![]() |
Citiraj:
Ja pogledao par epizoda, neznam, nije mi to dobro kao Uspjeh. Sent from my LG G6 |
Ova serija USPJEH.... stvarno dobro. Malo me podsjetila na onu seriju od prije desetak godina, mislim da se zvala opasne namjere, nemogu je proguglat.
Uspjeh.... sve preporuke. |
Uspjeh, serija kao serija nije losa, tko voli te krimi noir fore. Razocarao me Goran Bogdan. Inace mi je vrhunski glumac, ali je ovo odradio na razini „Krv nije voda“. Jako, jako lose...
|
|
moram priznat da sam razočaran sa Generation Kill, gledao sam davno band of brothers, pa pacific, i ovo dvoje mi je dosta, dosta bolje..nekako mi dosadno bude nakon pol sata, i ostali što gledaju dijele moje mišljenje nažalost
trebao sam radije gledat Generation War (Unsere Mütter, unsere Väter), al ok to ću uskoro |
True Detective S03 E01 i E02
Za sada odlično. Vide da su jako usrali S02 pa sad radnja slična S01 gdje je bilo sve maestralno. Sent from Usreo Mobara |
gledamo 12 monkeys i doslovce se tjeram da gledam dalje (pred kraj 1. sezone smo).
odem na imdb i citam malo komentare i ne vjerujem kako je hvaljena. is it me ili to opet dolazi do izrazaja taj americki "intelekt" :stoopid:? jel kasnije postaje gore ili bolje da znam da odrezem sad dok jos nisam previse vremena spalio. kakav je longmire? |
Što se tiče 12 monkeys...Ja sam prvu jedva preživio a druga je malo bolja... Treća je toliko glupa meni bila da sam odustao ...
|
|
Citiraj:
Ja sam na kraju prve sezone otišao na wiki pogledati što se dešava, toliko su s jebali sve sa alternativnim vremenskim događanjima da sam trenutno odustao. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
izašli svi punisheri.
|
Citiraj:
Meni odlična! |
Krenuo i Orville i True detective
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
u kojoj se videoteci može posuditi Uspjeh :D
može na pm |
Znam da nije ni vrijeme ni mjesto, ali budući da ne mogu nać moram pitati.
Nisam uspio uživo uhvatiti sve etape Dakar 2019 (one izvještaje što budu na Eurosport svake večeri, naravno da nije uživo). Ako itko zna u kojoj videoteci ima, molim za pomoć. |
Pogledao sam The Orville prve četiri epizode druge sezone. Blago razočaran s prve tri epizode, četvrta dobra.
|
zena i ja relaksiramo uz this is us. uz neke obiteljske situacije koje su nam se dogodile, sjelo je bas dobro. nekakav normalan omjer drame i humora kao u stvarnom zivotu.
|
Kada izlazi sljedeći The Passage, što nije trebao danas izaći?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio sam kulturan. :) Žena me napala kod onog grupnjaka, mislim u drugoj epizodi, što to gledam, jesam li normalan. :D |
ijaoooo, traume imam od tih scena :lol2::banned:
|
Da! Ja svoju nagovaram da gleda sa mnom, i bas na tu kaze: ajde, moze!
Uglavnom, ne gleda vise. :D |
Citiraj:
|
znaci valja serija? :D
edit: jebiga :( |
pogi, bio je homo grupnjak. Ako te to veseli, reci cu ti koja je serija :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: