![]() |
HTC Desire
|
Nokia 5800XM
|
Otisao Desire, dosao iPhone 4. Vidicemo jeli je korak napred ili nazad :)
|
iphone 4
e72 (najbolji telefon pod time mislim na sms i pozive definitivno najbolji telefon) |
Blackberry BOLD 9000 :D
|
Xperia X1 + WM6.5.3 + HTC Sense UI + puno tweakanja.
Prošli tjedan sam uzeo Desire vulgaris, i nakon par dana shvatio da mi ne pruža ništa novo i značajno bolje. Osim boljeg ekrana koji na žalost povlači i hrpu nedostataka (veličina, baterija, TS tipkovnica). Prodao sam Desire i vratio se na X1. Ima sve što trebam, a fizičku tipkovnicu još uvijek nikakva TS tipkovnica ne može zamijeniti. Barem ne za sada. Jedino što fali X1 je brži CPU i capacitive TS. Android me nije previše oduševio. Možda zato što sam naviknut na WM6.5 koji sam prokužio skroz. |
Lg optimus
|
Prodao sciPhone smeće i kupio LG OPTIMUS..zvjerkica mala..
|
Alcatel ot-800, za te pare odličan :)
|
HTC Wildfire (rootan) i Android 2.2 (froyo) :goood::goood::goood:
|
Trenutno Omniu, naravno flashanu sa custom win 6.5.3.
|
SE K750i stara cigla ali radi odlično. Služi privremeno dok ne dođe Satio.
|
Otišao konačno x10 i došao još jedan iphone :)
Trenutno: 3gs 32gb i 4 32gb |
Trenutno samsung galaxy s, rootan i na njega sam stavio darky-a
|
iPhone 3G 8GB (imam 6 GB prazno)
|
iPhone 4 16gb (od jučer) :D
|
Bome nakon 3 godine se i ja ponovio, Xperia X8 mi je sad u rukama i ja sam zadovoljan :)
|
SEXperiaX10/2.1andR00t
|
Citiraj:
|
HTC Desire.... prezadovoljan sam :D
|
Ubo danas Nokiu C7 da dostojno zamijeni E51. Sad se bacam na manual.
|
HTC Hero,rootan,Android 2.2.1,mild OC :D
Za moje potrebe dosta,veći mob mi ne stane u pretinac pederuše stoga nisam na Desireu i ostalim big screen kerefekama :D |
T-mobile pulse (android 2.1 - flb mod)
ovo mi je prvi android mob i moram rec da sam iznenađen mogucnostima u odnosu na ulozeno |
Samsung Galaxy S - Android 2.2.1
Sony Ericsson X8 - Android 2.1 LG Pop - dummy shit (službeni xD) Nokia 8210 i Nokia 6510 (prvu imam 10 godina već, a drugu malo manje i ne dam ih za sva blaga svijeta) |
Nokia 6600i - ma pila :goood:
|
NOKIA E75
|
xperia x10 i samsung i8510...
|
Samsung sgh s8300
|
Htc desire z
|
E51 vec dvije i nesto godine....drag mi je... Mada zamijenio bi ga sa E72 ili neki Desire da se ima para..
|
Trenutno - Samsung Galaxy S, SonyEricsson X8, LG Pop, Nokia 6510 (iz 2002.).
U pričuvi ako zatreba - Nokia 8210 (kod mene od 99.), Samsung D500, Samsung S500. |
Samsung F480 već nekih godinu dana no konačno mislim uzet nešto drugo :chears:
|
LG GT540 Optimus - Android 2.1, žao mi garancije, inače bi stavio neslužbeni 2.2. Trebalo mi je malo da se snađem na androidu, ipak je velika razlika u odnosu na staru dummy Nokiju. Mobitel je pustinja dok se ne instalira sve potrebno. :D
|
Otisao galaxy s, trenutacno imam c7 i novog desire hd :D
|
A ja vec 3g nokiu N95 8gb super sam zadovoljan
|
kod mene je Samsung Galaxy S, jednostavno odličan mobitel, malo mi Android ne paše, ali ne mogu reći da je loš!
Drugi mob mi je Nokia 2220 Slide, malo čudo kojem baterija traje 7 dana, ima i radio :) U pričuvi je od 2002. prva generacija Nokia N-Gage! Baterija mu još traje 5 dana. A mobitel je neuništiv. Vjerojatno ga je netko od vas ima! Kako vam je bilo pričati na njemu? :D :D :D @Nickfast Kakav je nokia c7? |
nokia c7 je vrlo dobar, baterija traje 4, 5 dana, multitouch je u redu, jedino mi je sam browser cudan, nekako mi se spor cini...Inace mob za pohvalu :)...pogotovo kamera :)
|
trenutno sony ericsson w850i,iphone 2g
|
od prije sat vremena HTC Legend :))
|
Evo upravo ugrabio HTC Desire za 1kn u T- mobileu, nadam se da je toliko dobar koliko se prica :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |