.President 31.01.2019. 22:09

Sačeka da Vikings S05 završi, pa je pogleda u komadu. Inače ta praksa razdvajanje jedne sezone u 2 dijela razmanuta po par mjeseci mi je.... bolje da ne komentiram.

Serija po mom skromnom mišljenju nastavlja sa padom i lutanjem, bilo bi bolje da je imala 2-3 sezone manje nego ovako, al ok, gledam je ionako radi Lagerthe:o:o

Manuel Calavera 31.01.2019. 22:14

Lagertha koja bi trebala imati minimum 70-80 god. i dalje izgleda kao 30 god. jebe se sve u 16, tuče itd. :D

dok su njeni "vršnjaci" iz početka serije mrtvi ili starci :D

Mr.Ex.President 31.01.2019. 22:28

A komentira san to već bija, ne volin se ponavljat:D Ragnara su prikazivali kao starca koji ne može hodat, ono postarili su ga od 1-4 sezone jedno 50 godina, a ona je u to isto vrime ostarila maksimalno 5:D Njeni sinovi su trenutno stariji od nje onako na oko bar 10ak godina:D

Al dobro, nek je ona mlada :o

virty 01.02.2019. 07:29

Meni su Vikinzi i ST Discovery odlicni.

Poslano sa Sony XZ3

tor 01.02.2019. 08:14

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3272454)
Nema komentara na ST Discovery? Mozda i bolje, ugasio nakon sto je onaj alien kihnuo na lika u liftu. Nije mi jasno sto zele postici sa tom serijom?! Parodiju? Poceo sam nabrajati sto mi je lose pa je preduga lista. Onda sam mislio napisati sto mi je dobro, pa je prekratka lista (tezi nuli).
Anyway, prvu sezonu sam nekako odgledao a na drugu mislim da necu trositi vrijeme. Samo se nadam da serija sa Patrick Stewart nece tako podbaciti. Bilo bi steta da ga pamtimo po losoj seriji.

Nemoj tako brate mili, proveo sam tjedan dana uvjeravajući sam sebe da je to ok, da je sve dobro, da sam ja problem itd. :lol2:

LAcy 01.02.2019. 20:14

Citiraj:

Autor tor (Post 3272578)
Nemoj tako brate mili, proveo sam tjedan dana uvjeravajući sam sebe da je to ok, da je sve dobro, da sam ja problem itd. :lol2:

Kad si osjecajno bice :D

https://en.wikipedia.org/wiki/It%27s_not_you,_it%27s_me

fanATIk 03.02.2019. 12:14

Discovery meni odličan. Baš pratim ST TNG na rtl kockici svaku večer pa uspoređujem. TNG mi je bio odličan kad je izašao, al bio sam klinac u to vrijeme. Sad kad ga gledam, vidim koliko je naivan, dijalozi katastrofa itd. No bio je u skladu s vremenom. Tako mi je i Discovery u skladu s današnjim vremenom. Meni realniji u svakom slučaju. I sviđa mi se ideja jedne priče kroz sezonu za razliku od plitke pričice po epizodi u TNG. Da se razumijemo, ja ću i kroz 20 godina pogledat TNG bez razmišljanja (trekkie u srcu), no velim, Discovery mi je skroz dobar. A na koncu, o ukusima se ne raspravlja, jbg...

Libertus 03.02.2019. 14:47

Discovery mi je ok, nemam bitnih prigovora do sada. The Orville epizode 4 i 5 su dobre bile, 6 ponovno ljubavno, sladunjavo, s nekoliko dobrih šala.

mkey 03.02.2019. 15:17

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3273264)
TNG mi je bio odličan kad je izašao, al bio sam klinac u to vrijeme. Sad kad ga gledam, vidim koliko je naivan, dijalozi katastrofa itd.

A tek Kirkov enterprise, baš je bilo, iz današnje perspektive, smiješnih epizoda. Koncepti su bili pretpostavljam više prilagođeni tom vremenu.

Najsmiješnija epizoda mi je bia s planetom koji je, ali baš ono na petu potenciju, patio od pretjerane populacije. Toliko je "ljudi" bilo na planetu da su se stalno sudarali međusobno.

Činjenica jeste da se naša koncepcija svemira mijenja s tehnologijom dostupnom u Holywoodu :fiju:

fanATIk 03.02.2019. 15:26

Orville 6, brkovi i gaće, rikavao. :D

Manuel Calavera 03.02.2019. 19:08

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 3272528)
A komentira san to već bija, ne volin se ponavljat:D Ragnara su prikazivali kao starca koji ne može hodat, ono postarili su ga od 1-4 sezone jedno 50 godina, a ona je u to isto vrime ostarila maksimalno 5:D Njeni sinovi su trenutno stariji od nje onako na oko bar 10ak godina:D

Al dobro, nek je ona mlada :o

Evo i ja krenio gledati, pogledao 5 epizoda zadnje sezone.

Serija je ošla u kuratz (svi ti preokreti strana postaju umarajući)

Što se tiče starenja - i ona treba što glumi mater ovoj dvojici u engleskoj, glumica je 89 godište (i cca nimalo postarena), a glumac arhtura (sin) je 99 godište, a ovaj drugi vjerojatno i stariji :D

Brko 03.02.2019. 19:53

True Detective S03E04... kakva dosada od serije. Prva epka je obećavala, ovo dalje se ne miče. Bla bla bla bla. I bla.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

nick praskaton 03.02.2019. 20:03

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3273359)
True Detective S03E04... kakva dosada od serije. Prva epka je obećavala, ovo dalje se ne miče. Bla bla bla bla. I bla.

taman i ja to pomislio, prva epizoda... reko odlično će bit... na tragovima prve sezone.. pa onda 3. i 4. epizoda... tolko su to razvukli... jedva čekam da završi epizoda...

Brko 03.02.2019. 20:08

Jelda? Baš supruga i ja danas odgledali E04 i još pred početak kažemo "samo da ne bude onako udavljiva i uspavljiva kao E03". Na kraju beše još gora. Ako E05 bude ista, ne gledam do kraja, nego budem pogledao zadnju da vidim ko koga. Prva sezona je bila legendarna, druga odron, treća ubija od dosade.

Mr.Ex.President 03.02.2019. 20:29

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3273351)
Evo i ja krenio gledati, pogledao 5 epizoda zadnje sezone.

Serija je ošla u kuratz (svi ti preokreti strana postaju umarajući)

Je baš zamara,

vrhunac mi je bija kad je Bishop Heahmund u niti pola godine ratova za Englesku, pa jednu vojsku Vikinga, pa drugu, pa opet Engleze:D A ovu braću isto više nemoš pobrojat za koga su i protiv koga, postalo je komično:D

Da se razumimo, nije serija uopće u kategoriji - nemojte gledat, dapače, ali postavili su visoke standarde, skupili kvalitetne glumce pa su i moja očekivanja visoka:)

Manuel Calavera 03.02.2019. 21:25

Jasno - i dalje je dobra, iznadprosječna serija, visoka produkcija (kostimi, bitke, lokacije odlični), no nije na tragu početaka. IMO prve dvije-tri sezone su vrh, dok Ragnar nije ispizdio na psihu. Sviđalo mi se u početku kod serije što je drito u kost, nije bilo parelelnih radnji, lokacija, likova niti previše spletki, nego jedna odlična i atmosferična radnja, koja se kasnije razvodnika i razgranala

Mirkopoter 04.02.2019. 00:36

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3273370)
Jelda? Baš supruga i ja danas odgledali E04 i još pred početak kažemo "samo da ne bude onako udavljiva i uspavljiva kao E03". Na kraju beše još gora. Ako E05 bude ista, ne gledam do kraja, nego budem pogledao zadnju da vidim ko koga. Prva sezona je bila legendarna, druga odron, treća ubija od dosade.

Peta epizoda je najbolja od ove sezone pa vjerujem da ćeš nastavit :P

Brko 04.02.2019. 06:49

Pa bilo bi u redu da daju malo gasa i spuste ručnu na barem prvi zub.

Colop 04.02.2019. 10:56

Pogledao za vikend seriju Medici - ne loše, nekih 7/10
Počeo gledati Versailles ,lošija od Medici dao bi nekih 5-6/10

Igorr 04.02.2019. 12:28

Citiraj:

Autor Libertus (Post 3273299)
Discovery mi je ok, nemam bitnih prigovora do sada. The Orville epizode 4 i 5 su dobre bile, 6 ponovno ljubavno, sladunjavo, s nekoliko dobrih šala.

Discovery je postao sapunica samo takva... ali bez pretjerivanja.
"Otimačica" prebačena na engleski jezik i radnju u svemiru.

Strašno nešto :/

A Orville i dalje s guštom gledam, opuštaju me i zabavljaju.
Ne pravi se da je nešto više od onoga što je.

chief_wolfinjo 04.02.2019. 18:36

https://www.facebook.com/theorvillef...19904658310627

:D

LAcy 04.02.2019. 19:36

Nisam ni čuo za "Otimacicu" do sada al' Discovery ne valja. Da nema ST u imenu, upitno je dal bi ga itko i zamijetio.

Nakon lošeg starta 2. sezone, Orville je baš dobar, zabavan, zadnja epizoda pogotovo. Epizode čak i imaju dublje značenje. Začuđujuće, mnogo dublje od površnog Discovery koji se sveo na... Well, na to sto se sveo.

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42.