![]() |
Pogledao Slatkozubog. Klinjo je toliko naivan kao da je retardiran.
Tokom vikenda moram pogledati S02 Ragnaroka do kraja (zadnje 2 ep) i vidjeti valja li Loki išta. |
Citiraj:
|
Pogledao Sharp Objects. Apsolutna preporuka, ali nije za svakoga. Kvaliteta glume i dubina priče na rijetko viđenom nivou.
Radnja je spora i neće se svidjeti nekima. No kraj je totalni mind f***. Hvala na napomeni (tko god da je to bio ovdje) za ne propustiti zadnju scenu nakon odjave. Skužio sam tko je ubojica i bez toga, ali ovo zaokružuje priču. Poslano koristeći Tapatalk |
Stigla prva epizoda pete sezone Rick and Morty-a, objavili likovi direktno na YT :D
|
Peaky Blinders - pogledao svih 5 sezona.
5. je dosadna za popizditi. Završetak pete još gori. Uglavnom, onako, prosjek. 7/10, očekivao puuuno više. |
BOSCH izasao i odlican kao i uvijek. Kod ove serije sto vise sezona to je bolja... Definitivno jedna od top serija, a od cop serija sigurno u samom vrhu uz bok The Wire...
|
Šta nije to trebalo završit sa 7. sezonom?
|
To je 7. (zadnja) sezona. Nabavlja se, jedva čekam pogledati.
|
Citiraj:
Zbunilo me ovo "TV Series (2014– )" na imdb. Obično odmah update-aju npr. 2014.-2021. |
Citiraj:
|
The Wire
Zavrsio ju po treci put u 5 godina, sta rec. Remek djelo :) 10/10 Sad neko vrijeme pogledat par filmova. Pa onda definitivno Sopranos |
Zavrsio s Lupinom prije kraja sezone. Prvi dio mi je jos bio i ok, drugi dio dosadan, gluma zamorna, radnja isprazna. Meh
|
Citiraj:
|
Počeo s Sweet Tooth, samo prvu epku pogledao, ali ima nešto u tome "zamotano". Vidjet ću, ali čini mi se da ima potencijala.
|
Sad će nam na uši izlaziti serije i filmovi sa "virus" tematikom.
|
Počela S05 The Good Fight
|
Odgledao Raised by Wolves - SF, koloniziranje planeta, androidi, ateisti protiv vjernika, kvalitetna produkcija, dost dobro 7.5/10
Nakon toga odgledao Devs - lagani SF, napetos i intriga, prema kraju postaje predvidljiv al predvitljivost i je tema tako da je i to OK :D 8.5/10 |
Katla je nešto drugačije... Island. Vulkan, aktivan. Misterija. Drama. A i science fiction.
Osam epizoda u prvoj sezoni, spor razvoj radnje, ali daje poprilično za misliti. I baš me zanima kuda će dalje. Naravno, prati se i Loki Epizode su malo neujednačene, ali mi se dopada razvoj priče. Tom Hiddleston je sjajan, a i Owen Wilson nije loš. |
Sweet Tooth, razočaran s cijelom sezonom. Dosadno, ništa se nije desilo, CGI nikakav, onako, više serija za klince nego nešto ozbiljno.
6/10 |
|
Ragnarok - gledam jer me zanima priča, inače bih prestao. Mračno, tamno, bez osjećaja ikakvih, smrznuta lica, dijalozi bezvezni.
|
Jeeves and Wooster
odlicna i zabavna :goood: itko pogledo Lovecraft Country do kraja? jel ima kraj il je cliff jer kolko vidim kancelirali su? :chears: |
The Witcher S02 je najavljena za 17.12.
|
Pogledao sam nedavno dvije serije, obje se opisuju kao srpske verzije File X, Twilight zone, Twin Peaks i sl.
Beleznica profesora Miskovica sam prvo pogledao i onako, prica je dobra, gluma, rezija, produkcija na momente losa, na momente ok. No svakako zabavno :) Kalkanski krugovi su meni puno, puno bolji. Vidi se da su ulozili vise truda, snaznija glumacka postava, prica, rezija, likovi su dobro razradjeni, ima twistova... Svakako pogledati. Jedino sto obje serije za sada imaju samo prvu sezonu. Nadam se da ce se nastaviti. |
Citiraj:
JA inace pogledo prve 4 epke Lokija. 5 i 6 ću pogledati u šutu kad izađe 6-ta epka. Loki mi je solidna serija. |
Još jedna preporuka za Mare of Easttown. 😊
Poslano koristeći Tapatalk |
Skroz solidna serija, makar nisam ocekivao da je serija vise drama nego detektivska. Iz nekog razloga sam ocekivao detektivski orijentiranu seriju, ono, tragovi, zagonetke, rjesenja i sl. Ono sto mi nije leglo je rasplet u finalnoj epizodi, nisam ga ocekivao (jasno) i malo mi je prenategnut do razine da smo cura i ja od nevjerice ostali meh.
|
American Horror Stories ep1 i ep 2 - užas, prisilio sam se pogledati do kraja, na razini B produkcije horor filmova
Kao jedini plus, cura dobro izgleda u lateks odijelu :D |
Umotvorine Ryana Murphya treba pogledati do kraja prije donošenja nekog zaključka. Čekam da sve epizode izađu, pa ide sve u jednom šusu.
|
Loki - prosjek. Na momente odličan, na momente totalna glupost.
6.5/10 bi rekao, ali bi ga preporučio. Nije klasičan Marvel isprdak, ima nešto dublje u svemu tome. |
Ja sam upravo danas pogledao prvu epizodu Lokija i baš mi se svidjela, rekao bih čista devetka, možda čak i malo više. Jako me pozitivno iznenadila ta serija sad.
|
Meni baš i nije legla...
|
Ragnarok - shift delete nakon 2. epizode.
Twilight + One Tree Hill... Tinejđerska spika, ništa s toga za mene. :D |
Naletio na britanski mini serijal "Time"
Svega 3 epizode ... https://m.imdb.com/title/tt13138834/ Pogledajte, nećete zažaliti ... |
Također mi Loki nije legao. Dao sam mu šansu još kroz drugu i treću epizodu, ali ništa od toga. Zapravo, ne bih mu dao više od 3/10. Mlaćenje prazne slame, od očekivanog humora nula bodova, predvidljivo i sporo/dosadno. Razočaran sam.
|
Meni Loki najbolji od te tri serije koje su izašle na Disney+.
|
pogledao castle rock.
complete vejst of tajm :zdero2:. |
Pogledao Lokija, ne mogu mu dati više od 6/10.
Sa druge strane, pogledao Boscha S07 i Better Call Saul S05. Njima bez beda dajem barem 9/10. Baš me zanima kakav će biti Boschov spin-off. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Queen of the South - finalna peta sezona - dosta zbrzana, previše toga utrpali, ali opet je kraj serije ispao zadovoljavajući Games Workshop idući mjesec pokreće Warhammer+ streaming servis za koji su vrbovali dosta youtubera i njihovih fan made animacija. Među prvima stiže Angels of death (1,2), to je od lika koji je radio Helsreach. Glavna zvijezda je zasigurno nastavak Astartesa, koji je vjerovatno i najbolji prikaz Svemirskih Marinaca u akciji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |