![]() |
Ma neću dva voziti paralenno cijelo vrijeme.
Jednog bi u hordi, a drugog patuljka paladina pa bih oko 15-20 lvl-a odlučio na koju ću stranu. Ne žuri se meni do 85 lvl-a :) Kolko se sjećam bilo mi je zabavno dok sam išao i do 70. Kaj u hordi da izaberem za pretežno solo igranje. Death knight je tu najjači, kolko sam pohvatao. Koju rasu? Baš gledam WEorgena. Worgen DK tank bi mogao bit bolji od patuljka Paladina solo il se varam? |
klasa se odabire prema preferencijama, rasa se odabire prema preferencijama
ja sam warrior, i možda je mage jači, ali ne volim clothere i castere, pa sam warrior jer to preferiram. tauren sam jer volim to što je velik i armor na njemu izgleda veliko, nisam ga odabrao jer ima ground stomp racial.. suma sumarum - odaberi ono što tebi odgovara, ne ono što je kvazi najbolje u igri. |
Ne bih tako birao da imam nešto što mi se najviše sviđa.
odbacio sam čovjeka iako je vjerojatno najbolji za paladina jer ne želim bih čovjek u igri. Draenei ili patuljak su mi isti pa malo cjepidlačim dok mi se igra ne učita do kraja :) Za Worgene nisam ni zao do jučer pa me to iznenadilo :) al opet mi taj lik nekako više leži u hordi. EDIT: DK ne mogu bit prije nego mi jedan lik dođe na 55 lvl pa ta klasa otpada :) Ostaje mi još jedan lik u hordi na drugom serveru. |
Ja odustajem od pomaganja ovdje..
Od wow raditi kvantnu fiziku... Uđeš, napraviš lika i igraš... I tako po mome s takvim stavom nečeš dogurati ni do 85... |
:lol2: :D
Dosta ste pomogli. Hvala! Igram patuljka prot paladina. Za alijancu ću si isto uzet neki tenk koji najstrašnije izgleda :D Trebat će meni dosta do 85 lvl-a al nemam razloga žurit. |
Citiraj:
mislio si valjda na hordi da ćeš uzeti tog tenka |
Pa i meni nije jasno, šta on igra sad.. Patuljka hordu? :D
|
Mislio sam na hordu.
Prije sam igrao čovjeka paladina pa mi alijanca ostala u dobrom sjećanju. Sad ću probat i hoedu. Kako uzet hordića na drugom serveru, a ne izgubit ovaj lik na ovom? SAmo stisnem promjeni server? |
Da.
Promijeniš server i kad se vratiš tvoji championi te čekaju. |
Hvala!
Ovo ide brže nego sam mislio. Već sam na 5 lvlu, a igrao sam skoro ništa :stoopid: |
Bas si zujko :D
|
Citiraj:
|
Za sad je lakše nego što je bilo prije 7 godina.
Čini mi se da se prije bez bar jednog jačeg pomagača nije moglo mnogo toga obavit nakon 40-og lvl-a, a sad kažu da se može. |
Kakvi pomogači? :O Primiš se posla i levelaš. Ti možeš sam sve napraviti sad.
I ama baš ništa se nije promijenilo u tih prvih par levela, sve je isto kao nekad... Level 5 kažeš. To je 10 minuta posla :D |
Ma,druga su sad vremena u wow-u. Ja sam prvog lika izlevelo 2005. Krvi sam se napišao od lvl 40 na dalje. Ali otada su ubacili brdo questova i queuanje za instance itd. Uglavnom uvelike su olakšali stvari.
|
Prije nego li je izašla prva ekspanzija do 10 lvl-a se dolazilo dvostruko sporije, a nakon 40. se nije moglo samo tako bez pomoći. Čini mi se da se solo nije moglo gotovo nikako do 60 lvl-a, a sad se očito može.
Paše mi takav Wow trenutno :) Ko single player al ipak s malo papra :D |
Igram wow već 7 godina, i uvijek se moglo solo...
|
Ma moglo se solo, ali s više volje i živaca. Ja isto solo izlevelo prvog chara ali majke ti, ali sam se naigrao. A ono instance, dok nađeš grupu pa dok dođeš do instance. Jednom sam u BRD-u bio 6 sati...
|
Ček, ček, o čemu vi pričate kad kažete SOLO?
Ak si solo onda ne tražiš grupu. Mislite li na guildu? Kak ste vi solo rješavali tamnice/instance? Al ak vam je do lvl 5 dosta 10 minuta, onda vjerojatno možete solo odradit tri-četiri instance u jednom danu i još malo farmat. Ja nemrem tak brzo (u 10 minuta) pročitat i riješit zadatke u prvih 5 lvl-a :D Bit će da imam psihomotoričkih nedostataka. |
Ma to je druga stvar. Ali npr. prije nisi mogao sam obavit one questove u Jnitha'Alor ili kak se već zove area jer su svi bili elite. Sad više nisu. Bilo je prije puno questova koje je bilo tesko solirat. Sad su em mobovi slabiji em gear koji se dobiva ima smisla, ima uvijek statove koji ti trebaju. Prije su q rewardovi bili komedija.
A da ne pričam lvlanje s heirloomovima (ali njih mos imat samo ak imas high lvl lika uz to). Pišurija živa. Ja sam s elemental shamanom 2 shotto mobove do 85. lvla. |
I tu se postavlja pitanje...da li je upravo to (težina) vanillu činilo zanimljivom. I BC kad smo već kod toga. Ili je razlog u tome što je koncept igre bio nov pa me lijepio za stolac. Ilu oboje, ko će ga znat...
|
Citiraj:
Sve ti je na mapi, samo voziš :) Na lvl 15 češ dobiti mogućnost ući u random grupu za instance. I onda samo ideš po instancama. To traje po 15-20min, i dobiješ pol levela samo tako. |
Na kojim realmovima ima dosta Hrvata ili balkanaca? Primjerice, iz Bjelovara ljudi igraju na "Kazzak-u" ako sam dobro napisao ali ne želim tamo jer evo sad je queue 950 pa da čujem gdje vas drugdje ima? Btw. jučer kupljen wow pa da se samo pohvalim :P :P. Po mogučnosti neki medium pvp realm, ne bih baš low da nema nikog :).
|
Citiraj:
kako god, izgleda da ću po novom stići do 85. lvl-a :) |
Citiraj:
Korgall za hordu ali on je sad low. |
Citiraj:
EDIT: Ragnaros je isto pun :/ |
Šta je taj wow sad na nekoj akaciji? To znas da se mjesečno plaća pretplata?
Ja sam inace bio na Neptulonu ali ta,o je populacija low poslje bca su se svi prebacili ili su quit-ali |
Citiraj:
|
Koliko profesija mogu imati.
Prošli put sam bio rudar i kovač. Sad sam opet uzeo mining, al nisam siguran za drugu. JC, ENCHT, ili opet kovač? :D Kolko sam skužio mogu imati dvije glavne. Što to znači za ostale? |
2 glavne i 2 sporedne.
Na retailu mining ti znači kasnije puno novaca :) Blacksmithing je kasnije dosta nekoristan. JC ili Ench ti je dobro, alchemy je predobar ali trebaš herbalisam. Moja preporuka: Mining i Ench/JC, ili Herb sa Alchemy. Sporedne za paladina su ti čisto za achivemente. Kuhanje i first aid, tebi nepotrebno radi healanja, fishing isto tako, archeologi je tako, čisto za zabavu. |
Hvala!
Mogu li, kad imam mining raditi šipke ili to mogu samo ako imam BS? |
Šipke?
|
Citiraj:
|
Sto se tice profesija:
Djele se u dve grupe, Gathering: skinning, mining te herbalisam. Crafting: tailoring, blacksmithing, enchanting, jewelcrafting, inscription, letherworking, engineering i alchemy. Prve su odlicne ako startaš svog prvog lika i nemaš previše para, znaci svo cveće, metal i koža koje skupiš staviš u AH prodavat i imaš lovu. Nema brige. Znaci uzmeš rudarenje i cvečarenje i svo cveče kaj skupiš staviš prodat. Dodatni plus je da od majninga dobivas extra staminu (više hp-a kaj tebi ko tenku nije loša stvar) a od herbalizma dobiješ heal over time, istina i bog ne hila previše, ali dosta :) Nakon toga sve ove crafting profesije na low levelima (sve ispod 90 trenutno) nemaju nekog pretjeranog smisla, jer vecina opreme se "preraste" odma i nema smisla kupovat drugu, a tu su i heirloom itemi. Kasnije svaka profesija ima neki bonus koji ti daje (mizeran) boost liku. Na max levelu najvise para vrte Jewelcrafting i Enchanting, samo to zahtjeva najvise vremena. Nije pretjerano tesko ni sam Blacksmithingom niti tailoringom nesto zaradit, ali ipak puno manje, kao i letherworking i Inscription (koji je opet prica za sebe i najprofitabilniji je na pocetku svake ekspanzije i to do razine apsurda). Od svih krafting profesija smatram da je Alkemija najprimjerenija za lika koji levela i "paše" svim klasama, a na max levelu se može i koja kitna jednostavno zaradit. Osobno imam sve profesije, jedina zalost mi je kaj nisam imal volje zajebavat se sa Inscriptionom na pocetku pa sam taj vlak s nofcima propustil :) |
Hvala!
Uzet ću JC uz mining ako šipke mogu izrađivat bez da sam BS. Nakit se valjda da dobro prodat :) Pod šipke mislim na metalni komad (bar) iskovan od rudače. Kolo se sjećam, to sam prodavao u AH. |
Bar radi mining, tj. smelting.
Nemoj prodavati barove, prodavaj gole orove. Ja sam zarađivao kad sam farmao rude po 1k/sat... Znam da sam jednom kupio choopera (mount) za 3 dana.. Tako nešto. Košta 14k. I nije nakit onaj koji je dobar, nego JC ti radi gemove :) |
Citiraj:
Uzmi cvečarenje i rudarenje - pa dok dodjes na max level odbacis recimo cvečarenje i uzmeš draguljarenje. Sto se tice dohodka prilikom levelanja to ti je puno isplativija opcija, jer ce te draguljarenje isisat od para prilikom levelanja. A dragulje i nakit nit ces prodat a 99% toga niti sam iskoristit, a sav drač i ruda će na ovaj ili onaj način otič. |
A nekak mi se ne da skupljat cveće :D Zamislim si oklopljenog patuljka kak bere cvećke i nosi na plac :stoopid: i to mi nekak izgleda...:wtf2:
Da uzmem guljenje kože? To mi nekak više paše . . . malo bradu okrvavit :D Gemove se isplati prodavat il ipak ne? Moram to malo proučit. |
Ak imas viska naravno da se isplati. Ali gemovi se prospectaju tek od lvl 60 na dalje, ali te niti nemos prodat. Do lvla 90 nis od prodaje.
|
Onda niš od toga.
Dok ja dojdem do lvl-a 90.... kom opanci, kom obojci. A kaj je s BS-om? mining i Bs il mining i guljenje kože :) I ko kaže da ja kompliciram. Dobro da sam pital. Poželim radit gemove pa ispadne da od toga nema koristi, nakit...niš. Na kraju bum cvećke skupljal :puke: A kak poslije nabit iskustvo u ench ili JC? Ak je to zahtjevno radije ću s manje para polako napredovat al tražim nešto od čega ću imat koristi i prije 85 lvl-a. Iznad 50 l 60 npr. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:07. |