![]() |
Odgledao novi Special.
Dobro je. Nisam se nasmijao kao u prijašnjim specijalima, ali je jako dobar i ovaj. |
Citiraj:
EDIT: Ima za skinuti staza, da se ne skužimo krivo. Eto i link. http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=12702 ( to nije crack ili nešto nelegalno ) |
Citiraj:
najžešće je bilo ono: You idiots, you have escaped from the region where there is no war into a region where there is :D:lol2::care: |
Ma što god tko rekao,i ovaj specijal je bio odličan.
Meni je osobno najjači način na koji Clarkson izgovara baby Jesus:care: i u zadnjim minutama izjave poput I've only had one sweet in this bag and now there are many i kad padne u vodu pa kaže I've invented swimming :roller: |
Citiraj:
top gear postaje sitcom donedavno je to bio show o autima (i to kojih 30g) odnedavno je to show prvenstveno o njih 3 i njihovim dogodovstinama pa tek onda o autima dobro je reko clarskon sad u zadnjoj epizodi kad su pricali o svoja 3 auta koja su vozili i morali krenuti (nakon sto su proveli mozda minutu pricajuci o njima): "no more car talk, we must just complete the program, if you're a car enthusiast you can turn off now, because we have to finish this journey off" suma sumarum vecine posljednjih epizoda.. |
downloading now :D
|
Ajme šta znate kukat.
TG je odlična serija, to nije objektivna informativna emisija o autima - to je show s autima i tri opičena tipa :D TG Speciali inače nisu puno vezani za automobile, ali to nije bitno jer ako vas zanimaju vijesti i specifikacije iz auto svijeta imate emisije i časopise baš na tu temu. TG je vrlo dječja serija u kontekst "brže, više, jače" i "moj je tata jači od tvog" ali i ekstremno zabavna u isto vrijeme i pruža drugačiji pogled na superautomobile i aute koje će malo tko ovdje ikad voziti, a kamo li posjedovati. Regularne epizode odlično balansiraju totalnu suludu zabavu i informativnost dok su speciali uglavnom koncentrirani na lokaciju i odnose među trojkom - imaju vrhunsku tehničku ekipu i foto/videografiju. Ko želi gledati sponzorušu/manekenku kako čita s blesimetra specifikacije auta dok statična kamera snima taj isti auto kako prolazi lijevo-desno, hvala Stigu ima domaćih emisija tipa "Automotiv" i sl. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
tražiti neke striktne informacije u tg-u je bezveze... kao i tražiti ikakav moment zabave u domaćim auto emisijama. jednostavno uzmi pljugu, pivo, kokice, sjedi i uživaj... traži dlaku u jajetu i naći ćeš je definitivno, isto vrijedi i za iscenirane scene (koji rijetko kad izgledaju jadno jer su odrađene pro), ali čemu? to nije smisao tg-a i uživanju u toj stvarno veličanstvenoj tvorevini. |
Napokon nova sezona.
Pre dobro. Legende - neka pogleda tko nije |
TG je točno onakav kako bi se mi ponašali da nam se da staza i neki sportski automobil, bili bi djeca :)
|
Nisam u toku... Je li ovo 26.12. bila S16E01 ili neki specijal?
|
21.12. s15e07, 26.12. s16e01
|
dobar special
legendaran kraj :) |
Tim krajem su si napravili i prostor da uvedu novog stiga u emisiju...
|
Citiraj:
Prejako mi je ono kao Mother Mary će skužit da joj nisi donjeo tamjan već šampon a onda ću joj ja flašnuti Nintendo pred oči i sve će bit OK :D :D Kako tek dobro kaže Baby Jesus, Đ toliko naglasi da nije normalno :D "I invented swimming" :D Citiraj:
|
Odgledao konačno. Dobar je. U rangu ostalih. još uvijek mi je Afrika najbolji special; vjerovatno jer mi je bio prvi kojeg sam gledao...
Kraj sam nekako i očekivao takav nakon što ste svi pričali o njemu! |
Ma sve u svemu, kak se već reklo, to nije uobičajena emisija o Autima, da je, svaku emisiju bi testirali aute poput Twinga, Clia, Pola, Golfa itd id itd.. a ko bi to gledal, takva sranja imamo na Kapital Net i sl. ovo je legendarno, kad rade stvari koje nitko normalan ne bi radio... kad su igrali pikado sa autima, nogomet Fox vs Aygo... to su legende, zato i je najgledanija auto emisija :)
|
Haha, meni vrlo dobar specijal. Najjači je Clarkson, prekine Maya preko tokivokija i kaže We're finally deep inside Jordan :D.
|
Pogledao i šta reč nego skoro pa odlično:D
|
Predobro. Iako mi je bolivia special zasad najbolji.
|
shvatio sam zasto mi US top gear nije nesto, nemaju crnca kao voditelja :)
|
Kad dolaze nove epizode?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda kasni c/p pola minute, ali za sve ostalo tu je FinalGear. :) |
|
replacing the stig dok ne nadju novog vozaca koji ce biti stig (zato i onaj zavrsetak zadnje epizode sa baby stigom..)
Tiff Needell nece glumiti stiga, nego kao i dosad samo davati upute za celebrity lapove |
To bi moglo bit malo osvježenje u top gear-u. Barem jedan ozbiljni profesionalni vozač
|
Citiraj:
Nebi reko s obzirom na relaciju fifth gear <-> top gear, al dobro. Citiraj:
Pa jel stigovi nisu bili pro vozači? :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mada, moram priznati da nisam znao da je Tiff vozio i F1 svojevremeno. |
Pogledao sam cijelu 1. sezonu americkog Top Gear-a i mogu reci da nije loše ako ne ocekujes da budu ko britanci. Ono sto hocu reci da oni imaju malo drugaciji stil ali vidi se da je puno kopirano od britanskog Top Geara sto se tice challenge-a i speciala. Ovaj special u Aljaski me podsjeća na ono kad su britanci prelazili južnu ameriku samo što je britanski bio jedno 5-10x bolji. Ovaj je USA(TG) jeftina kopija britanskog. Ferrara i Foust su na dobrom putu da emisija postane gledana, jedan je komičar(što se i osjeti pošto on jedini ima tu i tamo neku provalu), a drugi je pro vozač (što se također vidi pošto on obično odabere najbolji auto), a Rutlege Wood mi ide na živce. Wood stalno cvili, kao neka beba, ima glupe fore i jednostavno se prenemaže, pokušava biti faca ali to mu ne ide. Mislim da bi ga mogli zamijeniti, kao što su i onog lika iz prve sezone uk top geara zamijenili Jamesom Mayem. Definitivno emisija ima taj "američki" feeling u sebi pa ako gledam po američkim standardima onda je ok, ali ako uspoređujem sa UK Top Gearom i njihovim humorom, nije ni blizu. Uglavnom, poslužila mi je kao zagrijavanje do pravog (UK) Top Geara.
|
Citiraj:
Nekažem da to nije istina, samo kažem da mi je bilo čudno. A i ja većinom negledam taj dio sa zvjezdama :D |
Citiraj:
|
Danas je nova epizoda, jedva čekam sutra :D
|
Pihh, pa stigne se to i danas odgledat
|
Čim ujutro dođem sa posla bacam se na gledanje pa tek onda odmaranje od nočne.
JEdva čekam! :) |
u koliko sati po nasem vremenu zavrsava prikazivanje epizode na bbcu?
|
zavrsilo pred 20ak minuta :)
|
jep, vec sam nabavio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |